Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Chelsea team v city Cech, Ivanovic, Luiz, Terry, Cole, Lampard, Mikel, Ramires, Mata, Hazard, Torres.

Man City XI v Chelsea: Pantilimon; Zabaleta, Kompany, Savic; Milner, De Jong, Yaya, Clichy; Nasri; Aguero, Tevez

Со Савиќ во одбрана ако не ги здробите, не знам :)

Не се замарам многу со натпреваров но добро би било да победиме и да видиме како ќе функционира триово Рамиреш-Мата-Хазард.

Со Савиќ во одбрана ако не ги здробите, не знам :)
А со Торес во напад кој ќе дава голови кај нас? :D

Очекувам Челзи да победи ама и нашиве не се нешто поарни така да не би ме изненадило на пенали ова да се решава.
Сепак Челзи победува :)

А со Торес во напад кој ќе дава голови кај нас? :D

Очекувам Челзи да победи ама и нашиве не се нешто поарни така да не би ме изненадило на пенали ова да се решава.
Сепак Челзи победува :)

Типувам на Мата откај вас а откај нив Агуеро ако воопшто паѓаат голови :)

Кога сме веќе кај мата. Кај онаа слика со формацијата Мата е ставен како лево крило.
Нели би било подобро Хазард и Мата да заменат позиции?
Мата лани играше супер на позиција позади напаѓачот а Хазард по природно му е да игра лево крило.
Исто и Рамирес како десно крило....
Подобро би било да играме само со 1 ДМФ и Рамирес како ЦМФ.

Или 2 ДМФ,1 ЦМФ и во напад само со 2 крила.

Најдобро би било Хулк десно крило а Рамиреш место Лампард/Микел:D

Стариџ сака да игра како централен напаѓач.
Е сега се поочигледно е дека еден напаѓач ќе купиме до 1ви сеп.
Тој што ќе го доведеме ќе биде подобар од Стариџ што значи Стариџ ќе биде 3та опција.
Кој ќе го слуша цела сезона како ќе се жали...

Стариџ сака да игра како централен напаѓач.
Е сега се поочигледно е дека еден напаѓач ќе купиме до 1ви сеп.
Тој што ќе го доведеме ќе биде подобар од Стариџ што значи Стариџ ќе биде 3та опција.
Кој ќе го слуша цела сезона како ќе се жали...
Не би рекол дека Мозес е подобар од Стариџ;)

Не би рекол дека Мозес е подобар од Стариџ;)
Е да во право си ама може и Кавани да дојде.Ако дојде и Кавани Стариџ ќе може само Карлинг Куп да игра.Па прашање е и тоа дали ќе го игра :)

Тогаш и Торес ќе цимоли тоа е мана кај РДМ треба некоја воспитна неможе овој Стариџ да се заебава не сакал крило сакал шпиц па сакал прв тим голема плачипичка е ,но и уште поголем талент но тие 2 работи не идат заедно така да ако испадне така работатада дојде Кавани оваа сезона ќе му биде последна у Челзи.

Како прво Босингва не е играч на Челси...
Второ според мене Марин, Хазард и Мата нема шанси да стартуваат заедно а и Раул не верувам дека ќе е стартер...
Па така составот би изгледал вака: Чех, Ивановиќ, Луиз, Тери, Кол, Микел, Лампард, Хазард, Мата, Рамирес, Торес
Во врска со Сити мислам дека Забалета ќе игра наместо Ричардс и Тевез наместо Балтотели.
:D
После Лига на Шампиони (составот) повторно исти мисли со Матео....
Мора да ме земе за помошник ;):D

Се важат ли картониве и за ПЛ ?
Супер одигравме сеа за сеа у второ автобусот му е мајката иначе лапаме 3 комада ко ништо:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom