Почина Арбен Џафери

• Креатор на темата Креатор на темата BloodyJesus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еден краток извадок од моите сеќавања за „фигурава“ - Работеше на Косово за растурање на СФРЈ, се врати во Тетово да ја растура РМ и не собра храброст еднаш во животот да каже МАКЕДОНИЈА, не не нарекуваше МАКЕДОНЦИ, а од наши дебилни новинарчиња го нарекуваа „мудар“ (што и да им значеше таа глупост).....и секоја реченица му почнуваше со „ние, албанците....“, „за нас, албанците“ - fucking brilliant.......

Убава вест, ми се разубави денот.

О, вала, си го утнал бре море Бени, многу си го утнал! Доле у подрум нема девици, вала, горе се во рајот. Ништо, сега надевај се дека жена ти нема да го избере комшијата. :pos:

Корен да ти се сотре!

Уште еден податок за Арби од неговата биографија се повлече во 2007 година од политичката сцена за да работи во Хот Секс Лине а.к.а. 0 500 линиите бидејки имал многу секси глас

На плоштадот Скендербег ќе му се гради споменик, а тој плоштад е во Скопје.
Абе видете, тоа дека сте ѓубриња кои плукаат по починат човек иако немаат абер што штета им сторил истиот, е факт и си стои. Ама има тука и една друга приказна која ќе ви ја раскажам другпат ако сте добри деца.

Ако сакате и дваесет метра споменик дигнете му. И јас да бев Албанка ќе го сакав, толку многу направи за вас треба вечно да му бидете благодарни.
Иначе таа фигура е плукана додека е жива, смртта само не потсети за уште еден последен поздрав. Нема лицемерие бе принцу, не сме како вас :)
--- надополнето: 15 август 2012 во 19:25 ---
А Аљи и Гујо?
Аљи не е политичар, тој е терорист. Ни Македонски незнае да збори. А гвујо беше позади љубета кога се потпишуваше рамковниот, а љупчо, а он исти курац ти е. Се мисли на истата партија, исто јадро е, исти останаа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom