За US Open еден ден т.е. 5-6 дена ќе сум на одмор и нема да сум тука, а другото ќе сум слободен. Ама и така не го бива, ако може да ме замени некој тие 5-6 дена па потоа јас ќе средам за останатите 10
Еве јас.За US Open еден ден т.е. 5-6 дена ќе сум на одмор и нема да сум тука, а другото ќе сум слободен. Ама и така не го бива, ако може да ме замени некој тие 5-6 дена па потоа јас ќе средам за останатите 10т.е. некој да поставува само типови, кога ќе се вратам јас ќе ги избројам.
ОК, договорено. Ќе се договориме на фејсбук за кои денови да ставиш типови и мечеви, само максимално 10 бидејќи се што е повеќе е премногу.Еве јас.![]()
Давиденко пак тепал, а помала квотата на другиот беше.Денеска Новак го совлада Сепи, Мареј со 2-0 беше подобар од Квери.
Федерер се очекува својот прв меч на турнирот да го започни околу 1 часот по полноќ.
Раониќ во долг и интересен меч го победи Багдатис.
Андухар го доби Типсаревиќ т.е Типса го предаде мечот при резултат 6-4;4-1 .
Утре Новак ќе се сретни со Давиденко, Мареј - Шарди, Дел Потро - Троицки..
Шо да се надеваш, Новак играше феноменално во Торонто, денес не го гледав. Највероватно и тука играше добро, ќе го смачка мислам, последниот меч минатата година на US Open (6-3 6-4 6-2)Па мислам Маер е подобар на АТП листата, за тоа и помала квота на него, ме изненади Давиденко, не очекував дека и овој тенисер ќе го помине со “чкљ“ стил на игра
Ама се надевам утре ќе му е крајот на русинот.
Ајмооо људиии, још само једна шансаВиди го ти Андухар хаха, чути се спасив уште него го чекав, вака помала добивка ама подобро отколку без добивка!![]()
Whatever, убо рече ти спорт е, се е можно. Ќе му се повредат сите до крај, па ќе го освои, шо знајш.Ајмооо људиии, још само једна шанса
П.С. Ми е криво за Типса, бидејќи после Ноле сум фан на него, но репликата е за тебе прогнозере![]()