Нови игри

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
A sto vie fintava so goleminava ustvari...Tolku ste zaebani vo mozocite?
Skyrim e 5Gb i picku mater kratka...Sednav samo sto pojdov od Riften vo Winterhelm i zavrsi.
a pak MAx PAyne 3 e 30 giga...Eve ja 2 meseci ja igram nikako da ja zavrsam...Sigurno 200 sati gameplay imaat naprajno vnatre. :rolleyes:

More za vas X i O ili Tetris i eden dummy fajl od 500giga. i spustajte ja 2 nedeli...Mora da bide dobra igrata cim e tolku golema :tapp:
Абе, заебан у мозок, не вреѓај.
Ти си заебан, зашто викаш дека Skyrim е кратка и се играло од Riften па до Winterhelm (не постои таков град иначе). Skyrim нема крај и битните работи да ги поминеш, без fly to the position, сигурно преку 100 саати ти треба а за цела игра у тој стил преку 150 саати. Ти воопшто не си ја ни играл, 1 quest сигурно само си поминал и си мислел тоа е играта. А иначе Max Payne 3 се свртува за околу 15 часа, официјално ова. А ако ти треба повеќе време од тоа а Скајрим ти е мала - боље откажи се од гејминг...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.025
Sarkasticen e de..

Darksiders po 3 casa mi skurci inace, isto ko kecot da go igrate.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Абе, заебан у мозок, не вреѓај.
Ти си заебан, зашто викаш дека Skyrim е кратка и се играло од Riften па до Winterhelm (не постои таков град иначе). Skyrim нема крај и битните работи да ги поминеш, без fly to the position, сигурно преку 100 саати ти треба а за цела игра у тој стил преку 150 саати. Ти воопшто не си ја ни играл, 1 quest сигурно само си поминал и си мислел тоа е играта. А иначе Max Payne 3 се свртува за околу 15 часа, официјално ова. А ако ти треба повеќе време од тоа а Скајрим ти е мала - боље откажи се од гејминг...
Добро бе воки бе...ај дека 4 сабајле, ќе ти простиме. :)

Член од
25 јули 2009
Мислења
229
Поени од реакции
170
--- надополнето: 18 август 2012 во 01:25 ---

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Коа ќе излезе Sleeping Dogs Skidrow, некој нека ми титне.

Kajgana Shop

На врв Bottom