Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Aко се фју, фактички пола тим сме купиле ова лето.. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ама зашто од средина да купуваме кога Флеч почнал со тренинг? Пуни сме таму, мислете и на Петручи и Лингард, Таниклиф.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
На 31 август или цел фан клуб ќе е на антидепресиви или сите ќе 'лепиме плочки' низ дома. Мене ми стои дека ќе се трча по аптеки.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Добро е шо 31 не е во недела па затворени аптеките. :D
:D
Ваква изјава на Гил баш на денот кога се пуштаат акциите, а цената е малку пониска од планираната... :rolleyes:

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Јас мислам дека Бејнс 100 % доага,а и РВП,но ме загрижува Арсенал,дали ќе го дадат на своите ривали.Значи Гил рекол дека неколку засливуања се блиску значи повеќе од две.јас мислам дека тоа се Бејнс,РВП и некој од (Мутињо,Иско,и овој од Селтик Вањама)
А од овие 3ца највеќе го преферирам Иско.Може и овој од Селтик ако не Иско.:)
Да не се залетуваме премногу сепак повеќе од 2 засилувања ми е тешко за верување, сепак да оставиме до 31 да видиме што се ке се случи. Ако купиме 3ца најмалку двајца би требало да си заминат од тимот и тоа веројатно Бербатов ке биде првиот.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
E aј кои можат да бидат тие фју? Како се напалија некои Мутињо Иски Миски бла бла.. Знаеме веќе дека од Бејнс нема ништо а тешко дека ќе има, ќе беше веќе потпишан но штом стивна така се тоа е. РвП само и тоа ако го дадат Арсенал. Тоа е што е :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Настрана изјавиве, гледате што се случува кога ќе купиш фудбалер и ќе му понудиш плата без резон? Клик. Затоа уште еднаш да не видам некој да реплицирал во стилот на:

- Што се циганчи Фергусон нека му даде на играчот уште 10,000 неделна плата и ќе прифати;
- Де бе, за 3 милиона за агентот е проблемот што не даваат? Ситно :confused:;
и ова последново што ми е омилено
- Не ги даваме парите од наш џеб, што сте се засекирале?

И комшиите наши не ги даваат од нивни џеб, ама баш да видам како ќе ги продадат (а мораат да продадат за да купат нови) Санта Круз, Џеко, Џонсон, Адебајор, Де Јонг, Коларов, Коло и останатата багра кога земаат плати до небеса и ретко кој друг клуб освен ПСЖ или Реал би сакал да му ја понуди истата плата а камоли да му ја покачи.

Ги земам комшииве само како пример затоа што еве ги првите проблеми кај нив, да не настанат и кај нас (чисто сумњам ама ај). Затоа треба да се мисли малце кога се договара плата и трансфер цена со некого, а не дај му колку сака па после ако сакаш да го продадеш, како ние Бербатов со полиција да бараш купци.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Видете го видеото што го има Бербатов ставено на ФБ, Брејди и Вутон ја пеат Ain't no sunshine when she's gone. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom