Фан Клуб: Арсенал

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
Ја следам темата од кога сум член на кајгана не сум коментирал до сега ама моментлно сум како да ме оставила долгогодишната девојка и чуството можат да го замислат повекето од вас на почетоков не го многу обожавав слободно да рецам КОПИЛЕТО али овие две сезони имаше барем со што да се пофалиме пред другите фанови ако не со титули барем со најдобри играчи ко се спомнаа шпекулациите дека ке си оди се згазив од смеење потоа кога станааа сериозни мислев дека ако некогаш замине тоа ке биде надвор од премиер лигата али сега кога видов на официална стомакот ме заболеме ке поврнам кога му ја видам фацата грозна ма.и.ата негова го молам само ГОСПОД ДА СЕ СОЖАЛИ ДА ОСВОИМЕ ПРЕМИЕР А ПЕДЕРИТЕ ѓаволски ДА БИДАТ ОД ПЕТО МЕСТО ПА НАДОЛЕ ДРУГО НИСТО НЕ САКАМ НА СПРОСКИ ПЛАН ОВАА СЕЗОНА а да и женаму да ја фати в*кревет во тројка со Подолски, Жиру, и Жервињо на изглед мислам дека црнецов има долг алат па да испаднат некои кремчета со афро фризури да му трчаат дома на педерот ПОЗДРАВ И НЕКА Е СО АРНО

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Мислам дека последните двајца капитени на Арсенал се најпродадените души што играле фудбал .....едниот плачејќи си отиде во Барса , другиов директно кај најголемиот ривал преминува ....

Се надевам ќе освоите титула годинава за РвП да си седи со прст у гз.

Поздрав.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
http://www.arsenal.com/news/news-archive/club-statement-robin-van-persie

Кога ја објави РВП својата одлука на неговата страна, ова беше официјалниот одговор на клубот?

Овој потег ли е Arsenal's best interests in mind.
Да бе, Венгер и Газидис на клоци го избркаа РвП од Арсенал и намерно го продадоа за Јунајтед, сите други понуди ги одбиле.
А Робин, кутриот, го молел да не го продаваат, инсистирал самиот да продолжи договор, ама злобните Арсен и Иван го набркале.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Мислам дека последните двајца капитени на Арсенал се најпродадените души што играле фудбал .....едниот плачејќи си отиде во Барса , другиов директно кај најголемиот ривал преминува ....

Се надевам ќе освоите титула годинава за РвП да си седи со прст у гз.

Поздрав.
И Манчестер продавал големи играчи на на големи ривали во англија па никому ништо

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Да бе, Венгер и Газидис на клоци го избркаа РвП од Арсенал и намерно го продадоа за Јунајтед, сите други понуди ги одбиле.
А Робин, кутриот, го молел да не го продаваат, инсистирал самиот да продолжи договор, ама злобните Арсен и Иван го набркале.
Да бе така е, а не ич немало начин да го спречат, оти на Кроенке, Хилвуд и Газидис побитни им се 30 милиони. Тој сеуште беше под договор со Арсенал, и не се прави многу паметен не ни е моментот и на двајцата ама очигледно ти гаиш некакви лажни илузии, јас повеќе не. Би бил најсреќен ако клубот ме демантира и направи нешто повеќе, ама според мене 4 место е максимум, евентуално трето ако пак ни се погоди Челзи да бидат срање како лани.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
dude , капитенот ? :)
--- надополнето: 15 август 2012 во 22:06 ---

