Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Аууу видеото е феноменално... Леле колку уверено им кажува Ферги на фановите на Сандерленд да го запамтат денот.. Ќе биде пекол сезонава.. :vozbud:

Со среќа нека ни е, примарна цел да се врати трофејот од ПЛ каде што припаѓа, но одиме што е можно подалеку и во ЛШ, после бламажата од минатата сезона.. Да го освоиме Вембли повторно! GGMU!
Кажи а?Јас се наежив!Ферги е нак..чен до даска и за се ке им врати:icon_lol:

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Аууу видеото е феноменално... Леле колку уверено им кажува Ферги на фановите на Сандерленд да го запамтат денот.. Ќе биде пекол сезонава.. :vozbud:

Со среќа нека ни е, примарна цел да се врати трофејот од ПЛ каде што припаѓа, но одиме што е можно подалеку и во ЛШ, после бламажата од минатата сезона.. Да го освоиме Вембли повторно! GGMU!
Им вика на наште играчи да го запамтат дено бе, оти навиват за сити и са смеат и провоцират.
хехехе images.jpg

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Им вика на наште играчи да го запамтат дено бе, оти навиват за сити и са смеат и провоцират.
хехехеПрегледај го приврзокот 47820
:pos:сатаров бе

Него се мислам дека од КПР и Сандерленд сезонава пердуви ќе летаат. Само паметно да си изиграме, без невнимателности и тоа е тоа.

Овој новиов од клипот колку што видов нема два предни заба, топ,нема да се штеди у дуели.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
хехехеПрегледај го приврзокот 47820
Сеа коа го слушум пак, има смисла воа шо го говориш.. Ама пак за да го бајнат Сандерленд е, не е за друго ваљда.. :D
--- надополнето: 20 август 2012 во 03:08 ---
:pos:сатаров бе
.
Финтата е што никој од тука, освен јас не знае оти е ставен тој.... ахахахахахха :pos: Дури се изнасмејав, на моја сметка.. :D

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Здраво колешки :)
Јас, така позаостанен, имаах интересно лето, па у последните 2 недели ми се беше соберало ного домашно од последните 2 месеца, и си работам, исто как лектира коо се чита, па стигнах до самио крај. Гледам дека е и вие сте имале интересно и возбудливо лето. Не дека не бех у тек со настаните, ама как неонка, каснеех со сознанијата. Незнам дали оште не сте задоволни со трансферите, ама сега сме дупло позаебани од лани, Ферги е решил да ги дупе сите, и нема заебанција со него. Земааме добри играче, нови договооре, спонзоре, се надевам и припремите се биле добри па играчето се спремни за експлозии. Оште не ми се верува дека ван Перси дојде кај нас, па сакам да спомнам дека тај трансфер е добар и за нас и за Арсенал. Точно дека е стаклен и дека е 29год. ама со самото тва шо ние имаме играч шо се вика ван Перси сме лоши, па макар он ни на клупа да не седе. Сакам да кажам дека такви трансфере не се прават само заради користа шо ќе га има екипата од тој играч од фудбалски аспект, туку и од еден друг поинтелигентен, психолошки аспект. А и Ферги не е Венгер да ги толче играчите как лимон, па здравје, мош ќе се повампире и ќе стане коска, нема да има повреди, ќе игра оште минимум добри 3 години, додека Велбек не стане маж 100%. Ќе има страшни комбинации. Очекувам оште утре да почнеме да ги рушеме противниците, и тва таа година со добри гол разлики, без жал и без мозок. Не очекуваах Бербатов да си оде, и оште не сам сигурен, ама по тва шо го читам на фб изгледа го тера вистинскио клуб, шом не му га земаа 9ката нее сигурно дека ќе си оде. Македа можда ќе има шанса за трета среќа на позајмица, да покаже барем там дека може да стане играч, а не дркаџија. Исто и Андерсон мислам оти га има последната шанса да стане играч, а не печено прасе. Флечер и Видич ги сметам исто как нови играче, па се на се пострашни не сме биле 3 години.
Чисто така да ве поздравам и да ви посакам да се радувате на ного голове и на ного победи таа сезона и на крај да славеме титула. Не ги гледајте другите и радувајте се само на нашите успеси, уживајте у новата сезона, у новите атракции и у најновите мајсторски голове. Трката за 20ка може да почне. :)
Живели !!! :гик: :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Утре ќе му е*ите мамицата на оние гнасните Евертон..ах тие 4-4 што ми направија а за ништо не му требаше таа утакмица на овие смрдливите карамели и на онај к*роглавиот Јелавич

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Супер трансфер период за нас, презадоволна сум, со оглед на тоа дека на почетокот бевме поврзувани со фаци ко Мутињо и остали....
Ептен ме мрзи наназад да си го барам мислењето кога реков дека потајно сакав да ја изгубиме 20тава титула за на старцава да му дојде умот да напраи асолни трансфери, не дека лани не чинеа, но не беа доволни :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Утре ќе му е*ите мамицата на оние гнасните Евертон..ах тие 4-4 што ми направија а за ништо не му требаше таа утакмица на овие смрдливите карамели и на онај к*роглавиот Јелавич
Сакаа да завршат пред Ливерпул на табела :) Тие славеа на улица со фановите на Манчестер лани кога ја освоивме 19ката, сеа им беше редот на нив да се порадуваат :D

Ептен ме мрзи наназад да си го барам мислењето кога реков дека потајно сакав да ја изгубиме 20тава титула за на старцава да му дојде умот да напраи асолни трансфери, не дека лани не чинеа, но не беа доволни :)
Па да станеше РвП слободен прошлото лето, прошлото лето ќе дојдеше, а стариот не прави трансфери ради реда, тој поарно ќе чека уште една година али ќе го земе тој што го сака, отколку да купи некој колку да попуни место :)

Рио и дефинитивно е аут од натпреварот :facepalm: ама ќе бил спремен за со Фулам. Ако го исфорсираат Еванс да биде пар со Видиќ ќе е смешки пошо тие двајца не се баш најдобро дуо, Еванс - Рио & Смолинг - Видиќ се тандемите кои што функционираат. Среќа оној Миралас направи трансфер вчера па не е пријавен за вечерва, тек дури наредното коло, една главоболка мање :D И чичко Гибсон со чичко Фил нека помогнат малце.

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.297
Поени од реакции
3.669
И така дојде ред за прв пост по неколку месеци тука. Почнуваме нова сезона со нови сили во нови победи ајде со среќа. Читкамо се касније да си честитаме стартна победа :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Сакаа да завршат пред Ливерпул на табела :) Тие славеа на улица со фановите на Манчестер лани кога ја освоивме 19ката, сеа им беше редот на нив да се порадуваат :D

Па да станеше РвП слободен прошлото лето, прошлото лето ќе дојдеше, а стариот не прави трансфери ради реда, тој поарно ќе чека уште една година али ќе го земе тој што го сака, отколку да купи некој колку да попуни место :)

Рио и дефинитивно е аут од натпреварот :facepalm: ама ќе бил спремен за со Фулам. Ако го исфорсираат Еванс да биде пар со Видиќ ќе е смешки пошо тие двајца не се баш најдобро дуо, Еванс - Рио & Смолинг - Видиќ се тандемите кои што функционираат. Среќа оној Миралас направи трансфер вчера па не е пријавен за вечерва, тек дури наредното коло, една главоболка мање :D И чичко Гибсон со чичко Фил нека помогнат малце.
Можеби сега ќе функционираат подобро Еванс и Видиќ лансаката созона Еванс многу напредна ќе видиме. Подобро Еванс да игра во одбрана со Видиќ од колку Карик.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom