Општи вело муабети, прашања, совети

Член од
2 јули 2007
Мислења
236
Поени од реакции
172
Дечки, до кога важи забраната за движење по планински места како Водно на пример?

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805

$9,349.99 :sick: :confused::eek: ако соберам толку пари некоаш ќе си купам :sneaky: има во Македонија вакви точаци кај што се продаваат ?

L

.Lost Angel.

Гостин
Остај ти тоа да не си за возење точак утре на газибаба XC патеката
Ако мислиш на денеска не .. на работа сум сум 2,3 смена :(
А инаку кај е таа патека? ако сакаш можеме утре да возиме ... :)

L

.Lost Angel.

Гостин
Залепи си ја, остај што зборат ќе дишела не фрлај џабе пари за нова гума.
Бреејј ама совет :facepalm:
--- надополнето: 13 август 2012 во 18:08 ---
Каде можам да најдам кинески брзинометри за точак по ниска цена?
На зелено пазарче ако си од Скопје имаш едни солидни кои се од 250 - 350 денари. :)
--- надополнето: 13 август 2012 во 18:14 ---
Дали има некој тука за утре да направиме некоја тура во Скопје ... :) ? матка,марков манастир итн. :) где год било :D ми се смачи више да возам по кеј :( не е интересно ми се вози и те како а сам да одам не ми се оди (n)

L

.Lost Angel.

Гостин
Ако може некој да ми што пари иде облеката за возење велосипед :) и кај можам да најдам тука во СКопје :D
--- надополнето: 13 август 2012 во 21:55 ---
Укреден е велосипедот на сликата марка КТМ - Бостон. Украден е од зградата кај Кино Карпош во Дебар маало. Ако некој го виде или има информација каде се наоѓа ве молам да ме информирате. 078252942

Attachments

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Ако мислиш на денеска не .. на работа сум сум 2,3 смена :(
А инаку кај е таа патека? ако сакаш можеме утре да возиме ... :)
За денеска беше муабетот. Ама може и утре да свртиме некој круг. Иначе за информација патеката е offroad и се наоѓа у Автокоманда парк шума Гази Баба. Тоа му доаѓа брдото на ПМФ само од другата страна.

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Дали може да се исправи бандаж, и што пари чини доколку да?
Може да се исправи, но зависи од тоа колку е оштетен/искривен, во некои случаи тоа не е можно и треба да се смени со нов. Инаку услугата чини 200-250 денари. :)
--- надополнето: 14 август 2012 во 08:37 ---

$9,349.99 :sick: :confused::eek: ако соберам толку пари некоаш ќе си купам :sneaky: има во Македонија вакви точаци кај што се продаваат ?
Има во секој бајк шоп, но само по нарачка. :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Ако може некој да ми што пари иде облеката за возење велосипед :) и кај можам да најдам тука во СКопје :D
Има во многу продавници, но мислам дека кај Вучко е најдобрата понуда. Сега брзо купив дрес Скот за 1400 ден. мислам што е навистина добра цена, земајќи го во предвид фактот дека истиот квалитет на дресови одат по 2500 до 3000 ден. на останатите места. Исто така и шорцевите беа по 850 ден. од некоја ни нејм фирма, мислам дека се произведени во Бугарија. Кацигите Скот беа 1800 ако не се лажам, што и не е премногу скапо. Има и цел комбинизон, ама не прашав за цена.
Можеби на ибеј ако имаш пеј пал акаунт да најдеш нешто поефтино од кај Вучко, но од тоа што го видов по останатите места како во про-спорт и бајкмаркет мислам дека е најефтин.

L

.Lost Angel.

Гостин
Има во многу продавници, но мислам дека кај Вучко е најдобрата понуда. Сега брзо купив дрес Скот за 1400 ден. мислам што е навистина добра цена, земајќи го во предвид фактот дека истиот квалитет на дресови одат по 2500 до 3000 ден. на останатите места. Исто така и шорцевите беа по 850 ден. од некоја ни нејм фирма, мислам дека се произведени во Бугарија. Кацигите Скот беа 1800 ако не се лажам, што и не е премногу скапо. Има и цел комбинизон, ама не прашав за цена.
Можеби на ибеј ако имаш пеј пал акаунт да најдеш нешто поефтино од кај Вучко, но од тоа што го видов по останатите места како во про-спорт и бајкмаркет мислам дека е најефтин.
Па да разгледав јас и кај вучко некако најдобри цени ми се инаку во другите сите се над 2.900 денари :cautious: што јас толку нема шанси да дадам инаку за што се погодни доста овие дресови и сл. ? дали повеќе е поради изглед или си има и свои добри страни ? o_O

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Па да разгледав јас и кај вучко некако најдобри цени ми се инаку во другите сите се над 2.900 денари :cautious: што јас толку нема шанси да дадам инаку за што се погодни доста овие дресови и сл. ? дали повеќе е поради изглед или си има и свои добри страни ? o_O
Наместо да носиш ранец ќе си ставиш позади се што ти треба а и побрзо се сушат ;)

Ч Е Н Т О

Методија Андонов
Член од
3 јули 2008
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.612
Интересен италијански документарец за еден Македонец велосипедист кој поради доивеана несреќа има вештачка нога.

A GREAT MACEDONIAN - a documentary by Renato Giugliano

Kajgana Shop

На врв Bottom