Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Иначе ај сега да пишам поубаво зошто вчера бев во фрка. :)
Ептен ми е мило што Кагава така добро се уигра, како цело време предходно кај нас да играл.
Клеверли е страшен, ако продолжи вака сварно незнам кај му е крајот. Андерсон подобрен али сеуште недоволно, Руни добро е што со пеналот колку-толку си ја среди психата(единствената негова маана), а со враќањето на НеманЏа одбраната е сосема друга, иако му фали доста физичка подготвеност(што за неколку недели ќе ја набилда). За Нани, Јанд, Тони и останатите немам што да кажам, све на ниво. Единствено Де Геа не требаше да коментира за првиот примен гол, зошто тој подоцна 2 прими :)

A

apidrone

Гостин
Bolt na finishot:pos::pos::pos:

Zasto mislam koga bi se trkale bolt i toni so topka i kopacki na fudbalski teren ,toni bi pobedil?a?so vikate?
Зашто едно е да трчаш на атлетска патека, друго е на трева, па уште и со топка. Болт може и да се утепа после 30-40 метри. Затоа не ги сфаќам овие што не разбираат дека е заебанција ова дека Болт еден ден би заиграл за Јунајтед.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Гледам на твитер се збори дека работата со РвП е завршена, 25м. :D

Претходно пишал пирс морган дека ке биде срамно ако ни го дадат РВП и дека менаџментот се откажува(крева раце) од клубот, има пишано овој агентов дека медицинскиот е закажан и дека утре сабајле ке биде промовиран РВП кај нас. Ке видиме колку е точно!
--- надополнето: 12 август 2012 во 13:07 ---
Зашто едно е да трчаш на атлетска патека, друго е на трева, па уште и со топка. Болт може и да се утепа после 30-40 метри. Затоа не ги сфаќам овие што не разбираат дека е заебанција ова дека Болт еден ден би заиграл за Јунајтед.
Па затоа и го пишав ова,ама сепак би било закон да потпише за нас
--- надополнето: 12 август 2012 во 13:16 ---
Среќен Роденден Том4е!23 пуни ,23 му е дресот оваа е негова година!!!!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не го земајте здраво за готово тоа за РвП. И јас можам да отворам таков акаунт и да трескам глупости. Еден ќе почне на Твитер и сите повтараат после него. Си има 3-4ца што си ја знаат работата и само на нив им верувам, а што е најтрагично, нив никад ги немало во top tweets. Многу дечурлана е накотена и таму.
--- надополнето: 12 август 2012 во 13:32 ---
It would be so typical of SAF to steal headlines (re RVP signing) on a day when his two main rivals play Charity Shield

Yep, и ова може да се деси.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Ај баш ќе видеме дали е вистина ова за РВП иако има 29 години мислам дека ако има среќа со повредите да не се повредува како изминатата сезона би бил добар трансфер , тогаш ќе мора Велбек и Чичарито добро да се испотат за да фатам место во првиот состав.
Среќен нека му е роденденот на TC23 само нека не се повредува и нека продолжи со одлилчните перформанси како оној синоќешниот против Хановер и верувам дека ќе биде еден од клучните наши играчи оваа сезона.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Не го земајте здраво за готово тоа за РвП. И јас можам да отворам таков акаунт и да трескам глупости. Еден ќе почне на Твитер и сите повтараат после него. Си има 3-4ца што си ја знаат работата и само на нив им верувам, а што е најтрагично, нив никад ги немало во top tweets. Многу дечурлана е накотена и таму.
--- надополнето: 12 август 2012 во 13:32 ---
It would be so typical of SAF to steal headlines (re RVP signing) on a day when his two main rivals play Charity Shield

Yep, и ова може да се деси.
Да не дозна нешто каде бил стариот вчера?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Со Бејнс нема ништо ново? Мура подобро што отиде искрено овој не ми правеше мерак воопшто...РВП единствена желба ми е бидејки Кикириткава не може топка да смири,Велбек би играл како замена за РВП.Бугарчето кај ни е,остана?
Ова без интернет лоша работа мајке му ја,ко отсечен од светов:)
Фала инаку,ти стојам на располагање за било што понатака:D(лажам):icon_mrgr:
Ќути и јас неам интернет дома 2-3 дена веќе, фати невреме тука, удри гром и толку им фали.. Иначе ти раскажа Мартин во главно.. Моура летна по парите, мечот со Барса не беше ништо посебно.. Првото полувреме беше интересно, имавме и пенал што го промаши Руни.. Во второ нашите скоро ништо да не играа, а Барса така само ја држеа топката 2 шанси имаше се на се.. Од Бејнс нема ништо, РВП според мене ќе дојде и така.. :)

Иначе како можеше баш овој меч да неможам да го гледам.. Коа ќе го направат интернетот има да го симнам.. xD

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Хахахах сеа ги глеам Manchester United - Player of the Year Awards 2012.avi и ги најавува играчите и прво одбрана па среден ред па напад и ги чита Овен,Руни,Бербатов,Велбек и Хернандес.А позади хернандес иде и кико македа а овој не го чита - 13то прасе ХАХААХА Фацата :pos::pos::pos::pos:
Manchester United - Player of the Year Awards 2012.avi_002812240.jpg Manchester United - Player of the Year Awards 2012.avi_002812240.jpg
:pos::pos: Manchester United - Player of the Year Awards 2012.avi_002810840.jpg Manchester United - Player of the Year Awards 2012.avi_002811040.jpg Manchester United - Player of the Year Awards 2012.avi_002812240.jpg Manchester United - Player of the Year Awards 2012.avi_002810840.jpg Manchester United - Player of the Year Awards 2012.avi_002811040.jpg :pos:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Ќути и јас неам интернет дома 2-3 дена веќе, фати невреме тука, удри гром и толку им фали.. Иначе ти раскажа Мартин во главно.. Моура летна по парите, мечот со Барса не беше ништо посебно.. Првото полувреме беше интересно, имавме и пенал што го промаши Руни.. Во второ нашите скоро ништо да не играа, а Барса така само ја држеа топката 2 шанси имаше се на се.. Од Бејнс нема ништо, РВП според мене ќе дојде и така.. :)

Иначе како можеше баш овој меч да неможам да го гледам.. Коа ќе го направат интернетот има да го симнам.. xD
Како бе утнал пенал ќе му ги истегнам ушите сеа комотно да може да плови со нив:D
РВП нека дојде само и јас директно ќе ви го средам интернетот од тука, ни громови ќе маваат ни ништо:icon_lol:
:love:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
‎"Не знам дали Фергусон ќе ми даде шанса, но ако се случи тоа, би сакал да дојдам и да ги тренирам напаѓачите на Јунајтед, како што го правев тоа со Роналдо. Би направил се за Сити да не ја освои титулата повторно. Спремен сум да дојдам и да помогнам затоа што Јунајтед е мој клуб." - Болт

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Да не ве чуди што Фергусон тргна по РВП, Чичарито појма нема.
а што го мислевте вие чичарито :icon_lol:
Немојте ни на шала со ваквиве коментари, не викам дека Чичарито е во во врвна форма или дека му ги оправдувам сите промашувања но далеку од тоа дека немал појма или не бил добар играч. Чичарито беше во мала криза и му требаше било каков гол за враќање на самодовербата, вчера постигна гол и самодовербата ќе му се покачи и ќе игра се подобро.

Вчера гледавме одличен меч исполнет со многу шанси и голови, не ме чуди тоа како играше Хановер бидејќи нивните подготовки завршија пред подолго време и ја започнаа веќе сезоната бидејќи играа и во Европа Лига а и доста пријателски мечеви. Кагава вчера беше одличен и тоа што најмногу ме радува е дека видовме дека може да игра и малце поназад. Вчера беше можеби нашиот најдобар играч на теренот, соработката со крилата и со Руни му е одлична. Примивме 3 гола точно но како што спомнав погоре за Хановер треба да се спомне исто дека игравме во одбрана со Керик кој е класичен играч од средниот ред, младинец и играч што беше надвор од терените преку 6 месеци и ова му 3 натпревар после долго време. Се на се среќен сум што направивме пресврт и конечно постигнавме повеќе од 1 гол на пријателскиве мечеви.

Следнава недела нема пријателски мечеви првиот тим додека резервите имаат уште една само против Абердин.

Kajgana Shop

На врв Bottom