- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
До кај сте со изненадувањето? Од четвртокот го најавивте. Или ова беше дека останува по старо?
Сеуште траат преговорите, биди трпелив и ти сеа. Големо фудбалско име не се залажува така лесноДо кај сте со изненадувањето? Од четвртокот го најавивте. Или ова беше дека останува по старо?
Za Ersen Sali znam deka e nash , a za Nexhipi stvarno ne znam , oti Idris Ibishi gi najavuvashe ovie transferi , sea kako sto znaeme e Nuriman Shaqiri izbran, no tuka e avstriecot Martin Potuchning koj shto kje investira ushte , A KE GLEDATE SILNA SHKENDIJA KOJA KE SE BORI ZA SAMPIONSKA TITULA :-PШто стана со Сали и Неџипи, нели сигурно ги земавте?
Бтв Работнички сепак ќе игра на Градски, а не во Маџари.
Немој да се чудиш кога јадеш банови после Не си толку глуп колку што сакаш да испаднеш паметен со провокации.P.S. dobro e shto i Rabotnicki kje igra na gradski , ne e fer na site raboti da bidete vie TOP ©
Znaev ... Idris Ibishi kje doneseshe podobri zasiluvanja , no spored mene nema mesto za panika , cim tuka e Martin dobro e .Ersen so ova uprava na Nuriman Shaqiri nema da doaga.
Da se nadevame deka denovite ke potpisuva Nexhipi.
Messi GroupСпонзоров Мартин што фирма има?
go sponzorira mesi deАма одговор добив
go sponzorira mesi de