Mакедонските автомобили со нови евро таблички

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
Досега немав видено таблица „СУ“ ама денес Битола на паркинг видов.
Кој град има кратенка СУ?

Што се однесува до табличките... Во Битола едвај стигнаја до DR негде и сеа од ново пак AB... Па реално ни B нема да ја пополниме дури пак не им текни да ги менат таблиците. Така да поинтересно би било на пример како во Британија да можиш да си избираш слободна регистрација (не приватна), то би било еден мој предлог :)

Околу грчка граница и мк делот од таблицата. Не е во ред тоа што го прават, и мене ќе ме боли шо утре ќе ми дојди некој си суртук и ќе ми ја помини со спреј таблицата (n)
Ама доколку можи со изолир да се помини некако, не ми е некој проблем.
Поентата ми е, освен цариниците (и нашите и нивните) досега не сум доживеал некоја непријатност, а одам често.
Муабетот иако не е за во "Автомобилизам" темата, немам ни намера да се контрам со некој кој е ултра националист, мaда моја препорака е "не се гибајте, и нема никој да помисли да ве гибни" ;)
Vo Bitola stignale do DR, a kaj nas vo Ohrid samo do CG :( haha :D

Многу претумбации бе, Крива Паланка, Кочани, Кичево...
Кругот на Велес особено е скратен.

Многу претумбации бе, Крива Паланка, Кочани, Кичево...
Кругот на Велес особено е скратен.
Епа не можат со попаметни работи како ова да си го тупат умот
(иако минимум 1600 денари од секоја регистрација одат за обнова на патишта)
па занимација им се таблиците...

Новите Штипски таблици - јад и беда :facepalm:
shit.jpg

Да ве поздравам за добра ноќ со вест дека кај и да е овие 'новиве' таблици ќе бидат задолжителни за менување...
Пак ќе речам, имаше многу подобри можности ...
wb3o8h.jpg

А ништо чудно и уште едни таблици нови да добиеме со ваков начин на работа :pos:

За збунетите од новите таблици
tablici.png

колку само ке беа подобри да го имаше грбот на секоја општина а вака o_O

Да ве поздравам за добра ноќ со вест дека кај и да е овие 'новиве' таблици ќе бидат задолжителни за менување...
Чек сега... новите таблици ќе ги менуваат со понови, или старите ќе треба да се заменат со нови?

И официјална ти е веста од некаде, или си нагаѓаш?

Чек сега... новите таблици ќе ги менуваат со понови, или старите ќе треба да се заменат со нови?

И официјална ти е веста од некаде, или си нагаѓаш?

Сите моментални таблици во форма ЏЏ-ХХХ-ЏЏ, да се заменат задолжително со новата грда форма со 4 бројки.Засега само рекла казала муабети од вработени во Технички преглед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom