- Член од
- 31 мај 2012
- Мислења
- 116
- Поени од реакции
- 79
Na neodredeno vreme mislam deka beshe ... dodeka vladata ne ja ukineДечки, до кога важи забраната за движење по планински места како Водно на пример?
Остај ти тоа да не си за возење точак утре на газибаба XC патекатаNa neodredeno vreme mislam deka beshe ... dodeka vladata ne ja ukine
До 31-ви август.Дечки, до кога важи забраната за движење по планински места како Водно на пример?
Ако мислиш на денеска не .. на работа сум сум 2,3 сменаОстај ти тоа да не си за возење точак утре на газибаба XC патеката
Бреејј ама советЗалепи си ја, остај што зборат ќе дишела не фрлај џабе пари за нова гума.
На зелено пазарче ако си од Скопје имаш едни солидни кои се од 250 - 350 денари.Каде можам да најдам кинески брзинометри за точак по ниска цена?
За денеска беше муабетот. Ама може и утре да свртиме некој круг. Иначе за информација патеката е offroad и се наоѓа у Автокоманда парк шума Гази Баба. Тоа му доаѓа брдото на ПМФ само од другата страна.Ако мислиш на денеска не .. на работа сум сум 2,3 смена
А инаку кај е таа патека? ако сакаш можеме утре да возиме ...
Може да се исправи, но зависи од тоа колку е оштетен/искривен, во некои случаи тоа не е можно и треба да се смени со нов. Инаку услугата чини 200-250 денари.Дали може да се исправи бандаж, и што пари чини доколку да?
Има во секој бајк шоп, но само по нарачка.
$9,349.99 ако соберам толку пари некоаш ќе си купам има во Македонија вакви точаци кај што се продаваат ?
Има во многу продавници, но мислам дека кај Вучко е најдобрата понуда. Сега брзо купив дрес Скот за 1400 ден. мислам што е навистина добра цена, земајќи го во предвид фактот дека истиот квалитет на дресови одат по 2500 до 3000 ден. на останатите места. Исто така и шорцевите беа по 850 ден. од некоја ни нејм фирма, мислам дека се произведени во Бугарија. Кацигите Скот беа 1800 ако не се лажам, што и не е премногу скапо. Има и цел комбинизон, ама не прашав за цена.Ако може некој да ми што пари иде облеката за возење велосипед и кај можам да најдам тука во СКопје
Па да разгледав јас и кај вучко некако најдобри цени ми се инаку во другите сите се над 2.900 денари што јас толку нема шанси да дадам инаку за што се погодни доста овие дресови и сл. ? дали повеќе е поради изглед или си има и свои добри страни ?Има во многу продавници, но мислам дека кај Вучко е најдобрата понуда. Сега брзо купив дрес Скот за 1400 ден. мислам што е навистина добра цена, земајќи го во предвид фактот дека истиот квалитет на дресови одат по 2500 до 3000 ден. на останатите места. Исто така и шорцевите беа по 850 ден. од некоја ни нејм фирма, мислам дека се произведени во Бугарија. Кацигите Скот беа 1800 ако не се лажам, што и не е премногу скапо. Има и цел комбинизон, ама не прашав за цена.
Можеби на ибеј ако имаш пеј пал акаунт да најдеш нешто поефтино од кај Вучко, но од тоа што го видов по останатите места како во про-спорт и бајкмаркет мислам дека е најефтин.
Наместо да носиш ранец ќе си ставиш позади се што ти треба а и побрзо се сушатПа да разгледав јас и кај вучко некако најдобри цени ми се инаку во другите сите се над 2.900 денари што јас толку нема шанси да дадам инаку за што се погодни доста овие дресови и сл. ? дали повеќе е поради изглед или си има и свои добри страни ?