Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
во Купот сме бољи од вас, а во Калчото немаме криминално досие, што не прави горди и на трите титули што ги имаме освоено ;)
хахахахахахахха премногу сте освоиле успорете малку....хахаха

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
жал ми е вака коа глеам како се бламираш.... :) aј не плачи....ќе освоите уше 1-2 куп на италија наредниве 50 години...доста ви е :)
не се бламирам, пишав нешто погрешно ?? исправи ме ако е така .. ајде да ги направиме поедноставни работите, јас кажав дека зборот криминал за мојот тим е измислена именка, што не важи и за твојот тим .. затоа, не дискутирај со мене, туку продолжи со пријателчето да дискутираш, баш ме интересира да видам кој од вашите тимови има направено повеќе криминал, всушност тоа и ви беше темата на разговор, ајде поздрав :свиркам:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
не се бламирам, пишав нешто погрешно ?? исправи ме ако е така .. ајде да ги направиме поедноставни работите, јас кажав дека зборот криминал за мојот тим е измислена именка, што не важи и за твојот тим .. затоа, не дискутирај со мене, туку продолжи со пријателчето да дискутираш, баш ме интересира да видам кој од вашите тимови има направено повеќе криминал, всушност тоа и ви беше темата на разговор, ајде поздрав :свиркам:
па за успеси неможам да дискутирам со тебе пошо ипак се работи за рома... :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
па за успеси неможам да дискутирам со тебе пошо ипак се работи за рома... :)
па ти со пријателчево не дискутираше за успеси, туку за тоа кој повеќе криминал направил .. а и јас неможам да дискутирам со тебе за криминал пошо ипак се работи за милан ... :)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Се едни исти сте бе, дај молкнете , остајте простор другите да се искажат...2 години 6-7 исти фаци сте секој ден .... бар нешто ново да кажете, 38 страни 3 поста нема асални.. секој пост содржи билан јубе шинтер , човек да му е страв да гукне, веднаш деманти препукувања дофрлања вреѓање..... Џабе отваравте нова тема, ништо ново.. се е по старо.
Дај да отвориме тема на дискусија, штознам , зошто Серија А оди во надлона линија? Каде ја гледате Серија А за 10 години, кој тимови се најперспективни според вас, кој се неперспективни.. Зошто Стадионите во Италија се мизерни, барем повеќето од нив? Дали затоа нема пиблика на трибините или ради неатрактивност на самите тимови? Итака натака..

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Се едни исти сте бе, дај молкнете , остајте простор другите да се искажат...2 години 6-7 исти фаци сте секој ден .... бар нешто ново да кажете, 38 страни 3 поста нема асални.. секој пост содржи билан јубе шинтер , човек да му е страв да гукне, веднаш деманти препукувања дофрлања вреѓање..... Џабе отваравте нова тема, ништо ново.. се е по старо.
Дај да отвориме тема на дискусија, штознам , зошто Серија А оди во надлона линија? Каде ја гледате Серија А за 10 години, кој тимови се најперспективни според вас, кој се неперспективни.. Зошто Стадионите во Италија се мизерни, барем повеќето од нив? Дали затоа нема пиблика на трибините или ради неатрактивност на самите тимови? Итака натака..
радо би се приклучил на некоја таква дискусија, ама знаеш дека сите дискусии завршуваат со иста тема на разговор, нешто правено муабет по 100-ти пат, како што гледаш, пред мене, фан на Јуве и фан на Милан си постираа слики од википедија како нивните тренери имале по една година бан од Сериа А :tapp:
јас се вклучив во "нивната дискусија" со оваа реченица "ај нека се засрамат и фановите на Јуве и фановите на Милан, што нивните тимови не работеле чесно"
со тоа да ги ствестам за што всушност се караат, ама такви секогаш ќе ги има, неможеш против тоа, прблемот во оваа тема е што веќе сите дискусии водат кон едно исто калчополи-местење, буквално секогаш .. и почна да ми се гади од тоа, па затоа им реков да се засрамат, а мене лично ми се повраќа веќе од таквите муабети

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Секој си има можност да се искаже доколку не е баниран од тема....ако веќе толку сакаш некој асален пост ајде напиши чим нема ќе дискутираме....
--- надополнето: 11 август 2012 во 11:01 ---
а мене лично ми се повраќа веќе од таквите муабети
па ондак што праиш такви муабети??

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Пркнала не прканала Бар нема 6 сезони да чекаме за било каква титула ко некој.... :) ЛШ трофеј само на слика имате.... :)
Плав болд а не ти текнува да кажеш дека го тепавме Европскиот шампион Челзи со 2 тим и тоа им игравте... :) Али види толку сте патетични вие што никој нејке пријателска да игра со вас( од големите клубови) затоа ќе играте со ГИГАНТИТЕ малага и Бенфика:pos::pos:
Со гол од офсајд ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom