Не сум личност за врска?

Јас сум таков,најдолгата врска ми траела 3 дена и толку.Што да правам,ме гуши.А за брак,подобро да не споменувам.
Вистинска личност имам сретнатно,ама да си ја ограничувам слободата со врска несакам
+1 И јас сум таков, само што најдолгата врска ми траела еден ден. А и не знам кога беше тоа..:pos:

Јас мислам дека ако си ја најдете онаа правата личност со која ќе уживате да го минувате времето, нема ни да помислите, ни да се почувствувате ко да сте у врска, па ни у брак. :)

А јас пак мислам,дека на тие години треба да уживаме...језда и јас се залетав,као демек,врска да имам(во вистинска смисла на зборот) ама кога ќе размислам,и подобро што ме одби девојчето...пошто подобро да ја имам нејзе,и таа врска на 22-3 години,отколку сега...:)

Да ги чују ваши ставови и дали мислите дека само треба да се најде права особа или едноставно ако е некој так'в не може да се смени? :)

Још не си нашла правог Афганистанца.

Туку остај таа работа, мене ме интересира што е филмот со англискиов наслов на темава... Македонскиот е многу мејнстрим изгледа... :)

ОН
Шо се замараш, има време, ке го најдеш бекарот на твојот живот :)

Каде бре на 17 сте се засекирале за врски... :confused:
Абе што не прават пропагандите, трето дете, петто дете... Си рачунаат унапред децата :)

За сериозна врска се размислува над 26-27 а не под оваа возраст сега под 25 никој не се замара со сериозни врски и не вреди да се замарате во врска зошто врската ако не иде животот иде никогаќ не се знае кој/која ке биде вистинската

За сериозна врска се размислува над 26-27 а не под оваа возраст сега под 25 никој не се замара со сериозни врски и не вреди да се замарате во врска зошто врската ако не иде животот иде никогаќ не се знае кој/која ке биде вистинската

Затоа имамe стари ергени :)

Сите ги фаќа сериозноста многу касно, од вакви совети.

Хааааа Стари ергени ;) нема да остане некој стар ерген ако над 26 год размислува да се жени.Да ти казам не е финта само да се ожениш и после децата за леб да ти трпат треба да завршиш факс па едно 2 год раб искуство па да се жениш зошто треба животот да ти биде среден па да размислуваш за брак

А се раѓа на 50? :pipi:

Јас сум Релатионшипсзмз персона :D
Имам врска од година и 3 месеци...:love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom