hEnDo
すべてのメンバーを尊重する
- Член од
- 17 април 2012
- Мислења
- 2.541
- Поени од реакции
- 4.767
Ех да би постоела и ја би ја корнелима некоја реална (А нова) MMA (Миксд Маршал Артс) игра за ПЦ ? нешо као Undisputed што беше за Хбокс/ПС3 ... ?
Ех да би постоела и ја би ја корнелима некоја реална (А нова) MMA (Миксд Маршал Артс) игра за ПЦ ? нешо као Undisputed што беше за Хбокс/ПС3 ... ?
Race Driver: GridДајте некоја добра со возење ама да не е Need for Speed ili Dirt.
Test Drive UnlimitedДајте некоја добра со возење ама да не е Need for Speed ili Dirt.
Blur, Burnout ParadiseДајте некоја добра со возење ама да не е Need for Speed ili Dirt.
Кај за ѓаол пребарав за стратегии па те најдов тебе, у корпа ми заминаа 7 гб. НЕ ЈА ПОДДРЖУВА НА ВИН 7!!! ДА НЕ ПОЕБЕШ НЕКОГО НА ДРУГ ФОРУМ.Ќе ја поддржи немај гајле. Се надевам дека и пц-то ти е солидно...
Red Alert 2Дајте некоја стратегија, да не е ејџ оф емпирес или старкрафт или дота.
Нешто од типот на команд енд конкуер.
1 - Слаба графика, нема густина на човеците.Red Alert 2
Company of heroes
Empire earth
Alexander the great
Supreme Commander 1-2?1 - Слаба графика, нема густина на човеците.
2 - Премногу реална.
3 - Добра е, но има ли за вин 7?
4 - Ноу! И сејд НОУ!
Ја симињам, фала.Supreme Commander 1-2?
Еве од мене едно интересно онлајн игриче на кое тепам многу време.
F1 Online
Интересно со солидна графика како за онлајн игра, лесно се регистрира и едноставно се прогресира во играта.
-Подобро онлајн игриче немам играно од овој стил. Ги нема многу, али оваа е ептен предобро направена. Може уште многу работи да имплементират во тимот/листа на пријатели па challenge a friend, да се тркаш со другари, а не со некои од Оман или Чиле.
Нема многу македонци, освен мене само двајца имам заприметено на трките.
-Затоа служи форумчево/фб/твитер, sharing is caring.
Доминираат чесите, русите и британците.
-Ретко да налетам на чеси, руси или пак британци. Од цел свет ги има... чудо тоа некое.
Пробајте го и прашајте ако ве интересира нешто.
Act of War:High TreasonДајте некоја стратегија, да не е ејџ оф емпирес или старкрафт или дота.
Проба со compatibility mode, run as administrator?Дајте некоја стратегија, да не е ејџ оф емпирес или старкрафт или дота.
--- надополнето: 9 август 2012 во 20:36 ---
Кај за ѓаол пребарав за стратегии па те најдов тебе, у корпа ми заминаа 7 гб. НЕ ЈА ПОДДРЖУВА НА ВИН 7!!! ДА НЕ ПОЕБЕШ НЕКОГО НА ДРУГ ФОРУМ.
Нејќи бе брат, све пробав, ама свееПроба со compatibility mode, run as administrator?