Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
ти судија си или негде на интернет си прочитала за вакви информации што даваш од прва рака цело време
--- надополнето: 13 август 2012 во 13:04 ---

ОДЈЕБИ со клипот више ја гледав утакмицата клипот е само делот од кога доби црвен картон пред тоа не знаеш востание крена пандев

Изгледа само вие од Јуве навивачиве го видовте востанието и никој друг.
Поглупа судиска одлука немам видено. На Барса вака не и судат како што вас ви судеа.

ти судија си или негде на интернет си прочитала за вакви информации што даваш од прва рака цело време
--- надополнето: 13 август 2012 во 13:04 ---

ОДЈЕБИ со клипот више ја гледав утакмицата клипот е само делот од кога доби црвен картон пред тоа не знаеш востание крена пандев

Ја гледав утакмицата од 40 минута... Пандев кренал востание пред тоа кренал тогаш требало да му даде ЖОЛТ, а за клипот тоа е моментот кога доби директен ЦРВЕН... И не се глупирај повеке. Нели гледаш дека на форумот има фанови на многу екипи Манчестер Ј, Манчестер С., Интер, Милан, Реал, Барса, сите велат дека црвениот е незасужен и никако не смееше за тоа да се даде црвен, а само вие велите сите не ХЕЈТААТ црвениот беше заслужен БИДЕЈКИ ПАНДЕВ ПРЕД ТОА ЦЕЛО ВРЕМЕ СКОКАШЕ КАКО МАЈМУН... БРАВОС

Изгледа само вие од Јуве навивачиве го видовте востанието и никој друг.
Поглупа судиска одлука немам видено. На Барса вака не и судат како што вас ви судеа.

Па и новиот тренер на Јуве добро си рече, натпреваров е посветен за Конте. Кутриот тој, кај се обидува пред суд да докаже дека е невин, па и вакви скандалозни натпревари му посветуваат :icon_lol:

Абе сеа кога не сте ја гледале утакмицата а фактите ги вадите од клипот кој не е ни третина од тоа што го правеше пандев, незнам што да ви кажам... Ако не заслужил да добие црвен немало да добие, не сум јас крив што он го пцуе судија, а да беше барем у право што се бунеше толку он кај у офсај беше па ке се праи паметен не бил у офсајд па уште и ке пцуе...

Хахахахаа ама не ги сфаќам овие од Јуве што се бунат поготово овој ДелПиеро. Пројде утакмицата, освоивте? Освоивте. Само коментираме дека не беше тоа за црвен и готово. Ништо не ве кошта да се сложите кога е очигледно, бидете реални малце.

Абе сеа кога не сте ја гледале утакмицата а фактите ги вадите од клипот кој не е ни третина од тоа што го правеше пандев, незнам што да ви кажам... Ако не заслужил да добие црвен немало да добие, не сум јас крив што он го пцуе судија, а да беше барем у право што се бунеше толку он кај у офсај беше па ке се праи паметен не бил у офсајд па уште и ке пцуе...

Никој не ја гледаше освен ти, немај гајле :facepalm:

зашо се објаснувате со вакви идиоти? ај баталете го ....Пандев заслужено добил црвен и кренал востание:facepalm::facepalm:..тоа само ви кажува колку се разбира он....

Ти пишаа и претходно де, ако за ова се добиваше црвен картон Инзаги уште во младинските категории ќе си ја завршеше кариерата.

Хахахахаа ама не ги сфаќам овие од Јуве што се бунат поготово овој ДелПиеро. Пројде утакмицата, освоивте? Освоивте. Само коментираме дека не беше тоа за црвен и готово. Ништо не ве кошта да се сложите кога е очигледно, бидете реални малце.

си има правила ако го пцуеш судијата и ако он те слушне ке добиеш црвен... жалам тоа е реалноста

Значи само Пандев го слушаат како пцуе? Што глас ќе имаше човекот, Павароти :rolleyes:

Ти пишаа и претходно де, ако за ова се добиваше црвен картон Инзаги уште во младинските категории ќе си ја завршеше кариерата.

тоа за инзаги се две различи епохи инзаги играл пред 10 години сега си има нови правила и построго е неможе нецивилирано да се однесува

Што сакаш бе ти ?

тоа за инзаги се две различи епохи инзаги играл пред 10 години сега си има нови правила и построго е неможе нецивилирано да се однесува
oдсекогаш овие фанови на јуве имале неверојатна логика....

Значи само Пандев го слушаат како пцуе? Што глас ќе имаше човекот, Павароти :rolleyes:

добро што се праиш паметна кога не си била на терен не знаеш кој пцуе колку гласно пцуе итн.... уствари ова не е једини црвен за пцуење што не се фатите за некој друг картон за пцуење што некој добил а не само за овој како гз и гаќи

добро што се праиш паметна кога не си била на терен не знаеш кој пцуе колку гласно пцуе итн.... уствари ова не е једини црвен за пцуење што не се фатите за некој друг картон за пцуење што некој добил а не само за овој како гз и гаќи

Не, само ти си бил и ти знаеш :LOL: Овој ќе кажувал кој колку бил и не бил :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom