Здраво колешки
Јас, така позаостанен, имаах интересно лето, па у последните 2 недели ми се беше соберало ного домашно од последните 2 месеца, и си работам, исто как лектира коо се чита, па стигнах до самио крај. Гледам дека е и вие сте имале интересно и возбудливо лето. Не дека не бех у тек со настаните, ама как неонка, каснеех со сознанијата. Незнам дали оште не сте задоволни со трансферите, ама сега сме дупло позаебани од лани, Ферги е решил да ги дупе сите, и нема заебанција со него. Земааме добри играче, нови договооре, спонзоре, се надевам и припремите се биле добри па играчето се спремни за експлозии. Оште не ми се верува дека ван Перси дојде кај нас, па сакам да спомнам дека тај трансфер е добар и за нас и за Арсенал. Точно дека е стаклен и дека е 29год. ама со самото тва шо ние имаме играч шо се вика ван Перси сме лоши, па макар он ни на клупа да не седе. Сакам да кажам дека такви трансфере не се прават само заради користа шо ќе га има екипата од тој играч од фудбалски аспект, туку и од еден друг поинтелигентен, психолошки аспект. А и Ферги не е Венгер да ги толче играчите как лимон, па здравје, мош ќе се повампире и ќе стане коска, нема да има повреди, ќе игра оште минимум добри 3 години, додека Велбек не стане маж 100%. Ќе има страшни комбинации. Очекувам оште утре да почнеме да ги рушеме противниците, и тва таа година со добри гол разлики, без жал и без мозок. Не очекуваах Бербатов да си оде, и оште не сам сигурен, ама по тва шо го читам на фб изгледа го тера вистинскио клуб, шом не му га земаа 9ката нее сигурно дека ќе си оде. Македа можда ќе има шанса за трета среќа на позајмица, да покаже барем там дека може да стане играч, а не дркаџија. Исто и Андерсон мислам оти га има последната шанса да стане играч, а не печено прасе. Флечер и Видич ги сметам исто как нови играче, па се на се пострашни не сме биле 3 години.
Чисто така да ве поздравам и да ви посакам да се радувате на ного голове и на ного победи таа сезона и на крај да славеме титула. Не ги гледајте другите и радувајте се само на нашите успеси, уживајте у новата сезона, у новите атракции и у најновите мајсторски голове. Трката за 20ка може да почне.