Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Ако правиме реален муабет Алекс Сонг го јаде за доручек на Хави Мартинез,цената би била колку и од Мартинез

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
Ако правиме реален муабет Алекс Сонг го јаде за доручек на Хави Мартинез,цената би била колку и од Мартинез
Според некој англиски медиум и Алекс Сонг е кандидат но и Барселона го сака

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Според некој англиски медиум и Алекс Сонг е кандидат но и Барселона го сака
Како прво и прво не е и реално Арсенал да го пушти,но ако дојде да се одбира помеѓу Сонг и Мартинез се знае кој е зверот а кој има уште да учи.Внукот на Ригоберт Сонг :cool: изразна во права машина барем последниве 2 години,си гази..

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
Како прво и прво не е и реално Арсенал да го пушти,но ако дојде да се одбира помеѓу Сонг и Мартинез се знае кој е зверот а кој има уште да учи.Внукот на Ригоберт Сонг :cool: изразна во права машина барем последниве 2 години,си гази..
Абе како не е реално Арсенал какви играчи има продадено па за Сонг ли ќе биде проблем, се зависи дали Камерунецот ќе сака да си оди од Лондон, но да не шириме муабет за Сонг зашто не знаеме дали навистина е кандидат кај нашите, а да и не потценувај го толку Мартинез зашто ако дојде потоа еден месец ќе сакаш дрес да си купиш од него а и фејсбукот ќе биде полн со слики од Шпанецот :D

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Абе како не е реално Арсенал какви играчи има продадено па за Сонг ли ќе биде проблем, се зависи дали Камерунецот ќе сака да си оди од Лондон, но да не шириме муабет за Сонг зашто не знаеме дали навистина е кандидат кај нашите, а да и не потценувај го толку Мартинез зашто ако дојде потоа еден месец ќе сакаш дрес да си купиш од него а и фејсбукот ќе биде полн со слики од Шпанецот :D
Ако игра како што играше на Олимписките,без нималку мотивација ич нека не иде.:)А мислам дека ни се доволни Швајни и Кроос кој играат лежерно и не изгледаат ама ич мотивирано,овој дури бетер и од нив е.:)Ако одам наредниов месец Германија најреално е да купам од Вајзер или од Чан или од johnny bravo aka Шаќири.:vozbud:
Дали ќе им се реваншираме на овие копуциве во недела или уште еден пораз во низа?Мислам дека треба да им го земеме скалпот,претераа веќе.:unsure:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
Искрено да ти кажам воопшто не ме интересира дали ќе изгубиме или тепаме во Суперкупот, битно ми е од стартот на Бундеслигата што и како.

M

MrzaRules

Гостин
Искрено да ти кажам воопшто не ме интересира дали ќе изгубиме или тепаме во Суперкупот, битно ми е од стартот на Бундеслигата што и како.
Битно е и тоа како, два порази од директниот конкурент за титулата во Бундес и тоа уште непочната сезоната не ќе да се на арно.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Искрено мислам дека превише ја иступеја работава и дека не е интересно више....

Го бараат Хави Мартинез....Цената е 40 милиони евра....

Незнам што не им е јасно????

До сега 100 пати требаше да биде решено ова...

M

MrzaRules

Гостин
Кога ќе престанете да квичите по Мартинез пишете ми да ја посетам темава. Се додека квичите како тинејџери за пичка ја не учествувам во дискусии во темава.Преку таквоево веќе со тој Мартинез, како да е најдобриот фудбалер на светот па 50 страни ја тупите. Поздрав.

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
ОФИЦИЈАЛНО: ФЕЛИПЕ МЕЛО ЗА 6.5 МИЛИОНИ ЕВРА ОД ЈУВЕНТУС ПРЕМИНА ВО ГАЛАТАСАРАЈ.

НАЈЏЕЛ ДЕ ЈОНГ НАЈВЕРОЈАТНО Е НОВО ЗАСИЛУВАЊЕ ЗА ИНТЕР , ДОКОЛКУ МАН.СИТИ УСПЕЕ ВО СВОИТЕ РЕДОВИ ДА ГО ДОНЕСЕ ДАНИЕЛЕ ДЕ РОСИ ОД РОМА.

АЛЕКСАНДАР СОНГ СПОРЕД ПИШУВАЊАТА НА ШПАНСКИТЕ МЕДИУМИ МАРКА И ЕЛ МУНДО ДЕПОРТИВО ВО ПОНЕДЕЛНИК ТРЕБА ДА ПРИСТИГНЕ ВО БАРСЕЛОНА НА ЛЕКАРСКИ ПРЕГЛЕДИ.

ЛАРС БЕНДЕР Е НЕВЕРОЈАТНА МИСИЈА ЗА БАЕРН ВО БЛИСКА ИДНИНА ТОА Е ИЗЈАВАТА НА СПОРТСКИОТ МЕНАЏЕР НА БАЕР ЛЕВЕРКУЗЕН ОД ПРЕД 2 ДЕНА.

И НА КРАЈ НАШАТА НАЈГОЛЕМА ЖЕЛБА ВО ОВОЈ ТРАНСФЕР ПРЕОДЕН РОК, ХАВИ МАРТИНЕЗ СИНОЌА ЗАЕДНО СО СВОЈОТ МЕНАЏЕР ЗА ЕЛ МУНДО ДЕПОРТИВО ИЗЈАВИЈА ДЕКА ЗА ХАВИ МАРТИНЕЗ БИ БИЛО НАЈДОБРО ТОЈ ДА ОСТАНЕ УШТЕ ЕДНА СЕЗОНА ВО АТЛЕТИК БИЛБАО БИДЕЈКИ ЦЕНАТА ШТО ЈА БАРА БИЛБАО ЗА НЕГО ВО МОМЕНТОВ Е НЕПРИФАТЛИВА ЗА НИТУ ЕДЕН КЛУБ ВО ЕВРОПА.

СУМА СУМАРОМ: НА УПРАВАТА НА БАЕРН ИМ ПРЕОСТАНУВА ИЛИ ДА ГО КУПАТ ЈАН МВИЛА ОД РЕН ИЛИ САХИН , НО ЈАС МИСЛАМ ДЕКА ТИЕ КЕ ПОЧЕКАТ ДО НЕДЕЛА ДА ПОМИНЕ СУПЕР КУПОТ СО ДОРТМУНД, ПА ОД ПОНЕДЕЛНИК ПА НАЈКАСНО ДО СЛЕДНИОТ ПЕТОК ДА КУПАТ НЕКОЈ ОД САХИН ИЛИ МВИЛА, ИЛИ НАЈСТАРШНАТА МОЖНА ВАРИЈАНТА, ДА ИЗЛЕЗАТ ПРЕД МЕДИУМИТЕ ВО ГЕРМАНИЈА И ДА КАЖАТ ДЕКА НА ТРАНСФЕР ПАЗАРОТ ОВА ЛЕТО НЕМА ИГРЧ СО ТАКВИ КАРАКТЕРИСТИКИ КОИ МУ СЕ ПОТРEБНИ НА БАЕРН МИНХЕН ВО МОМЕНТОВ, ПОЗДРАВ ДО СИТЕ БАВАРЦИ ШИРУМ СВЕТОТ.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
Кога ќе престанете да квичите по Мартинез пишете ми да ја посетам темава. Се додека квичите како тинејџери за пичка ја не учествувам во дискусии во темава.Преку таквоево веќе со тој Мартинез, како да е најдобриот фудбалер на светот па 50 страни ја тупите. Поздрав.
Оди една страна назад и прочитај го мислењето на Ченто од среда 21:55 и можеби ќе ти стане јасно зашто "квичиме".

Поздрав се најубаво.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Ист ваков шут постигна гол против Ман.Јун но од поголема далечина :D
Е не беше ист,тој беше со пуна а овој со пета .:vozbud:

Ич не сум загрижен за утре незнам зашто ама сигурно пред почеток ќе пука трема.:eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom