Форматирање на Виндовс 7

• Креатор на темата Креатор на темата Zakon4eto
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа Windows-от се инсталира на посебна партиција одделно од другите фајлови, па кога ке треба преинсталација ако имаш нешто на десктоп зачуваш и ич глава да не те боли со бекап и слично.

Аааа кај мене или правиш нешто до крај или ништо не прави. Се бришам и се инсталирам одново кога правам формат.

Луќе, како што знаете го преинсталирав виндовсот и се е во ред, ама кога идам на switch user ми се гаси компјутерот, поново се пушта и вика windows error recovery. Што може да е тој ерор?

Луќе, како што знаете го преинсталирав виндовсот и се е во ред, ама кога идам на switch user ми се гаси компјутерот, поново се пушта и вика windows error recovery. Што може да е тој ерор?
Требало да ставиш 64-битен :pipi:

Стави Ubuntu знаеш колку е болји од Windows а и многу брзо се инсталира

На лаптопов нејќе да се инсталира, ваљда е слаба графичката и се појавува само црн екран и толку. А на десктопот сака, ама не ми треба, многу апликации има за виндовс, за убунту сега за сега е многу слаб со апликациите.

21 минута :eek:, на Commodore 64 ли ја инсталираш
Commodore 64 не сум видел во живот како изгледа на лик не сум ја имал таа чест да го видам тоа чудо :vozbud:
Не другар ти кажувам од бутирање до крај со креирањето на корисник до десктопот... каков и да е процесор не игра улога во читањето на двд-то просекот ако е ново двдто трае на некое двд до 15 минути... а од усб брзо лета тоа ми беше муабетов...

На лаптопов нејќе да се инсталира, ваљда е слаба графичката и се појавува само црн екран и толку. А на десктопот сака, ама не ми треба, многу апликации има за виндовс, за убунту сега за сега е многу слаб со апликациите.
А шо ќе правиш ти на лаптопот кој апликации ти требаат?

Commodore 64 не сум видел во живот како изгледа на лик не сум ја имал таа чест да го видам тоа чудо :vozbud:
Не другар ти кажувам од бутирање до крај со креирањето на корисник до десктопот... каков и да е процесор не игра улога во читањето на двд-то просекот ако е ново двдто трае на некое двд до 15 минути... а од усб брзо лета тоа ми беше муабетов...
Од формат до десктоп повеке од 10 минути никогаш не сум чекал

И плус тие 10 минути се за HDD, на SSD се 5-6. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom