F
FuckYouAll
Гостин
Имам игра за PS2 на компјутер, само незнам како да ја ставам на ЦД а да работит на PS2 ?
Програмче нешто требит ?
Програмче нешто требит ?
Десен клик на фајлот (треба да е ISO или IMG) и отвори го со Nero директ и режајИмам игра за PS2 на компјутер, само незнам како да ја ставам на ЦД а да работит на PS2 ?
Програмче нешто требит ?
Чекај не е профилот само за crossfire?За нубовите, WHQL AMD Catalyst 12.8 драјвер MS сертифициран драјвер.
Обавезно инсталирање и на профилот, 12.7 CAP3.
Oбавезно бришење на претходните драјвери претходно исто така.
за crossfire се претежно ама можеш да прочиташ на линкот, и за single gpu имаат апдејти...Чекај не е профилот само за crossfire?
И за сингл се, и тоа како.Чекај не е профилот само за crossfire?
Јас најчесто ја користам piratebay, а ако неможам да најдам нешто таму, одам на kick-ass-torrents. Ако сакаш уште торент страници, один на torrentz.eu и таму напиши што ти треба во search, и ќе ти излезат повеќе страни кои ја имаат играта што ја бараш.веројатно имате многу пишувано на ова тема ама да не се мачам и да не барам, ако можи некој да ми кажи како/на кој начин/од која страна/торент ги симнувате најголем дел од игрите?
океј е ако е преку торенти, јас си реков некој други цаки има или страници.Јас најчесто ја користам piratebay, а ако неможам да најдам нешто таму, одам на kick-ass-torrents. Ако сакаш уште торент страници, один на torrentz.eu и таму напиши што ти треба во search, и ќе ти излезат повеќе страни кои ја имаат играта што ја бараш.
A за да можеш да спушташ, ти треба торент клиент, како на пример Utorrent.
BTW, I like your sig. Denny Crane!![]()
Увек инсталирам нови драјвери али ова првпат ми се случува со 12.8цата....повеќето од игрите ми идат помазно без проблеми али некои игри како League of Legends или Path of Exile имаат проблеми со текстурите . Еве screenshotЗа нубовите, WHQL AMD Catalyst 12.8 драјвер MS сертифициран драјвер.
Обавезно инсталирање и на профилот, 12.7 CAP3.
Oбавезно бришење на претходните драјвери претходно исто така.
Не функционираше ова.Смени резолуција некој друга од тоа што ти е наместено сега, рестартирај ја играата и потоа пак уклучи ја и врати ја онаа која ја користиш.
Каква карта имаш?
Не функционираше ова.
Иначе имам ATI HD 6770 @ 1GB.... ств незнам што би можело да го предизвикува ова.