Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Sakam da ja zaboravam samo radi toa sto ona ne e zaljubena vo mene... :S
HAhahaha dobro ti e ova druze ali se toa i so nejze go pravam i na kraj pak koga ke ja prasam dali e zaljubena vo mene ona sekogas negativno mi odgovara sto da napraam kako da napraam da se zaljubi vo mene... ? :O Inace def. ke me ubije ako me vidi so druga... xD
Ако не е заљубена во тебе, мислиш ли дека ќе троши време на тебе? Ако имате секс редовно, ако оргазмира со тебе, тоа е доволно. Ако не сака да те дели со други - тоа е знак. Не треба да бараш некаква друга љубов - ќе си дојде сама по себе, без разлика што таа рекла или не.

Во твојава ситуација, нема никаква потреба да правиш што и да е, сè додека не најдеш некоја друга типка што можеби би била подобра од оваа. Ако немаш други на лагер - терај со оваа, сосема е добра. Притоа, биди свесен дека можеби следната типка ќе ти кажува дека е заљубена во тебе, а сексот ќе ви биде лош, ќе те замара постојано и 100% од твоето време и внимание да биде насочено кон неа итн.

Мислам дека оваа твоја девојка е идеална за тебе во моментот. Сè додека ги прави сите работи што треба да ги прави девојка ти во една врска, не е важно што збори - нејзините дела ќе бидат како да те сака.

Поздрав и уживајте (y)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Знаеш дека со бришењето на фб не се решава проблемот туку само се одовлекува и на крај ќе експлодира.Нејзината љубомора е неприфатлива и секој флерт од двете страни ја подобрува врската.Треба да се знае дека секој маж и жена погледнува некоја друга личност во било кој момент во животот.Поради сигурност и лојалност одбрале да прерасне во врска,но лојалнст и моногамност никогаш не била во човековата природа.Секогаш се гледа се повеќе да се рашири ДНК-то на човештвото.Моногамноста е идеологија на религиите се со цел да се контролира населениеото и да се има стабилна и здрава популација.Иако верувам дека една врска ќе цвета и се разубавува секоја сезона,секогаш таа моногамија треба да се среди со воведување нови идеи.Женските викаат дека не гледаат по машки,пред тебе,нека излезе со другарка и да видиш шопингот во каква фешта на бркање згодни машки ќе биде :)
У право си, одовлекувањето е само увертира пред експлозија. Не треба одовлекуваање. Него, ова муабетов за цветање и разубавување на врската во секоја сезона ме заинтригира. Пошо мене врската ми е малце излижана (бајаги сезони поминале), дај некоја сугестија како да ја расцветам и освежам. Која нова идеја да воведам? Латино бача е више чекирано, ама тоа нали е за зацврстувач на врска. Дај сеа некои конкретни идеи за освеживачи. Ако имаш време, може и по сезони да ги наредиш -- пролет, лето, есен, зима. А ако има ол сизн финти, одма пиши.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
вака од кај да почнам иам еден проблем, бифшата што ми е мн замарат од како раскинавме се каравме едно 2 3 месеци па едно 6 месеци ни трага ни глас и сеа пред некој ден почна да замарат пак е сеа проблемот е што јас кога и зборвев да се понаша ко што требит она се понашаше ко што не требит на секој мој совет се смееше исто и на моите и по други форуми пишеше се што ке и текнит. је ја сакам и го иам тоа кажано и она пак си терат по свое дај да се смириме та да се смириме незнам

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
вака од кај да почнам иам еден проблем, бифшата што ми е мн замарат од како раскинавме се каравме едно 2 3 месеци па едно 6 месеци ни трага ни глас и сеа пред некој ден почна да замарат пак е сеа проблемот е што јас кога и зборвев да се понаша ко што требит она се понашаше ко што не требит на секој мој совет се смееше исто и на моите и по други форуми пишеше се што ке и текнит. је ја сакам и го иам тоа кажано и она пак си терат по свое дај да се смириме та да се смириме незнам
Кој ја ебе бе брат.

Член од
7 август 2012
Мислења
10
Поени од реакции
1
Ако не е заљубена во тебе, мислиш ли дека ќе троши време на тебе? Ако имате секс редовно, ако оргазмира со тебе, тоа е доволно. Ако не сака да те дели со други - тоа е знак. Не треба да бараш некаква друга љубов - ќе си дојде сама по себе, без разлика што таа рекла или не.

Во твојава ситуација, нема никаква потреба да правиш што и да е, сè додека не најдеш некоја друга типка што можеби би била подобра од оваа. Ако немаш други на лагер - терај со оваа, сосема е добра. Притоа, биди свесен дека можеби следната типка ќе ти кажува дека е заљубена во тебе, а сексот ќе ви биде лош, ќе те замара постојано и 100% од твоето време и внимание да биде насочено кон неа итн.

Мислам дека оваа твоја девојка е идеална за тебе во моментот. Сè додека ги прави сите работи што треба да ги прави девојка ти во една врска, не е важно што збори - нејзините дела ќе бидат како да те сака.

