СРАМНО: Офицери на АРМ се поклонија на споменикот на УЧК

Статус
Затворена за нови мислења.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
со тек на време ке станеме гости во наша држава (т.е веќе станавме). да одам и да се поклонам на некој што пукал по мене и по мојата фамилија - НИКАД не би го направил тоа. засрамете се предавници прво пред очите на вашата фамилија а после пред очите на цела македонија!
--- надополнето: 13 август 2012 во 23:59 ---

лошо е да не гласаш... мислам - да не се сватиме погрешно. искочи отиди до школото каде што гласаш и прешкртај го листот или направи било што сакаш со него само нека не ти го земат гласот... немора да е важечки листот нели ?
Во право си ке нацртам нешто

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Значи да повториме - Рамковниот договор е извор на сите зла. Значи не може луѓе кои веруваат во рамковниот договор и кои не гледаат/гледале друга алтернатива да се исчудуваат на овие случувања. Рамковниот договор треба да биде критикуван постојано, да се бара негово укинување бидејќи Македонците не сакаат (барем јас така верувам) да живеат во таква држава каква што ја предвидува рамковниот договор (држава во која важи дискриминација и етничката припадност (и тоа на малцинствата) е пресудна во сите сегменти на живеењето).

Член од
3 јуни 2011
Мислења
56
Поени од реакции
7
Дај намали со коментарите напишани со големи букви, читаме сосема добро.
ТОА ТИ Е КОГА ОСТАНУВАШ БЕЗ ЗБОРОВИ
--- надополнето: 14 август 2012 во 14:01 ---
За разлика од Албанците ние не сме убијци. Инаку сме љубовници, немаш ни на сон сонето што би ти правел во кревет :pipi:
А ЖИТИ СЕ КОЈ БИ САКАЛ ДА ЛЕГНЕ СО ТЕБЕ , ДРЖИ СЕ ДО ТЕМАТА
--- надополнето: 14 август 2012 во 14:03 ---
И си бил нападнат од Албанци кои живеат во истата таа држава, а не обратно, тоа не го заборавај. ;)

Абе а некој примети како се вее македонското знаме или не!?

Инаку нормално е дека ќе им се клањаат на учките кога тие им ја дадоа функцијата што сега ја имаат.

Се е ова политичка игра, Дуи не излегла оти знае дека ќе си коалицира пак со Вмро. Вмро не излегоа да не си ги налутат гласачите, тоа што воопшто дозволија ваков чин да не зборам колку е срамно.

По телевизиите нема да се покаже ова оти ќе предизвика гнев кај македонскиот народ.

И така сите си живееја во илузија дека се е убаво во државата.

А петте дечиња што ги утепаа кај железарското езеро веќе никој и да не ги ни спомнува.

ТОА ТИ Е ПРОБЛЕОТ НЕ ТИ СЕ ВИНОВНИ АЛБАНЦИТЕ ТУКУ УБАВАТА ВЛАСТ И ПОЛИТИКАТА , ЗА СЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ВАС ВИНОВНИ ВИ СЕ АЛБАНЦИТЕ.
И АЛБАНЦИТЕ ШТО ЖИВЕАТ ВО ТАА ДРЖАВА А НЕМААТ ПРАВА КАКО ДРУГИТЕ

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.442
ТОА ТИ Е КОГА ОСТАНУВАШ БЕЗ ЗБОРОВИ
Јас те опоменав културно, а ти ги игнорираш моите опомени и одлучуваш да ми пишеш глупа реплика со третоодделенски стил.
Одмори три дена од форумов, чисто колку да сфатиш дека опомените од модераторите треба да се сфаќаат сериозно, а не да се игнорираат.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
у курац нека отиде све.. политиката е курва

B

Bonux

Гостин
http://www.24vesti.mk/besimi-ja-donel-odlukata-za-pochesta-od-arm-na-spomenikot-na-borcite-od-ona "За потегот на Бесими и ДУИ не бил информиран ниту коалицискиот партнер ВМРО-ДПМНЕ. Не бевме информирани и не го одобруваме тоа што вчера се случи - ни изјави директорот на Центарот за комуникации Илија Димовски. " -МА НЕМОЈ ДА МЕ ЈЕБЕШ БРЕЕЕ !!!

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Исплатија стипендии денес после срамниот потег вчера, струјата поскапе утредента беше Илинден и говори милион. Се е тоа плански изработено, наместо да смислат нешто паметно, тие седат по штабови и мислат како повеќе ќе го изманипулираат народот. Не сум политички определен, исти се и едните и другите, ама со вакви потези му ја нарушуваат интелигенцијата и на тие малкуте што останаа во државата !!!!!!!!!!

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
На Илчо сељанчето по скајп директно од плажите во Турција го обавестија како да се изјасни во медиумите...све дроља до дроља се ова партискиве војници...па еден нека даде изјава што лични мисло за ваквото понижување на државава...има ли некој жив во власта што за нешто има свој личен став!? Да ви се нае***м на тоа центарот за комуникации...посрани г'зишта....ми го упропастија денов...

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
http://www.24vesti.mk/besimi-ja-donel-odlukata-za-pochesta-od-arm-na-spomenikot-na-borcite-od-ona "За потегот на Бесими и ДУИ не бил информиран ниту коалицискиот партнер ВМРО-ДПМНЕ. Не бевме информирани и не го одобруваме тоа што вчера се случи - ни изјави директорот на Центарот за комуникации Илија Димовски. " -МА НЕМОЈ ДА МЕ ЈЕБЕШ БРЕЕЕ !!!
Ako nebila informirana vladata i ako svoevolno nastapil ministerot za odbrana deneska trebase da bide razresen od funkcijata , a ako pak stvarno bilo taka ova e bashibozluk ovdeka koj stosaka pravi utre den moze so voen hilihopter da si idat po odmori i za privatni celi da si gi koristat ....

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.998
Поени од реакции
83.378
... ova e bashibozluk ovdeka koj stosaka pravi utre den moze so voen hilihopter da si idat po odmori i za privatni celi da si gi koristat ....
Денес од сабајле имаше невообичаено голема раздвиженост на воени возила по градов.
Може идат нешо во врска со пожариве у Радуша, може вежба, може билошто...
Дури нема да ме зачуди и болдот да е у прашање...

Итар Пејо

Слободен Радикал
Член од
10 октомври 2011
Мислења
738
Поени од реакции
660
Sto e vladata koj ja pravi nea ? sekako drzavata a drzavata e narodot koj glasal za takva vlada i nemi trebaat kvazipatrioti koi se mavaat u gradi po mitinzi ili vo sobraniskite fotelji ...vo ovaa drzava nepostoi zborot cest i gordost se alcno se prodadeno ....
Sece lenta vo Sviripicino za postaven bezzicen internet koj ke im pomogne na oretcenite makedonski risovi preku gugl ert da si najdat zenka za parenje:(

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Види ги пичкетини,почнаа да се пакуваат..Бегајте сите гомнари лигави..Стоки едни некрмени! Ми се гади од сите вас "Македонци"!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom