Gunner4ever
Vive la France
- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 663
- Поени од реакции
- 130
A kolku kosta ovaa crnava tablicka sto ja ima ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на паркинг ќе ја ставиш до куќичката со чуварот![]()
СтругаДосега немав видено таблица „СУ“ ама денес Битола на паркинг видов.
Кој град има кратенка СУ?
Vo Bitola stignale do DR, a kaj nas vo Ohrid samo do CGШто се однесува до табличките... Во Битола едвај стигнаја до DR негде и сеа од ново пак AB... Па реално ни B нема да ја пополниме дури пак не им текни да ги менат таблиците. Така да поинтересно би било на пример како во Британија да можиш да си избираш слободна регистрација (не приватна), то би било еден мој предлог
Околу грчка граница и мк делот од таблицата. Не е во ред тоа што го прават, и мене ќе ме боли шо утре ќе ми дојди некој си суртук и ќе ми ја помини со спреј таблицата
Ама доколку можи со изолир да се помини некако, не ми е некој проблем.
Поентата ми е, освен цариниците (и нашите и нивните) досега не сум доживеал некоја непријатност, а одам често.
Муабетот иако не е за во "Автомобилизам" темата, немам ни намера да се контрам со некој кој е ултра националист, мaда моја препорака е "не се гибајте, и нема никој да помисли да ве гибни"![]()
ај сите што сте во двоумие кој код за што е, изгуглајте има на Википедијаденес видов КИ.... кичево ке да е а...?
оти мислиш дека вики е многу релевантен извор?ај сите што сте во двоумие кој код за што е, изгуглајте има на Википедија![]()
оти мислиш дека вики е многу релевантен извор?
Епа не можат со попаметни работи како ова да си го тупат умотМногу претумбации бе, Крива Паланка, Кочани, Кичево...
Кругот на Велес особено е скратен.
Чек сега... новите таблици ќе ги менуваат со понови, или старите ќе треба да се заменат со нови?Да ве поздравам за добра ноќ со вест дека кај и да е овие 'новиве' таблици ќе бидат задолжителни за менување...
Чек сега... новите таблици ќе ги менуваат со понови, или старите ќе треба да се заменат со нови?
И официјална ти е веста од некаде, или си нагаѓаш?