A
apidrone
Гостин
Зашто Савиола?Савиола никој не го спомна![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто Савиола?Савиола никој не го спомна![]()
Па играше во Барса а после во Реал појдеЗашто Савиола?
Директен премин? Па и не баш. Клучен играч? Никако. Значи играч не е предавник ако играл за двете екипи, туку ако се покажал како еден од најдобрите, па од икс причини отишол кај ривалот. Пример од Реал у Барса да отидат Чаби Алонсо или Озил, а у обратен правец Иниеста или Чави (не ги спомнав Меси и Роналдо зашо тие не можат истовремено во иста екипа да играат, иако и за нив важи истото).Па играше во Барса а после во Реал појде![]()
Прочитај наназад, ќе видеш дека во неколку наврати е спомнат.Директен премин? Па и не баш. Клучен играч? Никако. Значи играч не е предавник ако играл за двете екипи, туку ако се покажал како еден од најдобрите, па од икс причини отишол кај ривалот. Пример од Реал у Барса да отидат Чаби Алонсо или Озил, а у обратен правец Иниеста или Чави (не ги спомнав Меси и Роналдо зашо тие не можат истовремено во иста екипа да играат, иако и за нив важи истото).
Зошто Роналдо дебелиот никој не го смета за предавник?
Па поентата е дека не треба да биде третиран како предавник. Никого он не преварилПрочитај наназад, ќе видеш дека во неколку наврати е спомнат.
Иначе Савиола го спомнав според логиката на првиот пост. Таму го прочитав Овен![]()
Челзи го избрка на позајмица во Портсмут Џонсон, за да игра Фереира, покасно си го откупија договорот. Не ми изгледа како предавник мене...поголемо предавство беше кога премина од Вест Хем во Челзи како 18годишник.Глен Џонсон од Челзи во Ливерпул.
мислиш само роналдо?Директен премин? Па и не баш. Клучен играч? Никако. Значи играч не е предавник ако играл за двете екипи, туку ако се покажал како еден од најдобрите, па од икс причини отишол кај ривалот. Пример од Реал у Барса да отидат Чаби Алонсо или Озил, а у обратен правец Иниеста или Чави (не ги спомнав Меси и Роналдо зашо тие не можат истовремено во иста екипа да играат, иако и за нив важи истото).
Зошто Роналдо дебелиот никој не го смета за предавник?
Не ги наведов јас, сликата е такваНајголеми предавници помеѓу фудбалерите? И од тие што Че ги наведе, по мене само 3ца реално може да се рачунаат за предавници. Кемпбел, Фиго и Тевез.
Челзи го избрка на позајмица во Портсмут Џонсон, за да игра Фереира, покасно си го откупија договорот. Не ми изгледа како предавник мене...поголемо предавство беше кога премина од Вест Хем во Челзи како 18годишник.
Легенда е.А и не може да се каже дека бил нивна легенда со 1 сезона помината кај нив.
Од кога Кристијано е дебел? Пишав убаво, Роналдо дебелиот.мислиш само роналдо?
постојат роналдо и кристијано роналдо, а еден има роландо... да не ги смешаш![]()
Се заебавав, пошо гледам Торес е стаен на иста слика со Фиго, па ако не сите трансфери меѓу едни да ги сметаме за предавства.)
Е последната реченица е таа со која се согласувам, да си жив, е тоа е предавство по дефиниција.