Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
добро би било да го земеме бентнер!
оваа добра средина ќе го храни со топки :love:

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
добро би било да го земеме бентнер!
оваа добра средина ќе го храни со топки :love:
Јебеш средина, Сандерленд една средина што имаат, просто раскошни таленти на секоја страна. Само тој Сисењон што им е нешто по асален другото им е просек и пак имаше 8 гола дадено во ПЛ за нив и најдобар стрелец им беше во тим ако не се лажам, а и некој период беше повреден месец - два. Душата им ја извади на Сити негде последните кола заврши 3-3 мислам а и два гола им залепи.

Дечкото си е гол играч го докажа тоа и со Данска, има њух каде да се постави за гол, добра завршница, брз стап е си има талент дечкото. Бендтнер ќе биде најдоброто што ќе му се случи на Милан летово, најискрено ептен иам позитивен осеќај во врска со него. А и за подобро нешто нема простор се немаат евра, вака на позајмница една година не ќе биде лошо. Може баш фино да му легне Италијанскава лига.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Јас би да дојт, ама на позајмица со можност за откуп.. Во друг случај никако. Не скам да се залетет да го купет, првин да видиме како ќе се покажит. Млад е мислам дека како за замена на Пато ако се повредит ќе бидит супер. 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000x58237583 подобра варијанта него Бориело или Матри..

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Што му фали на Бендтнер друже ?
Јас немам некое големо мислење за него,но со оглед на финансиската состојба на клубот немоземе да земеме квалитетен напагач од висока класа ке мора да се задоволиме со Бентнер.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Јас немам некое големо мислење за него,но со оглед на финансиската состојба на клубот немоземе да земеме квалитетен напагач од висока класа ке мора да се задоволиме со Бентнер.
па тоа на сите ни е јасно дека неможеме...али веќе коа иаме на понуда Бориело ...:Бентнер изгледа како прекрасен избор...

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
па тоа на сите ни е јасно дека неможеме...али веќе коа иаме на понуда Бориело ...:Бентнер изгледа како прекрасен избор...
Па ОК,но ако Бентнер не е доволно добар да игра за Арсенал,не е достоен да го носи црвено-црниот дрес.

Но да се надеваме и дека нема да имаме потреба од играч со таков калибар да го води Милан во победи следнава сезона.
Оптимиста сум дека Пато има да РАСПУКА сезонава и дека другиве ке бидат солидни Касано,Робињо(белким ке погодува повеке отколку што ке промашува),Шарваи(ке показе повеке сезонава од неговиот талент) и исто така многу очекувам од Принц сезонава,дечкото е ЅВЕР.Мислам дека со заминувањето на ветераниве и на звездиве,на останативе играчи на Милан тоа ке има помогне да ''пораснат'',да се показат,да се истакнат и доказат.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
Па искрено од Бориело, Роси, Пацини, Матри и Бентнер ја би го одбрал Бентнер, некако ка најдобра опција ми изгледа и најмлад е... мислим дека брзо би се прилагодил на Сериа А.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Па искрено од Бориело, Роси, Пацини, Матри и Бентнер ја би го одбрал Бентнер, некако ка најдобра опција ми изгледа и најмлад е... мислим дека брзо би се прилагодил на Сериа А.
Зошто бе, покрај него, и Роси да дојт на позајмица немат зијан.. Вистина подолго време е надвор од терените, но кога ќе се вратит барем ќе видиме дали вредит да се купит или не. Да можат да го договорат на позајмица со можност за откуп од 4-5м супер ќе направат.
И онака оваа сезона по се изгледа ќе поминит онака, комбинирање глупости.. Барем за наредна ќе знајме на шо сме.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Па ОК,но ако Бентнер не е доволно добар да игра за Арсенал,не е достоен да го носи црвено-црниот дрес.

Но да се надеваме и дека нема да имаме потреба од играч со таков калибар да го води Милан во победи следнава сезона.
Оптимиста сум дека Пато има да РАСПУКА сезонава и дека другиве ке бидат солидни Касано,Робињо(белким ке погодува повеке отколку што ке промашува),Шарваи(ке показе повеке сезонава од неговиот талент) и исто така многу очекувам од Принц сезонава,дечкото е ЅВЕР.Мислам дека со заминувањето на ветераниве и на звездиве,на останативе играчи на Милан тоа ке има помогне да ''пораснат'',да се показат,да се истакнат и доказат.
Немој да се зафркавас, ако не се доказат сто ќе правиме ? :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom