Пливање, ватерполо и останати спортови на вода, Лондон 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1996 во Атланта, ватерполистите сребрени,ракометарите злато.;)
Знам, нека бидат и овде двете златни, но има голема работа да завршат ракометарите денеска, а и ватерполистиве против Србија во финале, скоро невозможно...

близуво ме зеза не можам да проверам, како ќе бидат ватерполо двојките ако претпоставиме дека Италија тепа?

близуво ме зеза не можам да проверам, како ќе бидат ватерполо двојките ако претпоставиме дека Италија тепа?
Италија - Хрватска - финале
Србија - Црна Гора - 3то место

Sepak ima razlika megju zasluzeni i nezasluzeni :)

Не се разбирам во тоа.

Ватеполото не ми е атрактивен спорт , цело време се слуша само свирката на судијата , а чим гледаш големо мешање на судијата , тогаш секако има и големо влијание во резултатот.

Не се разбирам во тоа.

Ватеполото не ми е атрактивен спорт , цело време се слуша само свирката на судијата , а чим гледаш големо мешање на судијата , тогаш секако има и големо влијание во резултатот.
Vo ovoj sport golemo vlijanie imaat sudiite , sepak ima non stop kontakt megju igracite

Има и контакти што не се гледаат, често се дешава некој без купачи да остане под вода а судијата да не види ништо. Не може се да се прати, сложено е.

Golem pad na formata na Srbija , ostanuvaat bez finale:facepalm:
--- надополнето: 10 август 2012 во 21:52 ---
Има и контакти што не се гледаат, често се дешава некој без купачи да остане под вода а судијата да не види ништо. Не може се да се прати, сложено е.

I simuliranje ima isto taka :)

Жабарите во финале,ајде хрвати средете ги.

Кога па не иде денот сега и французите ја кинат Хрватска.

Браво за Италија , но се до финалето.

Против Италијани и судии не се може...
Пет пати контра фаул суден, го местеа Вања Удовичиќ (најбољи) да направи три исклучувања, во два случаеви не досуден пенал за Србија, кога сидрашот остануваше сам со голманот...

Како и да е, останува борбата за бронзата... Ќе им се врати ова на Италијаните, со камата...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom