Градежен факултет

• Креатор на темата Креатор на темата Viki Cheda
  • Време на започнување Време на започнување
Примен сум у државна геодезија. Последниот примен во државна е со квота 84.342, додека последниот во приватна е со квота 78.652

Дечки овие сликиве шо треба да се носат, знаете дали мора во боја или може и црно-бело.

Za uplatnicava za potvrda, ako moze nekoj da mi kaze kako treba toa se da glasi ?

Прашање до постарите студенти, а и до сите што имаат одговор:
На кој датум рекордно може да се заврши првата година на Градежен факултет - Конструктивна насока ? Прашувам поради тоа што сакам да аплицирам за Work & Travel, па ми требаат 3 слободни месеци за да можам да тргнам. Дали може сите предмети од прва година да се положат на колоквиуми, дали за некои има задолжителен испит итн... Отприлике датумот на завршување.

Прашање до постарите студенти, а и до сите што имаат одговор:
На кој датум рекордно може да се заврши првата година на Градежен факултет - Конструктивна насока ? Прашувам поради тоа што сакам да аплицирам за Work & Travel, па ми требаат 3 слободни месеци за да можам да тргнам. Дали може сите предмети од прва година да се положат на колоквиуми, дали за некои има задолжителен испит итн... Отприлике датумот на завршување.

Најверојатно ќе имаш три завршни испити од втор семестар, истите можи да ги положиш во сесијата мај/јуни, започнува неколку дена после 15 мај и првите рокови за сите испити се во рок од две недели, а после почнуваат вторите рокови, така ако ги полагаш сите испити во прв рок ќе бидиш готов до 4-5 јуни максимум.

Добро бе овие кога мислат да објават конечни резултати? На сите факултети вчера објавија уште овој остана. Едвај прелиминарните ги објавија сега и за овие ќе се изначекаме? :confused:

А оваа уплатава за ИКСА како треба да гласи цел на дознака?
http://www.gf.ukim.edu.mk/images/Sliki/Upisi/uplatnici-brucosi2.jpg
--- надополнето: 29 август 2012 во 12:13 ---
Формулар за запишување на семестарот (се пополнува со предметите од зимскиот семестар) колку предмети треба да пополниме ?

16 0010 4219 788 15 e сметката за сите освен за ИКСА така? Зашто на примероциве она 788 е 789 кај партиципацијата?

barame cimerka itno...
stan kaj zoloskata 15 minuti do gradezniot077688856

ја 5 уплатници пополнив : административна такса, материјални трошоци, осигурување са исти. За ИКСА буџ корисник 1600103689 788 18 со приходна шифра 723012 41. и за партиципација 723012 41 со 1600104219 788 15. околу 8 800 :S

А јас ги уплатив и тој ми пресметува рачно 7775 наместо 8885, фала пријатно, 1000ка в џеб.:D

ја 5 уплатници пополнив : административна такса, материјални трошоци, осигурување са исти. За ИКСА буџ корисник 1600103689 788 18 со приходна шифра 723012 41. и за партиципација 723012 41 со 1600104219 788 15. околу 8 800 :S
Ти толку ами јас со кофинансирање можиш да си претпоставиш?? :гик:

ја имам грешка. незнаем што да праем сега. за ИКса напишав Градежен факултет а требало Кирил и Методиј :mad:
--- надополнето: 29 август 2012 во 21:33 ---
а ова на факултетов има анкетен лист? што треба да праемо !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom