Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
кој е најдобар студентски дом во Скопје моментално :свиркам:

Се зависи од локацијата на факултетот, ама Кузман ти е најдобар (башка тоа нивната менза е главна, па од таму дистрибуират низ другите домови) и Стив.
За пелагонија пошто он и се приватизира малце почнаа тамо проблеми да и прават на децата ради секакви глупости, а и плус малце населбата е `спрецифична`.
Стив новите згради -мерак... остај ја флукс што вика - кој сака да уче ќе си најде начин
Гоце ми е најдобар за мене. ама за мене, а реално предност е само тоа што сте 2ца во соба, негативни ствари еден мал миљон... (од топла вода, до снабденост у бонска, (не)работење на лифтови менза....)
али уште еднш ќе повторам, прво барем кажи на што факултет ќе одеш најважна ти е локацијата...

Е добро де, ако веќе се фалиме, и ја имам просек 9.80, и тоа на еден од потешките факултети, ама тоа не беше поентата на муабетов во никој случај. Да не бегаме оф топик.

Муабето ти е - ај да не се фалеме ама бмњ возам, иначе просек 7,74 имам, а за двете 9ки-единствени ми се тие... ај нема потреба од офтопик...

Муабето ти е - ај да не се фалеме ама бмњ возам, иначе просек 7,74 имам, а за двете 9ки-единствени ми се тие... ај нема потреба од офтопик...

Не е работата до фалењето, туку само спомнав дека идете оф топик со муабетот, не се пали одма....
А и пази како се понашаш пошто може комшивка ќе сум ти у Гоце, ако те начекам у темно, тешко тебе :X3:
И пак он топик,
За Стив, реков дека е потешко учењето, а не невозможно... И јас таму живеев годинава, па се снаоѓав, ама за разлика од на пример Кузман или Пелагонија, у Стив е потешко да учиш. Ама па затоа дружењето таму е незаборавно
И се слагам,машките згради супер се, ама у женската ако си влегол макар на 5 минути, сигурно знаеш за што зборам.

Секој студентски кога ќе навикнеш на него и условите после ти е најубав. Одбери си го тој од кој што ти е најлесен патот до факултет.
--- надополнето: 17 август 2012 во 02:44 ---
Хеј Гоце е мирно место без закани ќе ве молам :icon_lol:

Секој студентски кога ќе навикнеш на него и условите после ти е најубав. Одбери си го тој од кој што ти е најлесен патот до факултет.
--- надополнето: 17 август 2012 во 02:44 ---
Хеј Гоце е мирно место без закани ќе ве молам :icon_lol:
Се извинувам, нова сум таму. Само кажете ми ги правилата и нема да праам проблеми ;) Мирна особа сум по природа :rolleyes: А со овој членов што ми се контра надвор ќе се пресметаме ако притреба (се шалам, no hard feelings).

Се извинувам, нова сум таму. Само кажете ми ги правилата и нема да праам проблеми ;) Мирна особа сум по природа :rolleyes: А со овој членов што ми се контра надвор ќе се пресметаме ако притреба (се шалам, no hard feelings).

правилата се да нема правила :pos: освен задолжителна дружба на кајганџии :)

У гоце има само едно правило... ако сакаш да јадеш убаво биди у 13:55 или 16:55 у менза... онка очекувај дека боп ( граф де...) и ориз со леб има да јадеш :D
иначе чистачките секогаш се фер, биди и ти можат за ногу работи да ти се најдат. Те ти два совета чисто како онака да не ме по лошо памтеш :D

правилата се да нема правила :pos: освен задолжителна дружба на кајганџии :)
Јас сум за, само нека ме има на конечна и се друго е океј...таман ќе ми треба некој да ми помогне првите 2-3 дена додека да се снајдам што каде и како :)
У гоце има само едно правило... ако сакаш да јадеш убаво биди у 13:55 или 16:55 у менза... онка очекувај дека боп ( граф де...) и ориз со леб има да јадеш :D
иначе чистачките секогаш се фер, биди и ти можат за ногу работи да ти се најдат. Те ти два совета чисто како онака да не ме по лошо памтеш :D
За у менза горе долу јасно ми е како иде од Стив. А за ова другото,фала. А нема да те памтам по лошо во никој случај.Прво-не сум злопамтило. А второ-ништо не си ми згрешил. Ти биди фин со мене-и јас ќе бидам фина со тебе. As simple as that. Од кај знаеш може кафе ќе пиеме некој ден заедно од септември, а нема да се знаеме дека сме го праеле муабетов. И то.

Сабајле во 11, па после во 15, па во 17 се поубавата храна
--- надополнето: 17 август 2012 во 02:56 ---
Јас сум за, само нека ме има на конечна и се друго е океј...таман ќе ми треба некој да ми помогне првите 2-3 дена додека да се снајдам што каде и како :)

Ќе помагаме, само ќе немаш гајле штом веќе си седела по студентски

Сабајле во 11, па после во 15, па во 17 се поубавата храна

Како шо ме држе памтење стекчињата накај 2 излаваа? или толку брзо сум забравил :D
--- надополнето: 17 август 2012 во 02:58 ---

тмн работа :) гоце се на се ти е најдружељубив дом (мое мислење)

Ќе помагаме, само ќе немаш гајле штом веќе си седела по студентски
Не ми е проблем мене тоа, се прилагодувам брзо на било каква околина и луѓе. Ми треба помош само додека да се ориентирам што каде се наоѓа. После тоа гајле неам, не ми смета ни ладна вода, ни расипани лифтови..ништо :)
тмн работа :) гоце се на се ти е најдружељубив дом (мое мислење)
Живи били па видели... не е далеку септември :)

И уште ова за двајцата: Престанете ве молам со стекчињата, мртва гладна сум :confused:

Не ми е проблем мене тоа, се прилагодувам брзо на било каква околина и луѓе. Ми треба помош само додека да се ориентирам што каде се наоѓа. После тоа гајле неам, не ми смета ни ладна вода, ни расипани лифтови..ништо :)

Познавам еден му цртавме се надевам не си таква :pos: Се зезам за ова, само да не примат на конечна и ќе прајме муабет за Гоце

Живи били па видели... не е далеку септември :)

И уште ова за двајцата: Престанете ве молам со стекчињата, мртва гладна сум :confused:

Океј за ражничи ќе прајме муабет :)

Познавам еден му цртавме се надевам не си таква :pos: Се зезам за ова, само да не примат на конечна и ќе прајме муабет за Гоце
Не до толку бе :)
Океј за ражничи ќе прајме муабет :)
Сакаш да ме убиеш пред да стигнам до Гоце???? ммммммммммммм

Диме уште прави бурек во 5 сабајле? Ех на времето кога јадевме бурек со јогуртче за 35 бона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom