Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762

Клеверли, Керик и Јанг на тренинг со репрезентацијата на Англија.

"Michael is a fantastic player, one of the best I'll ever play with," said Cleverley.

"This country must have had some good midfielders if he's only won 22 caps.

"Sometimes you need to see it first-hand with Michael to realise how good he is.

"A lot of clubs have those players who are massively important but go under the radar a bit."

Вечер имаат резервите пријателска со Абердин од 20.00.

Нешто што многу ми се допаѓа кај Чичарито:

You still delivered 12 goals and some important points, though, despite your injuries…

Yes, but I'd trade all those goals for the title.

Young Academy striker Sam Byrne has signed his first professional contract with the club.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Па и со РвП би било изгубено време ако се вмеша уште некој од Арапскине тимови со голема сума.. не ги губи Ферги битките за играчи како што некои мислат, туку не сака да се наддава со малоумни нафташи, што требаше да направи, да понуди 50 милиони за да го земе Лукас??
Само разликата е што РвП си има одлучено одамна кај сака.
--- надополнето: 14 август 2012 во 12:49 ---
"This country must have had some good midfielders if he's only won 22 caps.
Мило ми е што Клеверли ја има смислата за хумор на САФ.
--- надополнето: 14 август 2012 во 12:52 ---
Фелаини не се знаело дали ќе настапи против нас :свиркам: Баталете Родвели Пиенари и остали клинци, мене од овој играч ми беше најмногу страв кога и да игравме против Евертон, висок, корпулентен, добар со глава... Само да си ја фатиме работата сериозно од почеток и тоа е тоа.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Universidad de Chile striker Angelo Henriquez has reportedly travelled to England to undergo a medical with Manchester United.

But Chilean sources say he is set to join United.

Universidad de Chile's assistant manager Sebastian Beccacece was asked about Henriquez.

"No doubt he is a very useful player, with a good goalscoring talent," he told Radio ADN.

"But we have to count on the players that we have available, not the ones that aren't available."

И Сити биле заинтересирани но најверојатно за нас ќе потпише бидејќи го следиме веќе 2 години играчов. Sky Sports го јавува ова така да има големи шанси да се оствари. :) Само пазете Руни, Бербатов, Чичарито, Велбек, Македа, Вил Кин и плус заинтересирани за Робин и чилеанецов.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Universidad de Chile striker Angelo Henriquez has reportedly travelled to England to undergo a medical with Manchester United.

But Chilean sources say he is set to join United.

Universidad de Chile's assistant manager Sebastian Beccacece was asked about Henriquez.

"No doubt he is a very useful player, with a good goalscoring talent," he told Radio ADN.

"But we have to count on the players that we have available, not the ones that aren't available."

И Сити биле заинтересирани но најверојатно за нас ќе потпише бидејќи го следиме веќе 2 години играчов. Sky Sports го јавува ова така да има големи шанси да се оствари. :) Само пазете Руни, Бербатов, Чичарито, Велбек, Македа, Вил Кин и плус заинтересирани за Робин и чилеанецов.
Ако дојде овој веројатно трансферот на РВП ќе пропадне според мене нема шанса да земеме уште 2-ца напаѓачи, а имаме веќе 6 напаѓачи.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ако дојде овој веројатно трансферот на РВП ќе пропадне според мене нема шанса да земеме уште 2-ца напаѓачи, а имаме веќе 6 напаѓачи.
Гоше си чул за позајмица? Преориентирање на друга позиција? Виде колку години има овој?

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Гоше си чул за позајмица? Преориентирање на друга позиција? Виде колку години има овој?
Сум слушнал и знам дека овој има 19/20 години ама сепак ако дојдат и 2-цата тоа значи дека Бербатов 100 % ќе си замине.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Сум слушнал и знам дека овој има 19/20 години ама сепак ако дојдат и 2-цата тоа значи дека Бербатов 100 % ќе си замине.
Не знам кој уште верува дека Бербатов ќе остане? 18 има Анѓелево.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Фелаини не се знаело дали ќе настапи против нас :свиркам: Баталете Родвели Пиенари и остали клинци, мене од овој играч ми беше најмногу страв кога и да игравме против Евертон, висок, корпулентен, добар со глава... Само да си ја фатиме работата сериозно од почеток и тоа е тоа.
Незнам Јелавич дали ќе игра, може он да замрси конци...Многу ме потсеќа на времето на Бербатов во Тотенхем. Анонимец, ама растура(ше)...

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ферги изјавил дека за вечер ќе бидат во составот Видиќ, Рио, Сколс и Гигс како и нашите стари играчи Јорк, Квинтон и Блекмур. Ќе има голем број од резервите а можда и некој младинец во секој случај ќе биде интересен меч за гледање. Ќе напоменам повторно, мечот започнува во 20.00.

Yorkie refused to go unless he was captain and takes all the penalties and corner kicks! - SAF :pos:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.881
Поени од реакции
6.942
Малку закаснав со приказната од кога сум за Јунајтед па еве накратко...

Англија ја пратев како репрезентација уште на ЕП 96 кога имав 10 год. Ширер го знаев најмногу :D После тоа ЕП почнав да пратам малку по малку ПЛ, нели МТВ и А1 почнаа да даваат. Бекам ми стана омилен играч од СП 98, а таа сезона во ЛШ 97/98 првпат го следев Јунајтед кога испаднаја од Монако и веќе се декларирав како навивач на Англија и Манчестер. Финалето со Баерн 99-та беше пресудно и кога заврши си реков:

-Јас ќе си навивам за овој тим и за никој друг :cuc:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Анџело Енрикез го заврши лекарскиот во Бриџвотер, имате слики на Дејли Мејл, утре ќе биде и на главна.

И со РвП е готово, нашите побарале од холандската фа да го пуштат на лекарски прегледи.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Kе има ли тим да не запре во нападот со ван перси и руни :D

Kajgana Shop

На врв Bottom