Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Неможе Керик да игра одбрана. Скоро невозможно е играч од било која друга позиција да го преориентираш во дефанзивец. Едноставно само со континуирано играње во одбраната се стекнува чувството за позиционирање кое е најважно за дефанзивец.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.300
Неможе Керик да игра одбрана. Скоро невозможно е играч од било која друга позиција да го преориентираш во дефанзивец. Едноставно само со континуирано играње во одбраната се стекнува чувството за позиционирање кое е најважно за дефанзивец.
Се мисли на дефанзивните задачи во средниот ред а не Керик да биде прекомандуван во одбраната. :)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Не прочитав добро :D
Но помислив на тоа зошто го играме Керик у одбрана чат пат па затоа.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Против кинезите знам дека играше позади со Рио, на друг не се сеќавам.. а и не сакам да се сеќавам, пошто имам лошо сеќавање од тие што се сеќавам! :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Керик уште на гол не е пробан.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ова не е во контекс на муабетот, сега ми текна :)
Никој не искоментира за глупата грешка на старцата прошлиот пораз. Да беше тоа Еванс матер ќе му се е**ше :icon_lol:

п.с. Според мене добро е што прво коло играме со Евертон од проста причина што еве неколку сезони наназад Евертон на почетокот од сезоната секогаш се дрва, слично како и Тотенхем така да реално очекувам петарда :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Или Бејнс или Дембеле е играчот за кој збореше САФ. Знам, сите би сакале да е Бејнс и пологично е тоа.
Бејнс ќе направи 28 години кај и да е и ако сака да осети ЛШ фудбал и фудбал од највисоко ниво, без размислување ќе дојде тука. Но од другата страна можеби сака да остане лојален на Мојс и на Евертон што е вистинска реткост денес и е за поздрав.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Или Бејнс или Дембеле е играчот за кој збореше САФ. Знам, сите би сакале да е Бејнс и пологично е тоа.
Бејнс ќе направи 28 години кај и да е и ако сака да осети ЛШ фудбал и фудбал од највисоко ниво, без размислување ќе дојде тука. Но од другата страна можеби сака да остане лојален на Мојс и на Евертон што е вистинска реткост денес и е за поздрав.
Повеќе би сакал тоа да биде Бејнс пошто повеќе ни треба лев бек од друга страна некако не ми се верува Мојс да го даде и Бејнс откако го продаде РОдвел на Сити. Иначе на ску спорт вчера пишуваше Фулам одбиле понуда од 5 милиони за Дембеле од некој тим од Премиер лигата на мене овој Дембеле не ми е нешто посебно силен играч е и има солидна техника ама ако САФ смета дека е клквалитетен играч кој ќе може да ни го подигне нивото ок, а и нема скапо да не фати мислам дека за 10 милиони можеме да го земеме.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
У21 играат со Стоук, само што почна второто полувреме 0 - 1 е за нас Вутон е стрелец на голот. Еве со кој состав играме: Џонстон, Мајкл Кин, Вутон, Торп, Блекет, Кол, Флечер, Таниклиф, Петручи, Лингард и Кинг.

Резерви: Гољини, Весели, Форнасиер, Јанузај и Лоренс.

Еве линк за следење.

http://www.thefirstrow.eu/watch/135876/1/watch-stoke-city-vs-manchester-united,-u21.html

Хенрикез откако ќе се потврди трансферот најверојатно нема да замине назад во Чиле или на друга позајмица туку ќе остане во Јунајтед да игра со У21 и ќе добива шанса во првиот тим.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Флечер во У21? Или може да има по некој над 21

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Флечер во У21? Или може да има по некој над 21
Не знам доста се сменeти правилата и изгледа може да има некои над 21 али еве го Флечер 67 минута е и гајле нема солидно игра. :) Петручи се повреди и одма го извадија се надевам дека не е сериозна повредата, Форнасиер влезе на негово место.

Three over-aged outfield players and one over-aged goalkeeper are allowed for matches in the Under-21 League.

Еве зашто Флечер може да игра.

Новите изменети правила:

* Barclays Under-21 Premier League devised to help bridge gap between Academy and first team and produce more and better homegrown players.
* 17 Premier League clubs and six Championship clubs in the Under-21 League after applying for Category One status.
* After the group stages, three new groups will be created based on performance.
* United must finish in the top three of National Group Two to qualify for the Elite Group. The other groups are Qualification Group Tier One and Qualification Group Tier Two.
* The top three teams from the Elite Group and the winner of a play-off between the two Qualification Group victors will contest the semi-finals.
* Three over-aged outfield players and one over-aged goalkeeper are allowed for matches in the Under-21 League.
* At least two Under-21 matches must be at the main ground of each club and the play-offs, semi-finals and final must also be played at the main ground of the home clubs.

Заврши мечот 0 - 1, најбитно е што Флечер одигра 90 минути.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
со доаѓањето на в перси изгледа кагава нема да стартува :(

Kajgana Shop

На врв Bottom