Што е најлудото нешто што сте го направиле во животот?

• Креатор на темата Креатор на темата Red bitch BGF
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
Не знам дали има ваква тема, ама ме интересира која е вашата најголема авантура и како се чувствувате во врска со тоа.

Станав дупли јузер на Кајгана и тролав ли тролав:D
(се шалам)

Не знам дали има ваква тема, ама ме интересира која е вашата најголема авантура и како се чувствувате во врска со тоа.

Де малку просветли ме каква врска има меѓу темата што си ја отворила и анкетата.

Ехх еднаш не ми текнува кога беше пред 2-3 недели може ма какви 2-3... 1 недела може беше, се јавија едни пријатели и ги бараа моите кој не беа дома и јас им реков добро ке им кажам, и после 20 минути дојдоа они дома и ЈАС НЕ ИМ КАЖАВ ХАХАХАХАХ тоа беше најлудото нешто

Банџи во Шибеник
Мада височината не беше којзнае колкава, би сакал од повисок мост следен пат
Чувството е неописливо

јас би сакал да одговорам на анкетава но едноставно не можам. Според моите години се ближи денот ... Но јас размислувам на следниов начин: Не се сеќавам на часот од моето раѓање, нема ни да се сеќавам на часот на мојата смрт, што значи животот за мене е вечен... Незнам дали ме разбравте, но јас воопшто не размислувам за смрта...
( единствено размислувам како да им наштетам на срамните, гнасните и омразените, рампи, зони и пајак возила )

Еднаш со брат ми се тепавме и тато не избрка надвор, бевме само на гаќи :pos: Бато седна на скалите и чекаше а јас си испаднав надвор од зградата , отидов кај бабаона живее во зграда 200метри од нашата и си се облеков таму а во тој стан кај баба имав и пари скриено си ги земав, отидов во скопје и од дома 600 пати ми се јавиле даме бараат ме молеа да се вратам дома :vozbud:Ама ја им реков чим ме бркате веќе не си идам! и почна мама да плаче.И вечерта преспав кај еден другар дома и си се враќам утредента дома ко ништо да не се случило се однесувам кога зема мама да ме гушка да ме бацува...тато си ќутеше... :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom