Што кога сакате да имате секс, а немате каде?

• Креатор на темата Креатор на темата Ma4ence
  • Време на започнување Време на започнување
Јас па мислев дека што повозрасни - тоа појасни и посилни се нашите потреби. Според тоа, логично ми е помалку да се замараме со - зошто и како, па да биде - сега и овде. :)
Ок, секој си има свое мислење, и го почитувам тоа, ама нели е така колку си постар, толку повеќе можеш да се контролираш себеси, за било што

Ок, секој си има свое мислење, и го почитувам тоа, ама нели е така колку си постар, толку повеќе можеш да се контролираш себеси, за било што

Точно. Но зошто човек во вакви стресни времиња, да се контролира кога сака нешто убаво, а притоа тоа го сака од својот партнер? Не гледам ни грев ни срам тука. Ако и за тоа се контролираме и го одложуваме, а и ако истото толку го потценуваме и ставаме последно на листата од дневни задачи, да му се плукнам на животот - вака просто речено.:)

Сексот е од есенцијално значење за мене, па така да со дечко ми коа ќе нема друго чаре у кола паѓа многу јак секс. Плус и возбудливо е да пробаш на разни места... :sneaky:

Сексот е од есенцијално значење за мене, па така да со дечко ми коа ќе нема друго чаре у кола паѓа многу јак секс. Плус и возбудливо е да пробаш на разни места... :sneaky:

Фантастично прво мислење.

Нови места, нови пози.. нема поголема возбуда, како тинејџер сум во тие моменти. Брзо прскам. :pos:

Понатаму исто, тоа зависи од карактер на човек, ако си авантуриста (како мене на пр.) секогаш ќе сакаш предизвици (и не само за местото за сексање, општо за се у живот) :P:sneaky:
Плажа, пикник некаде и во природа, WC кога си кај пријатели на гости, последново закон :D

Плажа, пикник некаде и во природа, WC кога си кај пријатели на гости, последново закон :D
За последново, има еден другар, бевме на слава, па се заклучил со девојката во wc и сите чекаат ред за да влезат оти многу се пиеше, и за да не излезат двајцата, тој скокнал преку прозор и дојде покасно со скршена рака во гипс. Затоа мислете малку[emoji12]

Sent from my 6036Y using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom