Исламисти се закануваат со напади во Норвешка и бараат отцепување

• Креатор на темата Креатор на темата arheolog
  • Време на започнување Време на започнување
па бајрам е више види колку е сат
Дај бе соземи се каква трета светска војна.. и да има такво нешто ако некој нападне муслиманите ќе издржат максимум 2 саати.. не забегувајте.

Вие луѓе не се луѓе, си имаат свој земји шо кур бараат во норвешка -.-
"Економски азиланти" :)
--- надополнето: 19 август 2012 во 04:29 ---
е добро за 2000 години :pos: и тие ке стапнат на месечината :pos: и после ке бараат отцепување од земјата :pos: пошто нели тие стапнале први и ке запалат се каурско тамо и сите ке живееме срекно ( одлепив денес ама ова од постов мора да ми е )
--- надополнето: 19 август 2012 во 00:13 ---

Може со талибанциве и браќава што живеат со нас Марс да го населуваме колонии да правиме не е проблем :D

Znae li nekoj kolku muslimani ima vo Norveska ?
100 000, Норвежани се 5 милиони.

Ова исто како оној циганот порано што бараше отцепување на Шутка и независна држава Романистан.

Дај бе соземи се каква трета светска војна.. и да има такво нешто ако некој нападне муслиманите ќе издржат максимум 2 саати.. не забегувајте.
е баш си уништувач на забави
ај остај ми го филмот добар ми е :love::love::love::love::love:
--- надополнето: 19 август 2012 во 09:43 ---

Ова исто како оној циганот порано што бараше отцепување на Шутка и независна држава Романистан.
хахаха
вистина ова?

Znaci nekade okolu 0,5% , moze da se otcepat ama samo na Grendland .

Какви 100.000, местен е пописот од Норвешки тајни служби, сигурно над 1.000.000 се...

е добро за 2000 години :pos: и тие ке стапнат на месечината :pos: и после ке бараат отцепување од земјата :pos: пошто нели тие стапнале први и ке запалат се каурско тамо и сите ке живееме срекно ( одлепив денес ама ова од постов мора да ми е )
--- надополнето: 19 август 2012 во 00:13 ---

Ramazan Bajram

Од 2001 година поминаа 11 години а не се случи ниеден напад на т.н. Ал Каеда,на територијата на САД,а замислете во САД живеат неколку милиони мухамеданци и плус 7-8- милиони илегални емигранти од цел свет.
Кој е овде луд а кој збунет?

Од 2001 година поминаа 11 години а не се случи ниеден напад на т.н. Ал Каеда,на територијата на САД,а замислете во САД живеат неколку милиони мухамеданци и плус 7-8- милиони илегални емигранти од цел свет.
Кој е овде луд а кој збунет?
Спречени се голем број напади, од кои повеќето во финална фаза на извршување...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom