Премиерот ни есрцка, најголем патриот што сум го видел.
Било што да се случи важно името не го даваме...
Дискутабилно, дел од нив да, можеби живеат тукаИ како што ти реков и Северот и Југот во Америка ја сметаат другата страна за АГРЕСОРСКА:
Тие луѓе што се бореле во 2001 живеат ДЕНЕС ТУКА тоа е граѓанска војна.Можеби не се тепале Скопје и Битола али се бореа Скопје и Тетово.
Големо чудо брееееееееее,ќе те банирале.сакам да напишам,тоа што мислам,ама ќе ме кастрат-банираат
ај одам на друга тема.
лошо е да не гласаш... мислам - да не се сватиме погрешно. искочи отиди до школото каде што гласаш и прешкртај го листот или направи било што сакаш со него само нека не ти го земат гласот... немора да е важечки листот нели ?Како што кажав пред некој пост не гласам веќе неколку години нема ни да гласам за овие говна
Денеска делегација на Штабот на АРМ од пет офицери, министерот за одбрана Фатмир Бесими, министерот за правда Блерим Беџети, вицепремиерот Муса Џафери и заменик министерот за внатрешни работи Џелал Бајрами, во Слупчане, положија венци и цвеќе и се поклонија на споменикот на жртвите од конфликтот во 2001-та, припадници на УЧК.
Ова е прв пат, по 11 години од воениот конфликт и потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, институционално да се оддаде почит на припадниците на УЧК.
Слупчане, рече вицепремиерот Муса џафери, е симболично избрано, бидејќи се оддава почит на мачениците, на оние кои ја дадоа крвта за постигнување на мирот.
Како што објави ТВ Алсат, во делегацијата немало ниту еден претставник од коалициската ВМРО-ДПМНЕ и ниту еден од ДУИ, не го објаснил овој удар од ВМРО-ДПМНЕ.
Ne se sekiraj otideni se vecerva gore na muzejot za sovremena i se poklonuvaat edni megu drugi ......Аааауууууууууууууууу ... уште ова ни фалеше , хах бог да чува , на тие што колеа тепаа и масакрираа македонски војници пред 11 години сеа им се поклонуваат, ауууу машала машала, ...абе ќеја опраеме работа еј... а ја незнам шо не отидат овие наште да му се поклонат на овој како се викаше нивниот патриот, аааа... адим јашари (силувачот и кољачот) ли како беше , нека одат и на свечен ручек со рамуш харадинај (трговецот со човечки бубрези и срца) ... крај краева па и ништо страшно бе луѓе не се секирајте до толку ...кога ќе видите дека тие што се поклонуваат се со албанска националност исто како и да не одале чест нашите (е сеа оти е од името на армијата не плескаат, тоа е проблемот) а онака да не се у униформа нека се поклонуваат таму кој ги брани , али не суредија здраво со униформата и од името на армија со којa починатите албански ''херои'' се тепаа пред 11 години ...ае ае доста е колку повеќе пишувам толку се нервирам, гледав да биде текстот со доза на хумор за не се шекнам ептен, ... да не добијам бан !!!
Не те сватив добро ...Ne se sekiraj otideni se vecerva gore na muzejot za sovremena i se poklonuvaat edni megu drugi ......
Vecerva ima svecen rucek i priem gore na muzejot na sovremena umetnost site se tamu potpisnici na ramkovnot dogovor od ucki do nasite segasni sto sedat vo vladata ..Не те сватив добро ...