Aj objasni mi kaj potocno e Gladijator teretanava..odlicno zvuciМал апдејт за Гладијатор:
700 денари месец дена е, многу е проширена, сменет е распоредот на справите, нови и подобри справи се донесени.
Aj objasni mi kaj potocno e Gladijator teretanava..odlicno zvuciМал апдејт за Гладијатор:
700 денари месец дена е, многу е проширена, сменет е распоредот на справите, нови и подобри справи се донесени.
Во Пелагонија студентскиот дом во Кисела Вода (До Васил Антевски - Дрен економското што е), на 6ти спрат (најгоре).Aj objasni mi kaj potocno e Gladijator teretanava..odlicno zvuci
Почнав да идам во К.Вода на Чешма, има една нова, додуша мала е, уште во фаза на развој Престиж се вика, 800 денари е. Газдата е тука, покажува што како, за тие пари ок е.Но во последно време финансиски сум малку плиток па еве размислувам за некој поефтина теретана, која ќе биде во Центар, бидејќи не можам веќе да си дозволам да идам кај што идев до сега. Може ќе разгледам од предложениве на темава.
Таа теретана е измислена за мускули праење кога ќе земеш во обзир дека Тоше Зафиров е газда самото тоа ти кажува, а што сакаш ти за џабе да ти кажат како да напраиш тело ? па се си има своја цена само што они имаат искуство и ќе ти гарантираат резултати за разлика од обичниве инструкторчиња по теретаниве што уствари на нив им е потребен посебен инструкторЗаебано е во Гладијатор што плаќаш 700 денари за вежбање но уствари не добиваш ништо. Нит инструктор те гледа, ниту вентилација има за свеж воздух.
Мајчините сакале уште 2-3000 за ако сакаш да ти покажува како да вежбаш. Смешки.
Хахаха, газдата за него си е мускулест не за тебе. А ако сакаат поише пари нека пишат дека е на пр. 5000 за совети а не само 700 денари. Голема работа ако тој бил газда.Таа теретана е измислена за мускули праење кога ќе земеш во обзир дека Тоше Зафиров е газда самото тоа ти кажува, а што сакаш ти за џабе да ти кажат како да напраиш тело ? па се си има своја цена само што они имаат искуство и ќе ти гарантираат резултати за разлика од обичниве инструкторчиња по теретаниве што уствари на нив им е потребен посебен инструктор
Не ти ги испреврти зборовите. Убаво си кажа ти самиот дека се има своја цена. Ама во овој случај е безвезна и напумпана. Он ти изреагира за тоа.Ми ги превртуваш зборовите али ај нека ти биде, најди теретана каде што за 700 денари ќе имаш дадилка над тебе
Па тоа е разликата меѓу тебе, овој што го спомнавнте во Гладијатор, и пријателов. За таков тип на совети ти зборам дека дава. Ама не наплаќа.Па види и јас можам да ти дадам бесплатни совети најпрости, ама далеку ќе се разликуваат доколку ми искешира некој 50 евра е тогаш ќе навлезам во детали ако ме разбираш.. Ретки се тие во Македонија кој плаќаат за такви совети, ама доколку дечкото немаше намера да плаќа за личен тренер незнам зашто тоа го спореди со некој си обичен инструктор од друга теретана