leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Ти го скакаш воведот и идеш директно во чинот, а ем и сам знаеш како оди целиот процесЏабе го вртиш
Ти го скакаш воведот и идеш директно во чинот, а ем и сам знаеш како оди целиот процесЏабе го вртиш
А ти сакаш процесот да го претставиш како машко молење.Ти го скакаш воведот и идеш директно во чинот, а ем и сам знаеш како оди целиот процес
Кога можеш самиот чин да го претставиш како „јас ја ебам“, тогаш и процесот пред да „ја ебиш“ претстави го со вистинското име „јас и барам, она дава или не дава“А ти сакаш процесот да го претставиш како машко молење.
Сексот е взаемна работа, а со новава секусална либерализација на жените се почесто они го бараат.
А тој моментот "дај ми" јас до сега сум го немал, и не ни знам дали некој бара така
Пушташ рака у меѓуножје и цврсто држиш неколку секунди додека она се попали и идеме натака. Ако не се попали, чао драга ја го дркам.
Се согласувам потполно.Кога можеш самиот чин да го претставиш како „јас ја ебам“, тогаш и процесот пред да „ја ебиш“ претстави го со вистинското име „јас и барам, она дава или не дава“
Како оди? Ја гледаш и ја фаќаш за меѓуножје?Се согласувам потполно.
Но без разлика на твојата желба процесот реално не оди така
Лека полека се загрева атмосфера, без молење, пекање и цмиздрење...оти ако госпожата нејќе со мене ондах и ја нејќам со неа - многу е едноставноКако оди? Ја гледаш и ја фаќаш за меѓуножје?
Она ти вика несакам и после ти и викаш епа и јас несакам и ја решаваш Интересен приод.Лека полека се загрева атмосфера, без молење, пекање и цмиздрење...оти ако госпожата нејќе со мене ондах и ја нејќам со неа - многу е едноставно
Џабе го извртуваш, не реков такаОна ти вика несакам и после ти и викаш епа и јас несакам и ја решаваш Интересен приод.
Лека полека се загрева атмосфера, без молење, пекање и цмиздрење...оти ако госпожата нејќе со мене ондах и ја нејќам со неа - многу е едноставно
Може лошо сум сфатилаЏабе го извртуваш, не реков така
Буквалистички пристап кога ти одговара, зошто не го подвлече ова?Може лошо сум сфатила
Или погрешно си разбрала или намерно погрешно разбираш, за твое добро тоест доброто на женскиот кредибилитет и сериозност за кои се залагаш се надеваме дека е првото.Лека полека се загрева атмосфера, без молење, пекање и цмиздрење...оти ако госпожата нејќе со мене ондах и ја нејќам со неа - многу е едноставно
Тој дел го разбрав фино е напишан Значи без молкање и пецкање идете кај тебе и она вика несакам да идеме до крај. Или тоа не ти се десило?Буквалистички пристап кога ти одговара, зошто не го подвлече ова?
Или погрешно си разбрала или намерно погрешно разбираш, за твое добро тоест доброто на женскиот кредибилитет и сериозност за кои се залагаш се надеваме дека е првото.
Ова ке звучи помалку дрско со инертна доза на егоцентризам, но не.Тој дел го разбрав фино е напишан Значи без молкање и пецкање идете кај тебе и она вика несакам да идеме до крај. Или тоа не ти се десило?
Браво.Ова ке звучи помалку дрско со инертна доза на егоцентризам, но не.
Девојките кои ги бирам се зрели, паметни и доволно емотивно созреани за да знаат дека доколку не сакаат работата да продолжи во кревет за тоа ќе се погрижат пред да дојдат кај мене.