- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Aјде, не се разочарувајте, долга е сезоната. Верувајте во нашиот предводник кој дури беше и помошник на Мурињо. И тоа две години! не е мала работа тоа, Ќе видите понатаму во сезоната!
тек сега иде на виделина твоете лафење цело лето али за кени не сум баш сигурен јас мислам дека рафа беше тој кој можеше да направи нешто од овој ливерпул мада и тој имаше киксови али во врска со тактика ретко кога грешешеМа неееее, Роџерс е the right man.
Ајде, има време да разберете кој беше Кени Далглиш.
Бринг бек Бенитез, тоа е лекот! Најозбилен сум!Ма неееее, Роџерс е the right man.
Ајде, има време да разберете кој беше Кени Далглиш.
тек сега иде на виделина твоете лафење цело лето али за кени не сум баш сигурен јас мислам дека рафа беше тој кој можеше да направи нешто од овој ливерпул мада и тој имаше киксови али во врска со тактика ретко кога грешеше
Плус заврши 11 место ито со Свонси!Aјде, не се разочарувајте, долга е сезоната. Верувајте во нашиот предводник кој дури беше и помошник на Мурињо. И тоа две години! не е мала работа тоа, Ќе видите понатаму во сезоната!
Да....ама Свонси денес 5 му закачи на КПР. Ние 5 немаме даено од ерата на БенитезПлус заврши 11 место ито со Свонси!
LFC Globe @LFCGlobe
Daniel Agger will be suspended for 1 match - against Manchester City - as the foul he committed was 'professional' and not 'violent'. #LFC
Тука си многу грешка, единствено тие не одржуваа во игра а Allen дури и ни беше најдобар играч денес, проблемот е што Gerrard беше дупка невидена а исто и Downing и Borrini, на Suarez веќе сме навикнати да промашува ама тој е единствениот кој што од ништо креираше нешто, е тука е проблемот што се во нападот се сведува на еден човек...Убаво кажав и дека Ален и Лукас не треба да бидат стартери. Немаме добра креација у средината така.