Крусер
Тотем Пума
- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 3.556
- Поени од реакции
- 1.612
Sakam da ja zaboravam samo radi toa sto ona ne e zaljubena vo mene... :S
Ако не е заљубена во тебе, мислиш ли дека ќе троши време на тебе? Ако имате секс редовно, ако оргазмира со тебе, тоа е доволно. Ако не сака да те дели со други - тоа е знак. Не треба да бараш некаква друга љубов - ќе си дојде сама по себе, без разлика што таа рекла или не.HAhahaha dobro ti e ova druze ali se toa i so nejze go pravam i na kraj pak koga ke ja prasam dali e zaljubena vo mene ona sekogas negativno mi odgovara sto da napraam kako da napraam da se zaljubi vo mene... ? :O Inace def. ke me ubije ako me vidi so druga... xD
Во твојава ситуација, нема никаква потреба да правиш што и да е, сè додека не најдеш некоја друга типка што можеби би била подобра од оваа. Ако немаш други на лагер - терај со оваа, сосема е добра. Притоа, биди свесен дека можеби следната типка ќе ти кажува дека е заљубена во тебе, а сексот ќе ви биде лош, ќе те замара постојано и 100% од твоето време и внимание да биде насочено кон неа итн.
Мислам дека оваа твоја девојка е идеална за тебе во моментот. Сè додека ги прави сите работи што треба да ги прави девојка ти во една врска, не е важно што збори - нејзините дела ќе бидат како да те сака.
Поздрав и уживајте