Поздрав и уживајте (y)
Fala ti druze iskreno mn mi pomogna so tvojot sovet. pozz do tebe i se najubavo ! :)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Постои причина зошто типката ти е (веќе) бивша - вашата врска не успеала поради која и да е причина. Затоа, немој да помислуваш на смирување, зашто не поминала ниту година дена откако сте се разделиле. За тоа време, многу е веројатно дека таа си нашла нешто да ѝ го пополнува времето, на што (или на кого) потрошила 6 месеци од животот и сега тоа завршило па пак ти се вратила тебе, како проверен исполнител на нејзината вагина. Јасно, ова не мора да е точно (треба да ја прашаш за тие 6 месеци ако сакаш да знаеш точно што правела тогаш), но е разумно гледиште од твоја перспектива.

Решението е ти да си најдеш друга девојка со којашто ќе го поминуваш времето, за да не може оваа да те тормози. Почни да излегуваш, да си бараш девојки, а на оваа кажи ѝ дека е готово и дека не сакаш да продолжиш со неа. Ако се смирите, пак ќе се доведете до истите проблеми коишто ве навеле да раскинете, бидејќи не поминала ниту година дена откако сте раздвоени, па не се сменило ништо позначајно во вашите животи.

Поздрав и со лесно.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Постои причина зошто типката ти е (веќе) бивша - вашата врска не успеала поради која и да е причина. Затоа, немој да помислуваш на смирување, зашто не поминала ниту година дена откако сте се разделиле. За тоа време, многу е веројатно дека таа си нашла нешто да ѝ го пополнува времето, на што (или на кого) потрошила 6 месеци од животот и сега тоа завршило па пак ти се вратила тебе, како проверен исполнител на нејзината вагина. Јасно, ова не мора да е точно (треба да ја прашаш за тие 6 месеци ако сакаш да знаеш точно што правела тогаш), но е разумно гледиште од твоја перспектива.

Решението е ти да си најдеш друга девојка со којашто ќе го поминуваш времето, за да не може оваа да те тормози. Почни да излегуваш, да си бараш девојки, а на оваа кажи ѝ дека е готово и дека не сакаш да продолжиш со неа. Ако се смирите, пак ќе се доведете до истите проблеми коишто ве навеле да раскинете, бидејќи не поминала ниту година дена откако сте раздвоени, па не се сменило ништо позначајно во вашите животи.

Поздрав и со лесно.
fala druze mnogu jas ne ni pomisluvam da se smiram poz

S

Stef Bachatero

Гостин
У право си, одовлекувањето е само увертира пред експлозија. Не треба одовлекуваање. Него, ова муабетов за цветање и разубавување на врската во секоја сезона ме заинтригира. Пошо мене врската ми е малце излижана (бајаги сезони поминале), дај некоја сугестија како да ја расцветам и освежам. Која нова идеја да воведам? Латино бача е више чекирано, ама тоа нали е за зацврстувач на врска. Дај сеа некои конкретни идеи за освеживачи. Ако имаш време, може и по сезони да ги наредиш -- пролет, лето, есен, зима. А ако има ол сизн финти, одма пиши.
Напиши и некоја песна.Изненадија после водење љубов.Напиши и порака во твој стил нешто дека ти се свиѓало.Запознај се со женска анатомија,дај и оргазми до 5 спрат да се слушне.Направи трака на омилени песни слушајте ги заедно во кола или кај кој било дома.Направи и некој оброк и во неа порака нешто.За изненадувања има милион само треба да си размислиш што сакаш од врската.Ако ти е само за секс доволно е вниманието,ако ти е за цврста врска и брак тогаш изненадувањата и идеите ја зацврстуваат врската.Успех друго што да те советувам :)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Напиши и некоја песна.Изненадија после водење љубов.Напиши и порака во твој стил нешто дека ти се свиѓало.Запознај се со женска анатомија,дај и оргазми до 5 спрат да се слушне.Направи трака на омилени песни слушајте ги заедно во кола или кај било кој дома.Направи и некој оброк и во неа порака нешто.За изненадувања има милион само треба да си размислиш што сакаш од врската.Ако ти е само за секс доволно е вниманието,ако ти е за цврста врска и брак тогаш изненадувањата и идеите ја зацврстуваат врската.Успех друго што да те советувам :)
Стеф, не знам стварно како да ти се заблагодарам на одвоеното време и оригиналните совети. Ќе пробам ако не све, барем пола од овие освежувања. Ја живеам на приземје, така да ќе се фокусирам на проектов за до 5 спрат.

S

Stef Bachatero

Гостин
Стеф, не знам стварно како да ти се заблагодарам на одвоеното време и оригиналните совети. Ќе пробам ако не све, барем пола од овие освежувања. Фала многу!
Ништо јас на една девојка за роденден и замесив леб во облик на срце.Бидејќи бев затрескан во неа а имав шанса,за првпат се засрамив и не ми успеа финтата :).Но сепак беше добра пажња.Другпат ќе биде прво врска па после изненадувања :)

H

HITCH

Гостин
Ништо јас на една девојка за роденден и замесив леб во облик на срце. Бидејќи бев затрескан во неа а имав шанса,за првпат се засрамив и не ми успеа финтата :).Но сепак беше добра пажња.Другпат ќе биде прво врска па после изненадувања :)

Во никој случај да не го правите ова!

Финтата е да не осети што ти се намерите.Ако ми се свиѓа девојката ја гушкам нежно и денсам со неа.И кога ќе ја свртам со рацете ја бакнувам по образ,ако се смешка ме свиѓа, ако не сеуште не е загреана за мене :)
Колку години имаш? Стварно мислиш дека жените паѓаат на твоиве „финти“???

Kajgana Shop

На врв Bottom