M
Moon Child
Гостин
Во склоп на муабетов, јас не ни знам како изгледа Аце Снупи, да беше некој друг на негово место редовно ќе го гледавме како ја брчи колата/моторот од Панини до Жани. Така да, стварно не се искурчи во тој поглед. Пред едно 4-5 години уште додека бев средно, за летниот распуст тогашна другарка се вработи само за преку текот на летото и стварно добра платичка си зимаше, после тоа и додека почнавме нашколо продолжи да работи само за викенди. Така да, тука нема збор за тоа, ама кога пропадна отиде во вода тоа.
Мене не ми е сега за ништо криво од ова, во смисла што му го земаа Официрски, кој што си надробил нека си срка, јебига, криво ми е што многу луѓе сега останаа без работа, а од блиски извори знам дека вработените во Официрски редовно си земаа дневница, ако не им даде он си земаат од прометот дневно.
Додека за оние вработени на базент ми е многу жал, ептен малку персонал се и по еден келнер е на една страна од базентот, газот им паѓа од работа, а можеби не се ни платени тие таму...
Мене не ми е сега за ништо криво од ова, во смисла што му го земаа Официрски, кој што си надробил нека си срка, јебига, криво ми е што многу луѓе сега останаа без работа, а од блиски извори знам дека вработените во Официрски редовно си земаа дневница, ако не им даде он си земаат од прометот дневно.
Додека за оние вработени на базент ми е многу жал, ептен малку персонал се и по еден келнер е на една страна од базентот, газот им паѓа од работа, а можеби не се ни платени тие таму...