Фан Клуб: Фиорентина

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
babel uste ne e gotov iako francuskiot vesnik vika deka e sredeno...jas poveke go sakam gomez ali i babel ne e los...

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ja sum poveke za Babel, ama i Gomez e zver.Babel treba da proraboti,dodeka Gomez e skoro pokazan u Serija A

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Grande Viola.. mene mi se svigja novava Firenza.. se pojacavme mnogu u sredina, Jovetic da si ostane i uste eden napagac i med si e :)))

www.faceviola.it stranica na site navivaci na firenza, kako fb e

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Deneska Fiorentina - Novara 2:0 za tim Cup..

Ajde neka e so srekja trgna prviot natprevar so pobeda...

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
Добар гол здрви Паскал. Барав вчера цело време стримови за гледање али не најдов :(
имаше на http://it.violachannel.tv/ цело лето даваат тука пријателските и купот сега. сите натпревари што не влегуваат во тв правата мислам дека ќе идат овде. да си знаеш за друг пат.
инаку имате и http://www.fantasyseriea.com јас си направив тим уште да се приклучам на некоја лига :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak
Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Drente, Negredo i Valeri Bojinov se spomenuvaat kako najnovi mozni zasiluvanja vo Firenca.

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
Drente, Negredo i Valeri Bojinov se spomenuvaat kako najnovi mozni zasiluvanja vo Firenca.
штета што монтела смета дека љајич не е сериа а материјал па бараат сега нов на негово место. не верувам дека ќе донесат уште некое позвучно име, а и доволно е

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
штета што монтела смета дека љајич не е сериа а материјал па бараат сега нов на негово место. не верувам дека ќе донесат уште некое позвучно име, а и доволно е
ne bi rekol deka baraat igrac na mestoto na ljajic...ljajic ne e i nemase da bide prvotimec...za da bide treba dobro da si go ispoti gazeto, a ne kako minatite sezoni da bide bezkorisen...el hamdaoui ke bide prva alternativa na jovetic i centarforot sto se ocekuva da dojde..montella rece deka saka igrac sto e razlicen stil na igrac od jovetic,t.e igrac sto znae da valorizira so gol...jas birekol lisandro lopez od lion bi bil vistinska bomba za nas :vozbud: ke vidime ima uste malku vreme

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
ne bi rekol deka baraat igrac na mestoto na ljajic...ljajic ne e i nemase da bide prvotimec...za da bide treba dobro da si go ispoti gazeto, a ne kako minatite sezoni da bide bezkorisen...el hamdaoui ke bide prva alternativa na jovetic i centarforot sto se ocekuva da dojde..montella rece deka saka igrac sto e razlicen stil na igrac od jovetic,t.e igrac sto znae da valorizira so gol...jas birekol lisandro lopez od lion bi bil vistinska bomba za nas :vozbud: ke vidime ima uste malku vreme
јас па не верувам дека го купија ел хам за да биде замена на јоветич ниту пак дека монтела бара центафори, туку повеќе е лут на неможноста на љајич да биде убиец а не да му бидат наместени 10 шанси за 1 гол, особено онаа фацата што ја направи кога утна со галатасарај. ел хам мислам дека не е у фокусот сега поради неговиот празник што тој го сфаќа сериозно, но од наредна недела би требало да влезе у шема. јас ги гледам јоветич и ел хам заедно коегзистираат а и не верувам дека лопез од лион ќе дојде.

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
јас па не верувам дека го купија ел хам за да биде замена на јоветич ниту пак дека монтела бара центафори, туку повеќе е лут на неможноста на љајич да биде убиец а не да му бидат наместени 10 шанси за 1 гол, особено онаа фацата што ја направи кога утна со галатасарај. ел хам мислам дека не е у фокусот сега поради неговиот празник што тој го сфаќа сериозно, но од наредна недела би требало да влезе у шема. јас ги гледам јоветич и ел хам заедно коегзистираат а и не верувам дека лопез од лион ќе дојде.
drugar el hamdaoui ne e prima punta ili isturen centarfor od tipot na gila...toj i jovetic se igraci sto igraat vednas zad centarforot..montella rece deka bara centarfor,gol igrac, a takov vo timot nema...ljajic ne e centarfor i normalno e deka nemoze da bide toa, ednostavno za da si golgeter treba nesto poveke...toj e duplikat na jovetic...pravi razlika megju napagjac od tip na jovetic ili ljajic i matri gila od druga strana...nieden normalen trener nesaka igraci od isti tip vo prvi 11

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Zver e El H. ke postigne mnogu golovi za fiorentina, odlicen igrac e znae i so leva i so desna sto go pravi mn opasen, mislam deka ke igra isturen napagac, pozadi nego jovetic, ako ovie dvajca sorabotuvaat ke praime partali, tuka e i Mati F. koj bi trebalo da ima uloga na asistent ama igrac sto znae da dade i gol. Mnogu e vazno da bidat samouvereni, da ne recam drski, imavme samo mirni igraci, prethodno go imavme Mutu, temperamenten igrac, i Vargas bese zivotinja ne znam sto mu se sluci epten splasna. Kupija mn kvalitetni igraci, sega e bitna motivacijata.
i do sega imavme odlicen pazar, kupivme kvalitetni igraci i go zasilivme timot, se sto ke se kupi od sega ke bide samo plus, bi trebalo da imame dobra sezona, da osvoime nekoja titula dolgo se ceka.

