devojka111
i'm real
- Член од
- 28 декември 2008
- Мислења
- 1.937
- Поени од реакции
- 148
32-28
Се надевам дека ќе бидат доволни за пласман на светско.

Се надевам дека ќе бидат доволни за пласман на светско.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Светско првенство без Австрија?
Нема шанса!!!
Тука денеска и да победиме сеедно, во Австрија лом ќе не направат.
Австрија и нејзините финансирања се многу по потребни отколку ние и нашата патетична ракометна политика.
Девојкиве можат да изиграт и како шампиони, ама ако решат судииве (и европските и светските федерации) дека Австрија треба да оди и ќе оди и точка.
Австрија не памтам да е била јака во последните 15 години откако пратам. А таму не се знае, се е можно.Може да ја укакамеВО право си до некаде .... али не е се така црно , Австрија е послаба од кога и да е ( а се чини и ние ) ... мисалм дека ќе идеме на светско во Кина , иако ќе биде многу тешко во Инсбрук
Па што знам, очекувам победа, ама не некоја висока. Кај нас во кладилница, ја даваа со 8 хендикеп, па ја пишав двојка, не верувам дека после овие проблеми девојките би можеле да победат со повеќе од 8 гола разлика. Сепак, сево ова нека не биде вистина, очекувам девојките да се надминат самите себеси, и со одлична игра, да си овозможат мирен реванш.
Па даваа на МТВДава на ТВ пренос или не? Пошто јас неможев да најдам никаде
Австрија не памтам да е била јака во последните 15 години откако пратам. А таму не се знае, се е можно.Може да ја укакаме
Важно континуитетот да се одржи. Реваншот мислам следната недела, не сум сигурен!!:helou:Без разлика на Гунар и хипо,Австрија како репрезентација никогаш не покажала резултати.Денес ме изненадија,беа подобри од било кога или ние бевме послаби од било кога.Но моите девојки се лавици бе,све ќе сомелат
Малку судењето беше раштимано,првин ги оштетуваа нив,а потоа им враќаа преку нас.Кога играме таму?
Патем атмосфера одлична,во неисполнета сала со карта 100 денари.
Важно континуитетот да се одржи. Реваншот мислам следната недела, не сум сигурен!!:helou:
Јас прво се изненадив што беше празна салата а карта беше 100 денари и се играше бараж за светско. Ееејјј која наша друга репрезентација игра ваков бараж? Па зашто не и се даде подршка јас не знам но загрижен сум за националното чуство кај денешниве македонци зашто во сала све беа стари луѓе а млади имаше помалку.
А за утакмицата беше со многу осцилации и на крај јас не верував дека ќе победиме али ете испадна и тоа 4 гола а можеше и повеќе па така да мора да сме задоволни од резултатот.