М
Мартин`
Гостин
Во право си за тоа за калорскиот внес ама многу потешко е да издржиш со 2000 калории внесени од нездрава храна (пр мајонез, хамбургер итн) во споредба со 2000 калории од здрава храна кои повеќе ќе те заситат и нема да ти треба плус храна. Диетата погоре што ја пиша членката ја имам и јас горе-доле напишана без леб/благо/газирани сокови и намалување на лебот, ем не се ограничуваш ептен во исхраната.. ем нема многу мачење за подготовка на храната ем се слабее како што треба.Море еден ден ќе се прејадам направен леб дома и џем цел ден ќе го јадам .Работата е калорискиот внес имаше и диета со твинки нешто како слатко и беше лимитиран на 2000 калории и слабееше но колку беше здрава тоа е дискутабилно
Јас со намалување на лебот, тотално исфрлање на газираните и општо соковите како и намалување на благото за само 2 ипол месеци успеав од 76-77 кила да стигнам на 71-72 + 2 пати кардио по пола саат неделно додадено на оваа исхрана планот ми е скроз да се издефинирам ама некако мрзлив сум да правам вежби почесто и паѓам на искушенија одвреме навреме.