СРАМНО: Офицери на АРМ се поклонија на споменикот на УЧК

Статус
Затворена за нови мислења.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
за 5 до 10 Години Македонија ке биде пола Скопје долж ВАрадар Велесе ,Битола Прилеп,се до граница со Гејција потоа ке посегне уште некој ос стран за останатото и ке не нема ке бидам куче во сопствената држава

B

Black Guard

Гостин
Тоооо патриоти браво!!!!

Мајката бре бре кај ги амнестираа од невиден злостор што ни нацистите не го правеле уште и им се поклонуваат,што е следно пензија,признанија???

L

.Lost Angel.

Гостин
Каков народ таква држава. Народот повеќе го интересира со Грција што ќе се напраело, дали ќе пропаднела, дали ќе банкротирала, дали ќе не признаела конечно под името а тоа што нема јадено 3 дена топол оброк туку остатоци од фрижидер не е битно.

П.С. Пак да ги гласате преродбенициве ;)
и да додам и СДСМ (y) не за др. не се ништо болји од другите:)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.058
Поени од реакции
15.027
Да живее рамковна Македонија. Во 2001 капитулираа македонските неспособни политичари. Денес капитулираа рамковните Македонски единици. Епа нека ја бранат мрсните оваа рамковна Македонија каде што малцинствата се главни. Станавме Ирак

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Сери ја влата, ама немој државата. За федерализација уште одпоодамна е јасно, освен ако не излезат некои дечки како солунските атентатори.
Sto e vladata koj ja pravi nea ? sekako drzavata a drzavata e narodot koj glasal za takva vlada i nemi trebaat kvazipatrioti koi se mavaat u gradi po mitinzi ili vo sobraniskite fotelji ...vo ovaa drzava nepostoi zborot cest i gordost se alcno se prodadeno ....

B

Black Guard

Гостин
Ova licno me zasega mene , jas bev 2001god na site zarista i site krizni regioni vo drzavata zastanav na branikot da ja odbranam ovaa drzava kako i mnoguminata koi go dadoa svojot zivot na karpalak , vejce , ljuboten i da ne nabrojuvam kade se ni ginea policajci vojnici .... Do den deneska nikoj ne izleze so cvrst stav za branitelite od 2001 g. staveni se na marginite i odneseni so vremeto a od druga strana tie koi atakuvaa protiv suverenitetot i slobodata na ovaa drzava sega sedat na ministerskite fotelji i im se poklonuvaat na nivnite padnati zrtvi od uck .
А вие па не знаете да покажете став туку сте инертни,чисто онака чекате на добрата волја на оние кои ве продадоа вас за да останат во фотелја.

Треба да бидете порадикални,јас да бев во таа војна и да ме ебаа вака,ако треба и ја ќе отидам неповрат ама мамето има да им го ебам ете тоа е чест и достоиство,а со ова само признаваме дека ние сме виновни.

Webster напиша:
Да живее рамковна Македонија. Во 2001 капитулираа македонските неспособни политичари. Денес капитулираа рамковните Македонски единици. Епа нека ја бранат мрсните оваа рамковна Македонија каде што малцинствата се главни. Станавме Ирак​
Таман е рамковниот,проблемот е што наместо интеграција истиот се злоупотреби и доведе до дезинтеграција и политички пазарења.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Не кревајте паника па и ДУИ има гласачко тело а идат избори треба да се гледа рејтинг.
Битно е на надворешните душмани не се даваме.
Оваа држава веќе 10 години си е бинационална што не ви е јасно.Еве имаме два плоштади Македонија и Скендер Бег.
На Кале имаме и црква и џамија.
Одиме напред заеднички кон нови победи.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
А вие па не знаете да покажете став туку сте инертни,чисто онака чекате на добрата волја на оние кои ве продадоа вас за да останат во фотелја.

Треба да бидете порадикални,јас да бев во таа војна и да ме ебаа вака,ако треба и ја ќе отидам неповрат ама мамето има да им го ебам ете тоа е чест и достоиство,а со ова само признаваме дека ние сме виновни.

Таман е рамковниот,проблемот е што наместо интеграција истиот се злоупотреби и доведе до дезинтеграција и политички пазарења.
Nie sme inertni se zaradi narodot koj ne zastana na nasa strana , a odi prasaj od drugata strana kaj niv kaj uck dali nekoja politicka nivna partija e protiv nivnite barannja isto i nivnite luge se pozadi niv ...sto sakas poveke i tuka jas nebaram i nezboram za nikakvi prava na branitelite nego se raboti tocno za ova sto se slucuva sevkupno so situacijata vo drzavata kako se tretiraat teroristite od uck od strana na drzavata

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
до кога трае тој рамковен договор ?

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Ајде бре не драпајте...
Како македонец, не ми одговара тоа. Но ако размислуваме од друга страна, праведно или не, со мучки или без, албанците мудро се изборија за тоа, и овие починати луге се херои за албанците. Првиот чекор на походот го направија успешно. Полека, но сигурно чекорат кон патот до нивната замисла за голема албанија.

Но ние како македонци, секогаш касно си ги гледаме грешките, па се додека ги повторуваме, ке си се карами сами меѓусебно и ке се продаваме за пари.

Тоа е тоа, на еден војвода, четри кодоши.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Не гласајте на наредни избори, никој да не излезе. Јас веќе три избори по ред или не излегувам да гласам или ако излезам, цртам курови по ливчињата. Не сакам да учествувам во разнебитувањето на државата.
И за крај, додека нема нешто големо, нешто што ќе направи пресврт и кое ќе се изведе од народот и само од народот, ќе си ја тераме старата песна, не само во овие случаи, туку и во сите други, безработица, бензини, струја...секаде коренот е ист. Дали некогаш ќе го исечеме?

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Тоооо патриоти браво!!!!

Мајката бре бре кај ги амнестираа од невиден злостор што ни нацистите не го правеле уште и им се поклонуваат,што е следно пензија,признанија???
Одамна сум чул дека си земаат редовно пензија, ништо ново.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Ајде бре не драпајте...
Како македонец, не ми одговара тоа. Но ако размислуваме од друга страна, праведно или не, со мучки или без, албанците мудро се изборија за тоа, и овие починати луге се херои за албанците. Првиот чекор на походот го направија успешно. Полека, но сигурно чекорат кон патот до нивната замисла за голема албанија.

Но ние како македонци, секогаш касно си ги гледаме грешките, па се додека ги повторуваме, ке си се карами сами меѓусебно и ке се продаваме за пари.

Тоа е тоа, на еден војвода, четри кодоши.
Тоа е, ја на другарчињава кога им зборам што како, они ме серат и ми викаат дека сум ограничен и ми вртат некој тапа муабети за струја, вода, споменици... Демек им сметаат спомениците на плоштад, а знаат дека има споменици на учките и не зборат ништо, се градело, сите други ненормални биле.

Коа ќе се фатиш како слеп за стап не гледаш подалеку од носот, ама на сите овие, кога сечените ќе пенетрираат длабоко во нивните невини ќерки тогаш тек ке се свестат, тогаш кога ке живеат во некоја скопско-тетовска покраини и место велигден ќе слават бајрам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom