можеби ти се допаѓа... ама е далеку од супер кола
еве го опелчето го сликнав уз поминување на семафори ...
па ок ипак не е кола што можеш да ја гледаш секој ден низ град !можеби ти се допаѓа... ама е далеку од супер кола
Опел ГТ одсекогаш бил автомобил во калибарот на чистокрвни спортисти...можеби ти се допаѓа... ама е далеку од супер кола
јас не дека не ги сакам спортските коли, туку јас ги сакам високите класи имам ставано мн пати па може да видите кои се мојот стил... тие што се над 30000-40000 евра претежно нив ги сликам ама има и некој поефтини што ми прават кеф.. како на пример audi rs4 avant b5 можеби навистина е стара околу 13 години ама премногу ми се допаѓа.. всушност секој си има свој стилОпел ГТ одсекогаш бил автомобил во калибарот на чистокрвни спортисти...
колку и да нејќиш да признајш, едно 15 пати е поспортски отколку М5 со 4 врати (пример)
Aко е ова со табличка 008, се тркав со истото од Куманово до кај Окта, т.е се обидував да го следам, до кај 230-240 ...
Ќе се оженам со оваа германкава не дека не е убава туку заради ферарито повеќе F 430 ми е слабост Во Охрид е сликана сликава?Ferrari 430 Spider http://www.flickr.com/photos/55567272@N07/7667070318/
Едниот е директот на Леов компании а другиот е увозник на виски Инаку да во право си нови модели се.Сега овие месец дена имате шанса да видите на живо јаки коли , Тетово-Гостивар-Кичево-Струга.
Јас често гледам на изглед јаки коли , но не ги сликам , ете ќе се потрудам да направам некоја слика ако видам нешто посебно.
Најинтересно ми е беше два Ферари кога видов во центарот на Скопје паркирани (не се разбирам од коли , но ми изгледаа од добрите модели) , на далечина од околу 10 метра еден од друг. Едниот со табли од Велес , а другиот со ФЛ (не знам од кај е).
Ги имав сликано , но не ги наоѓам сликите.
да знајте само,автомобили од Грманија со таблица HH дека се изнајмениЌе се оженам со оваа германкава не дека не е убава туку заради ферарито повеќе F 430 ми е слабост Во Охрид е сликана сликава?
Во тој случај ќе се смувамда знајте само,автомобили од Грманија со таблица HH дека се изнајмени
кај ќе ти биди крајот?Во тој случај ќе се смувам
izvini ama mislam deka ne si vo pravo ima nekolku jaki koli dali so svajcarski ili so germanski tablici se vozat nekolku sezoni po red... inaku ima i rent zemeni kako na primer sto bese zemeno crvenovo f430 spider, go stavi vo ler koga stavase zeton na rampata pa posle ne mozese da trgne davase gas vo mesto, imam snimeno ke go stavam videoto na YT se nadevam septemvriда знајте само,автомобили од Грманија со таблица HH дека се изнајмени
алпината и ферарито се на една иста особа а R8-цата многу долго време е во градот како и Mercedes CLS 500Кочани неколку дена по ред се забележани..
BMW M5 Alpina twin turbo 2011
Audi R8
Audi R8 - V10
Ferrari 458 Italia Spyder.
Porsche Cayman S
Porsche Carrera 911 GT
Mercedes Brabus SL500
Mercedes CLS 500
Точно има и некој Хамери.. Кајени, Мерцедеси ГЛ амг.. ама тие не се интересни...алпината и ферарито се на една иста особа а R8-цата многу долго време е во градот како и Mercedes CLS 500