пс: Кои големи играчи ? Кол и Јорк ? или ?
Како мислиш капитенот? Капитенот на последнава сезона? Фабрегас не беше капитен? Колку капитени имате продадено?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.595
Поени од реакции
22.583
Можеби односите помеѓу нашиот и ваш клуб не се најдобри во последно време.. барем помеѓу фановите. Ама, за вашите пцовки и навреди кон РВП целосно ве подржувам. Ако толку сакал да освои титула, требаше да притисне кај раководството да донесат уште некое засилување и да го направи тоа со Арсенал. Заминување после таква сезона, тешко можам да разберам, донекаде можам да разберам, ама во конкурентски тим, во директен ривал за титула.. тоа е неопростливо.
Единствен играч кој од Арсенал си замина искрено со цел да освои титула, беше легендата Тити Анри, кој замина во Барселона за да освои ЛШ. Останатите, оние кои отидоа во Сити, сите се за пари, Фабрегас се знаеше, кога-тогаш секако ќе се врати во Барселона, Галас не можам да сфатам што бараше во Тотенхем... А, овој, Холанѓанецот, искрено не знам што бара во Јунајтед. Ако искрено сака да си замине и да освојува титули, тоа не се прави во ривал.. А, ако му е за пари, нека му се множат.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Како мислиш капитенот? Капитенот на последнава сезона? Фабрегас не беше капитен? Колку капитени имате продадено?

Ја колку што знам РвП ви беше капитен прошлава сезона а претходно не беше Фабре капитен ? може сум грешка ...

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.702
Поени од реакции
21.210
Можеби односите помеѓу нашиот и ваш клуб не се најдобри во последно време.. барем помеѓу фановите. Ама, за вашите пцовки и навреди кон РВП целосно ве подржувам. Ако толку сакал да освои титула, требаше да притисне кај раководството да донесат уште некое засилување и да го направи тоа со Арсенал. Заминување после таква сезона, тешко можам да разберам, донекаде можам да разберам, ама во конкурентски тим, во директен ривал за титула.. тоа е неопростливо.
Единствен играч кој од Арсенал си замина искрено со цел да освои титула, беше легендата Тити Анри, кој замина во Барселона за да освои ЛШ. Останатите, оние кои отидоа во Сити, сите се за пари, Фабрегас се знаеше, кога-тогаш секако ќе се врати во Барселона, Галас не можам да сфатам што бараше во Тотенхем... А, овој, Холанѓанецот, искрено не знам што бара во Јунајтед. Ако искрено сака да си замине и да освојува титули, тоа не се прави во ривал.. А, ако му е за пари, нека му се множат.
Така е , поправилно ќе беше заедно со Сонг да идат во Барса + Вермален а може би и уште некој .. така е најправедно .. тууу како не се најде Реина да им направи сачекуша и да им облака Барса дрес (мизерија патетика брука резил срамота да форсираш некој да облака дрес од друг тим пред камера само за да докаже ај да не кажам што). Јунајтед не се бори за титули туку за зелки нели , патетика лицемерие и што се не !!!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.402
Поени од реакции
16.632
Убоо мене ми беше антипатичен играч и неможев да го гледам у Арсенал ама со тек на време го засакав зошто мислев со срце игра за Арсенал и главен играч ни беше лани..... испадна дека поголемо педерче нема од него....
Не се нервирај, сакало да биде :icon_lol:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Иако цврсто се сочуствувам со навивачите на Арсенал и точно знам како ви е во моментов и како ви иде да отерате све у три лепе само една работа ме буни кај мнозината фанови:
Зошто е секогаш крив играчот што си оди?
Туре,Галас,Клиши,Фламини,Хлеб,Фабрегас,Насри,Ван Перси скоро цел прв тим си заминал и после тоа навивачите плукале по овие играчи, значи не е прв а ни последен пат, неможе да ме убеди мене некој дека 8 играчи си заминале од овој клуб чисто затоа што се алчни по повеќе пари итн. клише муабет со семките на клупа у маало.
И знам дека ќе ме мразите поради ова, но ако Сонг и Вилшер ги постигнат високите очекувања им давам уште 2-3 сезони во Арсенал зависно од договорот кој го имаат.
Не го пишав ова со цел да испровоцирам некого или слично само сакам да направам конструктивен муабет надоврзан со факти.

Kajgana Shop

На врв Bottom