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
montella rece deka bara centarfor,gol igrac, a takov vo timot nema
ќе ми дадеш линк каде тоа го рекол, бидејќи јас немам прочитано или ти сам си "читаш" тоа што сакаш да прочиташ?
јас се нешто мислам дека пак бараат некој офанзивен среднист не знам што ќе им прави. се нешто се вратат бабел, санстос, не знам за гомеш тој може е истурен напаѓач. повеќе се однесува на филозофија на игра што сака тренерот да ја наметне отколку какви играчи ние мислиме дека требаат. прв пат играат и паскавл и касани и 3-ца одбранбени, зошто сеуште го игра пасквал нели требаше да го продадат. се трансформира целата игра кога се браниме сме со 5 назад кога играме напад сме со 3ца назад, ова стане ептен примитнивно сите играат денес така, дури и ибра во милан мораше да се повлече назад да започне акција ака јоветич, не знам на кого би му требало таргет човек од типот на џила денес, да му ја дадеш на послужавник тој само да ја удри, ма немој!
--- надополнето: 20 август 2012 во 00:39 ---
Zver e El H. ke postigne mnogu golovi za fiorentina, odlicen igrac e znae i so leva i so desna sto go pravi mn opasen, mislam deka ke igra isturen napagac.
и јас очекувам многу од него, гледам голем талент, ако се вклопат со јове и фернандез ќе биде разорно. овој фернандез го немам гледано, сега го гледав со новара, играше второ баш има вештина со топка. и некако многу чудно ми дојде бе, си ја подаваат топката и се тоа прецизно, можеме да вклопиме акција не е тоа што беше :D

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
ќе ми дадеш линк каде тоа го рекол, бидејќи јас немам прочитано или ти сам си "читаш" тоа што сакаш да прочиташ?
јас се нешто мислам дека пак бараат некој офанзивен среднист не знам што ќе им прави. се нешто се вратат бабел, санстос, не знам за гомеш тој може е истурен напаѓач. повеќе се однесува на филозофија на игра што сака тренерот да ја наметне отколку какви играчи ние мислиме дека требаат. прв пат играат и паскавл и касани и 3-ца одбранбени, зошто сеуште го игра пасквал нели требаше да го продадат. се трансформира целата игра кога се браниме сме со 5 назад кога играме напад сме со 3ца назад, ова стане ептен примитнивно сите играат денес така, дури и ибра во милан мораше да се повлече назад да започне акција ака јоветич, не знам на кого би му требало таргет човек од типот на џила денес, да му ја дадеш на послужавник тој само да ја удри, ма немој!
--- надополнето: 20 август 2012 во 00:39 ---

и јас очекувам многу од него, гледам голем талент, ако се вклопат со јове и фернандез ќе биде разорно. овој фернандез го немам гледано, сега го гледав со новара, играше второ баш има вештина со топка. и некако многу чудно ми дојде бе, си ја подаваат топката и се тоа прецизно, можеме да вклопиме акција не е тоа што беше :D
drugar gol igrac ne znaci samo posluzavnik...montella go izjavi toa na pres konferencija posle natprevarot so novara,pobaraj klip u oficijalen sajt na viola...montella bara covek sto ke dade nad 20 gola po sezona...toa neznaci deka ke bide kako gilardino..nekoj so sigurnost sto znae da igra so glava i sto ima oset onaj centarforski ....moderen centarfor ,agilen sto ke bara topka, sto ke trca postojanno..toa go saka montela..barem taka izjavi,deka mu trebalo gol igrac...nemozeme sto posto da znaeme sto misli mu se vrtat u glava...rece deka nemal takov igrac vo timot i deka toj mu e potreben za da se kompletira timot...inace EL HAM e super igrac , ke proraboti so sigurnost...neznam dali se sekavate na negovata pres konferencija...togas sam izjavi deka ne e isturen napagjac i deka poveke saka da igra zad centarforot...provereni raboti ti kazuvam druze, a ne onaka kako sto vikas ti deka citam toa sto sakam, ma nemoj!

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Eve me i mene,bev u Strumica na fivo fest i na kamping so shatori pa zatoa me nemase.

Vaka, jas isto sprocitav zavcera posle neprevarot so Novara deka Montela izjavil vo stil deka saka nekoj napagac porazlicen od drugite i poklasicen za razlika od Jovetic.Toa e nesto kako Gilardino(no da se razbereme Gila bese tromav i so noga bese dupka)Napagac bas od tipot na L.Lopez(ovoj go sakav odamna u Firenza :) ) Igrac sto ke bide klasicen, ama sto ke znae da istrca da povlece, da dodade i da navlece igraci.So eden zbor moderen napagac.Ke vidime ali lopez bi bilo po mene cresata na tortata ovaa godina.Ufff so Jove i Mati bi bile strasni,daj boze.

Kajgana Shop

На врв Bottom