Ми треба играч

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира дали го имате Пандев пробано во некој клуб ??? да им дадам на Интер 2м да го земам :)
Немој. Ич не е добар на играва, неконстантен е и ја губи формата многу. Кај мене Евертон стално го земаат од Интер и секад следната сезона за под 500.000 го шиткаат негде, без да има над 15 настапи у сезона...

Играм со Лидс, 2012-2013 сезона и ми треба лев бек до кај 5 мил.Исто и некој што нема да се буни да седи на клупа, а е десен бек, зашто овој Бандаловски кога и да го пуштам да игра се нешто зезнува :)

Играм со Лидс, 2012-2013 сезона и ми треба лев бек до кај 5 мил.Исто и некој што нема да се буни да седи на клупа, а е десен бек, зашто овој Бандаловски кога и да го пуштам да игра се нешто зезнува :)
Асу екото види може да ти го дадат тотенхем за 3.5-4 м максимум .. добар е за во премиер лига и за други утакмици .

Асу екото види може да ти го дадат тотенхем за 3.5-4 м максимум .. добар е за во премиер лига и за други утакмици .
Уште првата сезона Тотенхем го шитнаа во марсеј за 10 мил. Сеа вреди 7 и абер нема да доаѓа во Лидс :)

Уште првата сезона Тотенхем го шитнаа во марсеј за 10 мил. Сеа вреди 7 и абер нема да доаѓа во Лидс :)
Види пробај Марко Мота земи го игра и лево и десно , друга опција Pablo Barros .. овие ги имав во Нотингем Форест али ми се заеба играта и не можам да ја продолжам .

Десен бек пробај Stuart Parnaby, ако не отишол нигде више, free agent e од старт.

Fabian Monzon, Eduardo Machado (Junior Cezar), Arthur Boka, Emiliano Papa, Avine...

Земи го еден репрезентативец на Хрватска млад игра и лево и десно : Sime Vrsaljko
--- надополнето: 10 август 2012 во 22:51 ---
Препорачајте слободни играчи за ЛЛМ. Сеуште немам одберено тим, ќе видам кој има најубав грб :D
Marc Andre ter Stegen GK

Земи го еден репрезентативец на Хрватска млад игра и лево и десно : Sime Vrsaljko

И се повредува секоја трета утакмица.

Кај ке го земи овој во клуб со буџет од 200000 $ ..
Нека го земе на позајмица
--- надополнето: 11 август 2012 во 20:42 ---
И се повредува секоја трета утакмица.
Нема врска мене мн добро ми игра и има многу асистенции направено ...

види мартин монтоја можеби ќе му истечи договорот следната сезона за десно (доколку си во премиер лига нормално :)) еден има хоџсон или така нешто во вотфорд проечен играч а за лев бек барај на трансфер да не има нешто или пак пушти скаути низ јужна америка :)

Нека го земе на позајмица
--- надополнето: 11 август 2012 во 20:42 ---

Нема врска мене мн добро ми игра и има многу асистенции направено ...
Имаш врска што е ЛЛМ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom