- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.008
- Поени од реакции
- 917
хахахахахахахха премногу сте освоиле успорете малку....хахахаво Купот сме бољи од вас, а во Калчото немаме криминално досие, што не прави горди и на трите титули што ги имаме освоено
хахахахахахахха премногу сте освоиле успорете малку....хахахаво Купот сме бољи од вас, а во Калчото немаме криминално досие, што не прави горди и на трите титули што ги имаме освоено
криминал-калчо-милануствари и тоа што викаш...и Калчото е измислена именка за вас..... Ај во куп на италија се држите тука негде....
жал ми е вака коа глеам како се бламираш.... aј не плачи....ќе освоите уше 1-2 куп на италија наредниве 50 години...доста ви екриминал-калчо-милан
не се бламирам, пишав нешто погрешно ?? исправи ме ако е така .. ајде да ги направиме поедноставни работите, јас кажав дека зборот криминал за мојот тим е измислена именка, што не важи и за твојот тим .. затоа, не дискутирај со мене, туку продолжи со пријателчето да дискутираш, баш ме интересира да видам кој од вашите тимови има направено повеќе криминал, всушност тоа и ви беше темата на разговор, ајде поздравжал ми е вака коа глеам како се бламираш.... aј не плачи....ќе освоите уше 1-2 куп на италија наредниве 50 години...доста ви е
па за успеси неможам да дискутирам со тебе пошо ипак се работи за рома...не се бламирам, пишав нешто погрешно ?? исправи ме ако е така .. ајде да ги направиме поедноставни работите, јас кажав дека зборот криминал за мојот тим е измислена именка, што не важи и за твојот тим .. затоа, не дискутирај со мене, туку продолжи со пријателчето да дискутираш, баш ме интересира да видам кој од вашите тимови има направено повеќе криминал, всушност тоа и ви беше темата на разговор, ајде поздрав
па ти со пријателчево не дискутираше за успеси, туку за тоа кој повеќе криминал направил .. а и јас неможам да дискутирам со тебе за криминал пошо ипак се работи за милан ...па за успеси неможам да дискутирам со тебе пошо ипак се работи за рома...
радо би се приклучил на некоја таква дискусија, ама знаеш дека сите дискусии завршуваат со иста тема на разговор, нешто правено муабет по 100-ти пат, како што гледаш, пред мене, фан на Јуве и фан на Милан си постираа слики од википедија како нивните тренери имале по една година бан од Сериа АСе едни исти сте бе, дај молкнете , остајте простор другите да се искажат...2 години 6-7 исти фаци сте секој ден .... бар нешто ново да кажете, 38 страни 3 поста нема асални.. секој пост содржи билан јубе шинтер , човек да му е страв да гукне, веднаш деманти препукувања дофрлања вреѓање..... Џабе отваравте нова тема, ништо ново.. се е по старо.
Дај да отвориме тема на дискусија, штознам , зошто Серија А оди во надлона линија? Каде ја гледате Серија А за 10 години, кој тимови се најперспективни според вас, кој се неперспективни.. Зошто Стадионите во Италија се мизерни, барем повеќето од нив? Дали затоа нема пиблика на трибините или ради неатрактивност на самите тимови? Итака натака..
Секој си има можност да се искаже доколку не е баниран од тема....ако веќе толку сакаш некој асален пост ајде напиши чим нема ќе дискутираме....Се едни исти сте бе, дај молкнете , остајте простор другите да се искажат...2 години 6-7 исти фаци сте секој ден .... бар нешто ново да кажете, 38 страни 3 поста нема асални.. секој пост содржи билан јубе шинтер , човек да му е страв да гукне, веднаш деманти препукувања дофрлања вреѓање..... Џабе отваравте нова тема, ништо ново.. се е по старо.
Дај да отвориме тема на дискусија, штознам , зошто Серија А оди во надлона линија? Каде ја гледате Серија А за 10 години, кој тимови се најперспективни според вас, кој се неперспективни.. Зошто Стадионите во Италија се мизерни, барем повеќето од нив? Дали затоа нема пиблика на трибините или ради неатрактивност на самите тимови? Итака натака..
па ондак што праиш такви муабети??а мене лично ми се повраќа веќе од таквите муабети
Mestaci ni zaedni !! Ti kazaja mnogu uboo gordi smo na 3 titule zosto se cisti kako solza !!!па за успеси неможам да дискутирам со тебе пошо ипак се работи за рома...
Со гол од офсајд ...Пркнала не прканала Бар нема 6 сезони да чекаме за било каква титула ко некој.... ЛШ трофеј само на слика имате....
Плав болд а не ти текнува да кажеш дека го тепавме Европскиот шампион Челзи со 2 тим и тоа им игравте... Али види толку сте патетични вие што никој нејке пријателска да игра со вас( од големите клубови) затоа ќе играте со ГИГАНТИТЕ малага и Бенфика
Солзи прават златен прстен....Со гол од офсајд ...
вааааааааа...Солзи прават златен прстен....
трагичното е што поише вие го спомнувате тој гол него ли ние.... па види сеа кој плаче уште...вааааааааа...
gol di muntari
вааааааааа...