iksimkd
ШшшШшшШ...
- Член од
- 31 јули 2007
- Мислења
- 5.000
- Поени од реакции
- 2.184
ТКА МИ КАК!TКА БЕ ИЉЕ!
ТКА МИ КАК!TКА БЕ ИЉЕ!
Haris Dzinovic, mm?Што ќе има во Петок? Мене само покана од Friends Bend ми стигна на фб... Што други групи ќе има? Ајде организација да идеме..
На поезија не, вчера касно видех оти има, а претставата ми е гледана од поодамна. Со маленките деца.Вокерка вчера беше ли на куклената претстава или на „Струмичка вечер на поезијата“?
Инаку, може да се оде ако има заинтересирани. Јас ќе сум излезен, ако се оде може да чекаме негде кај амфитеатаро, па да видаме шо има да понудат.
Види си пп.
Абе ајде доста мрчиме сите ќе одиме на Цецето... Јас ваква металка у поим, со ирон мајден маица ќе се избацам. Мора силиконите на Цецето да ги видиме, само стојте понастрана од бина да не ве мавне некој ..(силикон мислам )
Haris Dzinovic, mm?
I Riste Tevdoski... yeey cek, koj e taj?
Брат, сето то ти се вика перење пари.Вчера баш се прошетав на ликовната колонија, Мики Тошев - ѕвер.
Инаку многу ми изгледа лош распоредот на штандовите и не ја сфаќам поентата на дури 3 „ложи“ или како и да ги наречам за седење. Не идеш на театарска претстава па да си седнеш и да гледаш. И два штанда сред плоштад треснале, наместо да биде чисто на средина.
Ова, знае некој?Од колку саат настапуваат Суперхикс утре?