gade
Augustus
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 4.852
- Поени од реакции
- 5.183
Што се гради у Софија ? Метро?
Што му фали на метро?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што се гради у Софија ? Метро?
Што му фали на метро?
Ништо,супер си е метро,само Скопје е мал град за таа работа,надземна железница е права ствар,трамвај не.
каква врска има големината на градот? баш напротив, помал град со 2 линии ќе се заврши работа. проблем со метрото е нема каде да се копа. скопје е толку трусно - ако врне 2 дена после има земјотреси 3 дена.Ништо,супер си е метро,само Скопје е мал град за таа работа,надземна железница е права ствар,трамвај не.
Страв ти е од резултатите?Не,боље да чекаме да дојде 2014.
LoL side beews ......Под Филипа, мајка Олимпија ќе го дои малиот Аце. Ова веќе ми личи на градење на култ и стварно ме плаши...
![]()
Извор на слики
Под Филипа, мајка Олимпија ќе го дои малиот Аце. Ова веќе ми личи на градење на култ и стварно ме плаши...
![]()
![]()
![]()
Извор на слики
Страв ти е од резултатите?
Цитронче кога се маваше у гради за поректов, сега машки застани и зад врбите како дел од проектот.
Те излагаа?Нема врска,ја стоев само до она што го имаше на клипот..за ништо друго не гарантирам.
Те излагаа?
Дај да направиме споредба со другите балкански метрополи кај биле тие пред 10 години и што изградиле до сега. Ако е ова оправдување за градот да си го претвориш во панаѓур јас заклучувам дека луѓево тука патат од комплекси во однос на европските градови и имаат потреба од циркузи за да им биде повесело. (Што понакитено тоа подобро, ваква ти е логиката, чисто од естетски аспект.)За сите противници..еве како беше Скопје пред точно 10 години. колку за потсетување.