Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

304600_10151181957732952_1770543806_n.jpg

384743_10151181957867952_1645895440_n.jpg

582790_10151181957927952_1409921889_n.jpg

Клеверли, Керик и Јанг на тренинг со репрезентацијата на Англија.

"Michael is a fantastic player, one of the best I'll ever play with," said Cleverley.

"This country must have had some good midfielders if he's only won 22 caps.

"Sometimes you need to see it first-hand with Michael to realise how good he is.

"A lot of clubs have those players who are massively important but go under the radar a bit."

Вечер имаат резервите пријателска со Абердин од 20.00.

Нешто што многу ми се допаѓа кај Чичарито:

You still delivered 12 goals and some important points, though, despite your injuries…

Yes, but I'd trade all those goals for the title.

Young Academy striker Sam Byrne has signed his first professional contract with the club.

Па и со РвП би било изгубено време ако се вмеша уште некој од Арапскине тимови со голема сума.. не ги губи Ферги битките за играчи како што некои мислат, туку не сака да се наддава со малоумни нафташи, што требаше да направи, да понуди 50 милиони за да го земе Лукас??

Само разликата е што РвП си има одлучено одамна кај сака.
--- надополнето: 14 август 2012 во 12:49 ---
"This country must have had some good midfielders if he's only won 22 caps.

Мило ми е што Клеверли ја има смислата за хумор на САФ.
--- надополнето: 14 август 2012 во 12:52 ---
Фелаини не се знаело дали ќе настапи против нас :свиркам: Баталете Родвели Пиенари и остали клинци, мене од овој играч ми беше најмногу страв кога и да игравме против Евертон, висок, корпулентен, добар со глава... Само да си ја фатиме работата сериозно од почеток и тоа е тоа.

Universidad de Chile striker Angelo Henriquez has reportedly travelled to England to undergo a medical with Manchester United.

But Chilean sources say he is set to join United.

Universidad de Chile's assistant manager Sebastian Beccacece was asked about Henriquez.

"No doubt he is a very useful player, with a good goalscoring talent," he told Radio ADN.

"But we have to count on the players that we have available, not the ones that aren't available."

И Сити биле заинтересирани но најверојатно за нас ќе потпише бидејќи го следиме веќе 2 години играчов. Sky Sports го јавува ова така да има големи шанси да се оствари. :) Само пазете Руни, Бербатов, Чичарито, Велбек, Македа, Вил Кин и плус заинтересирани за Робин и чилеанецов.

Universidad de Chile striker Angelo Henriquez has reportedly travelled to England to undergo a medical with Manchester United.

But Chilean sources say he is set to join United.

Universidad de Chile's assistant manager Sebastian Beccacece was asked about Henriquez.

"No doubt he is a very useful player, with a good goalscoring talent," he told Radio ADN.

"But we have to count on the players that we have available, not the ones that aren't available."

И Сити биле заинтересирани но најверојатно за нас ќе потпише бидејќи го следиме веќе 2 години играчов. Sky Sports го јавува ова така да има големи шанси да се оствари. :) Само пазете Руни, Бербатов, Чичарито, Велбек, Македа, Вил Кин и плус заинтересирани за Робин и чилеанецов.
Ако дојде овој веројатно трансферот на РВП ќе пропадне според мене нема шанса да земеме уште 2-ца напаѓачи, а имаме веќе 6 напаѓачи.

Ако дојде овој веројатно трансферот на РВП ќе пропадне според мене нема шанса да земеме уште 2-ца напаѓачи, а имаме веќе 6 напаѓачи.

Гоше си чул за позајмица? Преориентирање на друга позиција? Виде колку години има овој?

Гоше си чул за позајмица? Преориентирање на друга позиција? Виде колку години има овој?
Сум слушнал и знам дека овој има 19/20 години ама сепак ако дојдат и 2-цата тоа значи дека Бербатов 100 % ќе си замине.

Сум слушнал и знам дека овој има 19/20 години ама сепак ако дојдат и 2-цата тоа значи дека Бербатов 100 % ќе си замине.

Не знам кој уште верува дека Бербатов ќе остане? 18 има Анѓелево.

Фелаини не се знаело дали ќе настапи против нас :свиркам: Баталете Родвели Пиенари и остали клинци, мене од овој играч ми беше најмногу страв кога и да игравме против Евертон, висок, корпулентен, добар со глава... Само да си ја фатиме работата сериозно од почеток и тоа е тоа.
Незнам Јелавич дали ќе игра, може он да замрси конци...Многу ме потсеќа на времето на Бербатов во Тотенхем. Анонимец, ама растура(ше)...

Ферги изјавил дека за вечер ќе бидат во составот Видиќ, Рио, Сколс и Гигс како и нашите стари играчи Јорк, Квинтон и Блекмур. Ќе има голем број од резервите а можда и некој младинец во секој случај ќе биде интересен меч за гледање. Ќе напоменам повторно, мечот започнува во 20.00.

Yorkie refused to go unless he was captain and takes all the penalties and corner kicks! - SAF :pos:

Малку закаснав со приказната од кога сум за Јунајтед па еве накратко...

Англија ја пратев како репрезентација уште на ЕП 96 кога имав 10 год. Ширер го знаев најмногу :D После тоа ЕП почнав да пратам малку по малку ПЛ, нели МТВ и А1 почнаа да даваат. Бекам ми стана омилен играч од СП 98, а таа сезона во ЛШ 97/98 првпат го следев Јунајтед кога испаднаја од Монако и веќе се декларирав како навивач на Англија и Манчестер. Финалето со Баерн 99-та беше пресудно и кога заврши си реков:

-Јас ќе си навивам за овој тим и за никој друг :cuc:

Анџело Енрикез го заврши лекарскиот во Бриџвотер, имате слики на Дејли Мејл, утре ќе биде и на главна.

И со РвП е готово, нашите побарале од холандската фа да го пуштат на лекарски прегледи.

Kе има ли тим да не запре во нападот со ван перси и руни :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom