Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Тија прави другари(heart hands voice) су стуб на трибину ама ипак 30 човека не су навивачка група.Сфаќаш ме :)

Јасно е тоа,ама знаејќи го македонскиот менталитет јас сум задоволен и со 30 души што знам дека ќе навиваат 90 минути со срце,отколку со 500 манекени,а од нив 50 вистински навивачи :)

Ќе се видиме за некое коло чкембарче а до тогаш магла од темава..

Многу далеку од чкембар , ама нема везе гледај се ти со битолчаните :)
Од Скопје сум , for the record.

za 1 den da te praat za u bolnica, vo 2 razlicni gradovi, toa moze da im se desi samo na komiti(y)
Хаха само тројца беа пратени со гребнатини од кои на едниот беше малце посериозна. И тоа го нарекуваш напад? :)
Сред Чаир, со само тројца џандари, застанат воз, напад со камења од заседа во темница од двете страни. Излагаме од воз бегаат. Се враќаат, им се пуштаме и пак бегаат.

А кој е вториот случај извини?

Попедерско нешто од каменување на воз нема самиот факт што употребуваш камења е педерски. Незнаат овие поинаку, или напаѓаат 100 на 20 или фрлаат со камења

Хаха само тројца беа пратени со гребнатини од кои на едниот беше малце посериозна. И тоа го нарекуваш напад? :)
Сред Чаир, со само тројца џандари, застанат воз, напад со камења од заседа во темница од двете страни. Излагаме од воз бегаат. Се враќаат, им се пуштаме и пак бегаат.

А кој е вториот случај извини?

Ne znam koj begal, a najmalku tebe bi ti veruval. Ke ostanam zasega na toa deka ste sedele u vagon do polnok:pos:

Vtoriot slucaj go imas na makedonsko fudbalsko prvenstvo, objasneto od Kicevcanec-Makedonec

Медиумиве пишуваат дека Комити направиле тепачка со локалното население во Кичево уствари тепачката била вчера помеѓу неколку Комити кои стигнале порано и се случил инцидент во кафиќ каде што е повреден и еден полицаец. Денес беа коректни на стадион со 90 минути навивање и покрај јакото сонце.
П.С Најјак ви беше тој Легија или како го викавте со кацигата на глава :pos:
И 3ца надувани Комити изгледа ја згрешија трибината и седнаа тука до мене и им викаа на другите Комити "Малку сте, малку сте, пичкици!" :pos:
Имало вчера друг инцидент, некој од подрум го јадел мнногу многу грдо :D

Денес ги изнапровоциравме 40 души во нивно маало, се обидовме и да ги нападнеме ама без одговор. Со Кичевчани беше се најдобро, а тие во вториот дел цела трибина ќе ви ја истепаа ако сакаа ;)

Пиши убаво дека никој не беше истепан, пошто гледам Beck's пишал во болница сме завршиле :pos:

Во Кичево имаше доста инциденти помлади поединци-џандари али ништо позначајно пошто беше решено одма од постари членови.

Saber Rider

Нападнале старец сабајле, а вчера вечерта имало некои се претставувале ко Комити(дали биле Комити или само скопјани не знам) и сакале да прават нереди во еден кафиќ, ама си го добиле. Денеска тројца изгубени или пијани или надувани се трудеа нешто да испровоцираат на трибина од кај кичевчани си го добија. За други инциденти не знам. А за време на натпреварот групата на Комити не правеа инциденти, а и не можеа да прават оти беа оградени со полиција.

А медиуми не се медиуми ако не си додадат нешто од нив.

И што дека ме цитира?
За старецот се разбравме таму. За тие вчера исто убаво е напишано. Единствено само тие тројцата изгубени може да ти послужат за муабет.

Но кога ќе видиш за разлика од вашите гостувања во Кичево, Комити за вас се пример за цивлизираност

Имало вчера друг инцидент, некој од подрум го јадел мнногу многу грдо :D

Денес ги изнапровоциравме 40 души во нивно маало, се обидовме и да ги нападнеме ама без одговор. Со Кичевчани беше се најдобро, а тие во вториот дел цела трибина ќе ви ја истепаа ако сакаа ;)

Пиши убаво дека никој не беше истепан, пошто гледам Beck's пишал во болница сме завршиле :pos:

Во Кичево имаше доста инциденти помлади поединци-џандари али ништо позначајно пошто беше решено одма од постари членови.
Јас бев во вториот дел (спроти вас) од трибината како и поголем дел на Ѓаоли :) Тие 3ца едвај стоеа на нозе од алкохол ама не беа ни проблематични. Познати фаци ми се ги имам гледано на повеќе натпревари.

Не бев сведок на ниедна тепачка само слушнав дека имало мали инциденти и попусто е да кажувам кој кого тепал кога не сум видел :)

Нема врска тоа првото...
Вчера биле претепани неколку Албанци во еден кафич, нема везе со Македонци.
Второто е инцидент со полицијата, откако неколку млади сакаа да крадат од една продавница. Падна и некој пендрек и некој камен, ама тоа го решивме постарите.
Третото исто така е чиста лага. Вистина имаше тројца на нивна трибина пшто им отидоа свесно. Полицијата ги извади а еден старец замавна накај еден од нив но не го погоди.

Што е вистина некој што наслушнал, или некој што присуствувал?;)
Со Македонците во Кичево немаше никакви проблеми, плус на Ѓаоли можевме да им земе знаме ако сакавме.

Е тоа во воз веќе беше нешто, ама ќе беше многу повеќе ако завршеше со тепачка, а не само на педерско гаѓање.

Неофицијална слика,вчера сликарот на Миравци место да ја слика останатата публика,ни направи нас една фотосесија,фин момак...
Официјалните слики сеуште се чекаат,сликарот ни е зафатен многу.
Инаку им направивме на локалните жители одлична журка,иако без тапан ние,одлично навивање имаше.одлично не прифатија Миравчани,без закачки и такви работи,освен едно старо аро,малце неарно во главата,ама брзо беше смирен.
Запалена и пиротехника,а на крајот на утакмицата играчите дојдоа да не поздрават и беа позитивно изненадени што не видоа на трибина уште на почеток на утакмица.

539559_348998628515131_12009815_n.jpg

pickii kamenkovci mizernii :D pa vie be mrtvi balisti nie vas ve cekafme da ne napadnete u tetovo ama ispadna na kraj nekoi mudzahedini so nekoe kamence u raka napravija dovolno problemi :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom