Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Кагава - Руни супер тандем. Исто така и во средината Клеверли и Андо кога играат заедно се супер, инаку од почетокот со Кагава и Клеверли неодеше најдобро. Можам да кажам дека горе долу составот кој очекувам да излезе против Евертон би изгледал вака

ДДГ
ЛАВ Видич Фердинанд Евра
Нани Клеверли Андо Јанг
Кагава
Руни

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ова трофејов ко искористена тоалетна хартија- никој не ја сака:pos::pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Рафаел заврши со играњето на ОИ и би требало да почне со тренинзи во Манчестер откако ќе игра на пријателски меч за сениорскиот тим на Бразил. Иако во финалето имаше пас по кој Сандро ја чекаше топката да дојде и Бразил прими гол после тоа во целост изигра одличен турнир еден од најдобрите бразилски фудбалери на ОИ можам слободно да кажам. Не верувам дека ќе игра со Евертон поради тоа што сите мечеви за Бразил ги изигра и допрва ќе игра уште еден но верувам дека од мечот со Фулам ќе може да се смета на него бидејќи сме кратки на десната бековска позиција со повредите на Смолинг и Џонс.

Може ли некој што купил дрес да ме посоветува по ПП како иде постапкава за купување од Bangkok Jersey и колку отприлика би ме коштало се. Благодарам однапред.
Супер си изигра Рафаел цел турнир, мува не проаѓаше по неговата страна. Можат да речат тапа дека играл тие што гледаа само сега. Лош ден имаше само денес, ама не е битно, лесно е да окривиш некој кога никој не функционира ништо, т.е. немаше средина па све одеше од напад на одбрана директно.

А Фергусон или има швалерка најдено или се бута негде по трансфер преговори. Клеверли изигра одлично. Се гледа дека овие ОИ му беа и тоа какво искуство плус, се прашувам на кое ниво ќе беше сега ако не се повредеше на почетокот од сезоната. Како и да е, Кагава - Клеверли е добро дуо само ако играме на ОТ против некои отепани од господа, пошо видовме колку голови примивме. Само на Фелан може да му текне вакво нешто. Пак ќе кажам, како Квеироз асистент Фергусон нема да има за век и векови. Мора Керик/Сколс/Флечер да игра со еден од овие двајца. Чичарито шуќур, затоа врнеше денес.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Одличен натпревар беше со Хановер и победа во наш препознатлив стил со пресварт. Вечерва како најдобри поедници според мене беа Кагава, Руни, Кleверли и Нани ама посебно ме инпресионираше Кагава еве и видео од неговииот перформанс .

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Човек ќе реши со тешко срце да иде надвор,а да не го гледа Јунајтед...како утеха ми беше дека предходните беа тапа утакмици ииии... :(

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Кај сте бе шизици?:D
Ја сум назад после некое време,не знам што се дешава последниве 10-11 дена со клубов има нешто ново нема ништо ново?Некој загреан да ми каже накратко што се случуваше?:D
Со Барса како игравме?
Ilumious ManUtdChampions Rooney's Temper Martin
Ќе ви бидам бескрајно благодарен ако ми раскаже некој нешто,и за трансфериве плус до кај сме што има:icon_lol:
Тенкс алот:pipi:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Леле Чичарито, Велбек, ало бе момци што ви е ? Ко од духови паѓаат, свестете се, зошто ако дојде РвП, нема тревата да ја помирисате.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Кај сте бе шизици?:D
Ја сум назад после некое време,не знам што се дешава последниве 10-11 дена со клубов има нешто ново нема ништо ново?Некој загреан да ми каже накратко што се случуваше?:D
Со Барса како игравме?
Ilumious ManUtdChampions Rooney's Temper Martin
Ќе ви бидам бескрајно благодарен ако ми раскаже некој нешто,и за трансфериве плус до кај сме што има:icon_lol:
Тенкс алот:pipi:
Welcome back :) Искрено ако си бил отсутен 10-11 дена не си пропуштил нешто многу. Шпекулациите за трансфери остануваат, Мура во ПСЖ од јануар, притискаме за РВП ама Венгер разбирливо не се дава. Со Барса одигравме добар меч, они имаа посед, ДДГ бранеше брилијантно, одбраната ни беше доста сигурна, се осети приуството на Видиќ.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Welcome back :) Искрено ако си бил отсутен 10-11 дена не си пропуштил нешто многу. Шпекулациите за трансфери остануваат, Мура во ПСЖ од јануар, притискаме за РВП ама Венгер разбирливо не се дава. Со Барса одигравме добар меч, они имаа посед, ДДГ бранеше брилијантно, одбраната ни беше доста сигурна, се осети приуството на Видиќ.
Со Бејнс нема ништо ново? Мура подобро што отиде искрено овој не ми правеше мерак воопшто...РВП единствена желба ми е бидејки Кикириткава не може топка да смири,Велбек би играл како замена за РВП.Бугарчето кај ни е,остана?
Ова без интернет лоша работа мајке му ја,ко отсечен од светов:)
Фала инаку,ти стојам на располагање за било што понатака:D(лажам):icon_mrgr:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Гледам на твитер се збори дека работата со РвП е завршена, 25м. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom