S
Sheldon Cooper
Гостин
Дечко.. значи секој свесен и совесен граѓанин што си ја сака земјата и го почитува кодот МК и истовремено не сака да трпи неправди од грчка страна според тебе е ултра националист? Малку погрешна ти е терминологијата, за другото се согласувамШто се однесува до табличките... Во Битола едвај стигнаја до DR негде и сеа од ново пак AB... Па реално ни B нема да ја пополниме дури пак не им текни да ги менат таблиците. Така да поинтересно би било на пример како во Британија да можиш да си избираш слободна регистрација (не приватна), то би било еден мој предлог
Околу грчка граница и мк делот од таблицата. Не е во ред тоа што го прават, и мене ќе ме боли шо утре ќе ми дојди некој си суртук и ќе ми ја помини со спреј таблицата
Ама доколку можи со изолир да се помини некако, не ми е некој проблем.
Поентата ми е, освен цариниците (и нашите и нивните) досега не сум доживеал некоја непријатност, а одам често.
Муабетот иако не е за во "Автомобилизам" темата, немам ни намера да се контрам со некој кој е ултра националист, мaда моја препорака е "не се гибајте, и нема никој да помисли да ве гибни"![]()