Горан Пандев

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.198
Поени од реакции
959
Нагаѓајте што можеби рекол. Мене ми изгледа дека го опцу судијата, али не може да се потври ниту порекне истото според ова што се гледа.

Mi izgleda na Da ti ebam majkata u pickata isto sto i Mirko Vucinic go ima napraveno go postirav klipot vo fan klub Juventus

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Mi izgleda na Da ti ebam majkata u pickata isto sto i Mirko Vucinic go ima napraveno go postirav klipot vo fan klub Juventus
Овој поткован судија од 30 метри чита од уста и тоа на македонски.Јас од снимата не може да проценам.
Но еве навивачите на Јуве од Македонија прочитале од усни што вели ќе го предадат шпиони:)

Убаво велиш за Вучинич еве Пандев за друг пат да знае како се пцува

Vucinic psuje sudiji (insulting family):icon_mrgr:

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.198
Поени од реакции
959
Овој поткован судија од 30 метри чита од уста и тоа на македонски.Јас од снимата не може да проценам.
Но еве навивачите на Јуве од Македонија прочитале од усни што вели ќе го предадат шпиони:)

Убаво велиш за Вучинич еве Пандев за друг пат да знае како се пцува

Vucinic psuje sudiji (insulting family):icon_mrgr:
Ма друже изгледа овој судијата доста добро го разбира Македонскиот сигурно има учено Македонски или пак е еден вид на есперанто и разбира многу светски јазици.

Го поставив клипот со цел да ми одговорат на фан клуб Јувентус дали Пандев заслужи црвен, а тие ми вракаат фирст џоук, секонд џоук за натпреварот од финалето на купот но то је то јебига

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Ма друже изгледа овој судијата доста добро го разбира Македонскиот сигурно има учено Македонски или пак е еден вид на есперанто и разбира многу светски јазици.

Го поставив клипот со цел да ми одговорат на фан клуб Јувентус дали Пандев заслужи црвен, а тие ми вракаат фирст џоук, секонд џоук за натпреварот од финалето на купот но то је то јебига
И они нејќат...али толку им сече...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Оооо хејтерите и тука почнале да хејтаат :place: ... Mi piace, mi piace :rolleyes: ...

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251

значи не треба камерата да го слушне како пцуе судијата треба(не дава камерата картони)... а тоа што Вучинич бил поблиску до камерата а судијата бил подалеку и не го слушнал, јебига, а Пандев што се глупираше а и плус не беше у право чист офсајд си беше дадоа убаво на риплеј си заслужи

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Глупа причина е црвен за само бунење за офсајд кон судијата. Ако е така, Инзаги кариера ќе немаше.
Сигурно опцул кон судијата, очигледно на италијански, зашто македонски да опцул нема логика да го сфатат во живо.

Knoppix

El Patrón
Член од
16 април 2012
Мислења
723
Поени од реакции
1.908
Глупа причина е црвен за само бунење за офсајд кон судијата. Ако е така, Инзаги кариера ќе немаше.
Сигурно опцул кон судијата, очигледно на италијански, зашто македонски да опцул нема логика да го сфатат во живо.
Како што знам кон судија несмееш да се обраќаш на мајчин јазик зашто нормално ќе биде сфатено како навреда кон судијата, дозволени се само официјалниот јазик во државата во која играш, во случајот Италијански и Англискиот како меѓународен јазик.

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.198
Поени од реакции
959
значи не треба камерата да го слушне како пцуе судијата треба(не дава камерата картони)... а тоа што Вучинич бил поблиску до камерата а судијата бил подалеку и не го слушнал, јебига, а Пандев што се глупираше а и плус не беше у право чист офсајд си беше дадоа убаво на риплеј си заслужи
Значи ти несакаш да ја видиш реалноста. Не сум хејтер прво да напоменам никогаш не сум пишувал нити имам нешто против Јувентус... Растојанието меѓу Вучинич и судијата и Пандев и Судијата е слично... Проблем е што и двајцата пцујат на мајчин јазик, Пандев никој незнае што рекол дури и ВАШИОТ ФУДБАЛЕР АЗАМОА изјави дека НЕЗНАЕ зошто е исклучен Пандев и толку

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Значи ти несакаш да ја видиш реалноста. Не сум хејтер прво да напоменам никогаш не сум пишувал нити имам нешто против Јувентус... Растојанието меѓу Вучинич и судијата и Пандев и Судијата е слично... Проблем е што и двајцата пцујат на мајчин јазик, Пандев никој незнае што рекол дури и ВАШИОТ ФУДБАЛЕР АЗАМОА изјави дека НЕЗНАЕ зошто е исклучен Пандев и толку
дечко знаеш ли што збориш ја гледаше ли барем утакмицаа го гледаше ли Пандев како скокаше како мајмун околу судијата пола саат....

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.198
Поени од реакции
959
дечко знаеш ли што збориш ја гледаше ли барем утакмицаа го гледаше ли Пандев како скокаше како мајмун околу судијата пола саат....
Ти си луд бе човече види го клипот кога е исклучен Пандев и кажи ми каде гледаш дека Пандев скока како мајмун... Фан си на Јуве но биди реален како што бев јас кога реков дека картонот на Зунига беше заслужен, но спорен е моментот пред тоа поздрав

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
во Англија у фаца му пцујат на судијата па никому ништо..

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
во Англија у фаца му пцујат на судијата па никому ништо..
ти судија си или негде на интернет си прочитала за вакви информации што даваш од прва рака цело време
--- надополнето: 13 август 2012 во 13:04 ---
Ти си луд бе човече види го клипот кога е исклучен Пандев и кажи ми каде гледаш дека Пандев скока како мајмун... Фан си на Јуве но биди реален како што бев јас кога реков дека картонот на Зунига беше заслужен, но спорен е моментот пред тоа поздрав
ОДЈЕБИ со клипот више ја гледав утакмицата клипот е само делот од кога доби црвен картон пред тоа не знаеш востание крена пандев

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ти судија си или негде на интернет си прочитала за вакви информации што даваш од прва рака цело време
--- надополнето: 13 август 2012 во 13:04 ---

ОДЈЕБИ со клипот више ја гледав утакмицата клипот е само делот од кога доби црвен картон пред тоа не знаеш востание крена пандев
Судија сум.

Kajgana Shop

На врв Bottom