Не сум личност за врска?

Најозбилен ја имам 15 години она 14..

Ехее,на тие години девојчиња се кинат...кај мене и пушеа на тие години :pos: и ја бев еден од среќниците..

али ок,шала на страна,мала е озбилно..али за оралка не е :D

Во глобала, сте во право, меѓутоа не се толку ретки.
Јас имам куп пријатели кои биле во долга врска, и после истата веќе никогаш не бараат врска. Тоа ме вклучува и мене.
Едниот тип на луѓе иде од врска во врска, другиот тип завршува при прв контакт на блискост со една особа и почнува со друга.

Се сложувам со Шкорпион, дека има психолошка позадина, ама е прилично честа последица и затоа не би ја нарекол баш ретка.
Има солидни шанси авторот на темата да има сретнато особа која едноставно, не сака блискост.

Редок случај е, ама има личности вклучувајќи и една моја познаничка, која врската ја сметаат како знак на слабост. Мислат дека ако влезат во врска покажуваат слабост, вака се слободни и независни (!?).

Тоа би се сложил дека е исклучок.

Сам автор на тему си гу обожава своју слободу и независност ама не сматра дека ако улегне у врску ке покаже слабост далеко од тој.А у поглед психолошки има много вакви особе.Само ке се поделив на тија што покушавав а не им иде и онија што не покушавав.

Ехее,на тие години девојчиња се кинат...кај мене и пушеа на тие години :pos: и ја бев еден од среќниците..

али ок,шала на страна,мала е озбилно..али за оралка не е :D
Хахаха, не баш е фино девојчето и многу го сакам и не планирам да ја повредам, а за таа работа се ке си дое во свое време..
ехеее брат велешанки 60 % дудлаат, и се испокинати уште во трето тромесечие на 4-то оделение :D

Не е исто де пријателство и љубов. Ама и љубовта е врска која ја оформуваш исто како и останатите. И пријателството е врска, фамилијата е врска. Се се тоа врски, само што се различен тип на врски.
Во љубовта секогаш има и пријателство. Личноста која е во центарот на твојата љубов во исто време е и твој пријател, затоа што можеш да му/и кажеш се, да ја добиеш неговата/нејзина поддршка. Во љубовта мора да има пријателство плус.

Сфаќам што сакаш да кажеш.Мора да ти е другар пред све.

По-рилејшншип неможам да бидам XD Се осеќам ко пола човек без партнер..
И мислам дека е до личноста. Дотичната. Коа ќе си го најдеш правиот нема да ти биде проблем да останеш со него подолго :)
И да немаш желба да се обврзеш или да си верен или да одржуваш контакт на ниво, ако се заљубиш тие работи нема да мораш, туку ќе сакаш да ги правиш, природно си доаѓаат:)
Знаеш дека they're worth it.
Тул 17фче имаш а? <3 И ти ко мене пиленце <3
Ќе се најде некој принц и за тебе ^^

А може и насловот на темава да го преведете, нема нешо многу да изгуби од поентата ако пишува "Не сум личност за во врска (?)".
Едит: Јеј.

Според мене,за врска,озбилна врска,треба пред се да се ЗАПОЗНАЕШ со таа личност...за мене е несфатливо,како може некој да влезе ко демек у озбилна врска,со некој што го знае неколку месеци,па и година,не е долг период.

Што значи,треба да се зближиш со таа личност,односно,да воспоставиш некој пријателски контакт,за да може она да се отвори..да ти каже што сака,што нејќе,какви се нејзините погледи,сфаќања,цели...и по тоа да видиш и карактерно дали ти одговара.

Пошто факт,никој од нас нема блиски,кои што не му одговараат карактерно,и физички.Не за џабе рекле-ским си-такав си.

не мислам на познаници,со кој само кога ќе ги видиш седиш у маало или слично,туку блиски,во вистинска смисла на зборот.Така да,нажалост или за среќа,сите наши блиски другари(ки) ни се потенцијални парнери(ки) :D
--- надополнето: 12 август 2012 во 20:21 ---
Хахаха, не баш е фино девојчето и многу го сакам и не планирам да ја повредам, а за таа работа се ке си дое во свое време..
ехеее брат велешанки 60 % дудлаат, и се испокинати уште во трето тромесечие на 4-то оделение :D

Пази само да не те изгори она...:D

go balls deep as soon as possible ;)

послушај ме :)

По-рилејшншип неможам да бидам XD Се осеќам ко пола човек без партнер..
И мислам дека е до личноста. Дотичната. Коа ќе си го најдеш правиот нема да ти биде проблем да останеш со него подолго :)
И да немаш желба да се обврзеш или да си верен или да одржуваш контакт на ниво, ако се заљубиш тие работи нема да мораш, туку ќе сакаш да ги правиш, природно си доаѓаат:)
Знаеш дека they're worth it.
Тул 17фче имаш а? <3 И ти ко мене пиленце <3
Ќе се најде некој принц и за тебе ^^

А може и насловот на темава да го преведете, нема нешо многу да изгуби од поентата ако пишува "Не сум личност за во врска (?)".
Едит: Јеј.

И ја верују ако сретнеш некога стварно да ти е све океј не би имало проблем.Мора да се најде 17ка :cool:

Ти на некоја ваква си налетал
asdf.jpg

Најди си некое нормално девојче, да видиш како ќе прогледаш и одма ќе сакаш да се жениш ;)
Тоол 95 е женско не е машко ..... :tapp: :pos:

Според мене,за врска,озбилна врска,треба пред се да се ЗАПОЗНАЕШ со таа личност...за мене е несфатливо,како може некој да влезе ко демек у озбилна врска,со некој што го знае неколку месеци,па и година,не е долг период.

Што значи,треба да се зближиш со таа личност,односно,да воспоставиш некој пријателски контакт,за да може она да се отвори..да ти каже што сака,што нејќе,какви се нејзините погледи,сфаќања,цели...и по тоа да видиш и карактерно дали ти одговара.

Пошто факт,никој од нас нема блиски,кои што не му одговараат карактерно,и физички.Не за џабе рекле-ским си-такав си.

не мислам на познаници,со кој само кога ќе ги видиш седиш у маало или слично,туку блиски,во вистинска смисла на зборот.Така да,нажалост или за среќа,сите наши блиски другари(ки) ни се потенцијални парнери(ки) :D
--- надополнето: 12 август 2012 во 20:21 ---

Пази само да не те изгори она...:D

go balls deep as soon as possible ;)

послушај ме :)
Веќе ме изгори :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom